İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

İkizler Burcu

Ocak ayına başladığınızda kariyer hayatınız gündemde olabilir. Zaman zaman işinizle ilgili duygusal kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Bir İkizler burcu olarak mantığınızı asla devre dışı bırakmayın. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar evliliğinizde, ilişkinizde cinselliğin önde olduğu tutkulu bir zaman diliminde olacaksınız. Partnerinizle daha sosyal olacağınız, çift olarak kendinizi geliştireceğiniz etkinliklere katılabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde bir hayli efor sarf edebilirsiniz. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulmayla maddiyatınıza dikkat etmelisiniz. Harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat etmenizde yarar var. 11 Ocak'ta Uranüs retro hareketi sona eriyor. Kendinizi yenilemek, radikal kararlar alıp yola devam etmek için cesaretiniz yüksek olacaktır. Geçmişi düşünmenin bir fayda getirmediğini göreceksinizdir. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadarhayatınızda maddi geliri de yüksek olan teklifler alabilirsiniz. Kariyerinizde parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Gönlünüzü ofiste birine kaptırabilirsiniz. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar akademik hayatınızda daha aktif olabilirsiniz. Güzel haberler alabilirsiniz. Öğrenmeye, bilgiye meraklı olacağınız bir dönemden geçeceksiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. Araştırımalar yapabilirsiniz. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar eğitiminizde adım adım zirveye çıkacaksınız. Yurt dışı işlerinizde her şey yolunda gidebilir. En güzeli yüzünüzün güleceği iyimser olacağınız bir dönemden geçeceksiniz. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay önünüzde yeni kapıları aralayacak olsa da sert etkiler barındıracak. Özellikle seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Aracı siz kullanıyorsanız agresif davranışlardan uzak durmalısınız.

Şubat ayına başladığınızda ruhsal olarak arınmak isteyebilirsiniz. Bir an olsun bulunduğunuz çevreden kendinizi soyutlayarak zihninizi dinlendirmek isteyebilirsiniz. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar kariyer hayatınızda kendinizi geliştireceğiniz bir dönemde olacaksınız. Alacağınız haberlerle işinizde elde ettiğiniz başarıları kutlayabilirsiniz. Beklemediğiniz anda şu ankinden daha güzel bir yerden teklif alabilirsiniz. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar şansınızın açık olacağı bir süreçte olacaksınız. Özellikle bu şans sizi aşk hayatınızda bulabilir. Bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu kişiyi dostlarınız vasıtasıyla tanıyabilirsiniz. Paranızın da bereketinin artacağı bir dönem sizleri bekliyor. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda eğitim hayatınızda savaş verdiğiniz konularda karşılık görmeye başlayacaksınız. Efor sarf etmeden hiçbir şeyin olmadığını göreceksiniz. Bulunduğunuz çevrede liderlik özelliğinizle insanlara önderlik edebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili aranızdaki sorunları masaya yatırabilirsiniz. 16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar enerjinizi borçlarınızı kapatma konusunda harcayabilirsiniz. Harcamalarınızda kendinizi kısıtlamayı düşünebilirsiniz. Kredi başvuru yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bir ameliyat konusu bu dönemde gündeme gelebilir. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken,görüşmelerinizde, toplantılarınızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Yöneticinizle aranızda polemikler yaşanabilir. Retro başlamadan önce bir işe başvurduysanız, retro esnasında olumlu haber gelebilir. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar gelecek planlarınızı eyleme dökme vakti olacaktır. Kimse önünüzde duramayacaktır. Duygularınızı, ne istediğinizi bilerek emin adımlarla yapmak istedikleriniz için harekete geçeceksinizdir.23 Şubat'ta saat 18:31'de Balık burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda artık değişimi içinizde hissedeceksiniz. Özellikledeğiştirmek istiyorsanız yeni biriçin bu yeniay size çok güzel destek verecektir. Eskisinden kötü olacak mı kaygısı yaşamanıza gerek kalmadan kariyerinizde radikal bir değişiklik yapabilirsiniz.

Mart ayına başladığınızda sağlığınızla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Hayatın temposundan kendinizi ihmal etmemeye dikkat edin. 4 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar seyahatlerinizde rötarlar yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızdaki işlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmenizde yarar var. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan'a kadar eski sevgiliniz geri dönüş sinyalleri verebilir. Geçmişinizde bıraktığınız olaylar bu sefer olumlu olarak size göre dönecektir. Duygusallığınızın artacağı bir dönemden geçeceksiniz. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Aile içerisinde hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ummadığınız bir aile ferdinden beklenmedik bir tavır görebilirsiniz. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar kariyer hayatınızda kendinizi geliştireceğiniz bir dönemde olacaksınız. Alacağınız haberlerle işinizde elde ettiğiniz başarıları kutlayabilirsiniz. Beklemediğiniz anda şu ankinden daha güzel bir yerden teklif alabilirsiniz. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar bulunduğunuz çevrede kendinizi ispatladığınız, başarılarınızın konuşulacağı bir dönemde olacaksınız. Şansınız açılacak. Elinizi attığınız her şey olumlu sonuçlanacaktır. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar hayat sizi planlamadığınız şekilde yeni yollara sokabilir. İlk başta istemesiniz de bir şehir veya ülke değişikliği bu süreçte yaşayabilirsiniz. Akademik kariyerinizde yorulacağınız, sık sık zorluklar çekeceğiniz fakat yılmadığınızda güzel başarılar elde edeceğiniz uzun bir süreçte olacaksınız. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise borçlarınız tekrardan gündeme oturacaktır. Derslerinizi almadıysanız altından kalkmanız zor olabilir. 24 Mart'ta saat 12:28'de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Eski dostlarınızla aranızdaki yaşanmışlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak tekrardan görüşmeye başlayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almaya başlayarak maneviyatınızı güçlendirebilirsiniz. Bu huzuru hiçbir yerde yaşayamadığınızı fark edebilirsiniz. 30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar enerjinizi seyahatlerinize ayırabilirsiniz. Spora başlamayı düşünebilirsiniz. Profesyonel olarak yapıyorsanız zaferler elde edebilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili evrak işleriniz vakit alabilir. Yüksek öğrenimde gece gündüz çalışarak bitirmeniz gereken şeyler olabilir.

Nisan ayına başladığınızda maddi konularınız, geliriniz sizler için önem kazanacaktır. Ekonomik olarak elinizdekinin yetmediğini düşünebilirsiniz.3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar burcunuzda seyredecek olan Venüs, aşk, mutluluk dağıtmaya geliyor. Hoşlandığınız kişiye karşı çekingen olmak yerine kendinizi öne attığınızda, sempatikliğinizle entelektüel yönünüzle onu etkileyeceksinizdir. Estetik düşünenler için bu dönem ideal olacaktır. İstediğiniz sonuçları elde edeceksinizdir. 8 Nisan'da saat 05:34'te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda aşk hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla olan iletişiminiz sert olabilir. Ayrıca yolculuklarınızda dikkatli olmayı ihmal etmemelisiniz.11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar sosyal yönünüz aktif olacak. Öğrenmeye, gezmeye, dostlarınızdan fikir almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Aldığınız fikirler üzerinde eleştirilerde bulunmak karşı tarafı kırabilir. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar mevcut rahatsızlıklarınız varsa artık fiziksel olarak güçlenmeye başlıyor olacaksınız. İçinize atmanın bir yararını görmediğinizden duygularınızı dışa vurmaya karar verebilirsiniz. 23 Nisan'da saat 05:25'de Boğa burcunda 3 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla beraber yeni bir İkizler burcu geliyor. Zihnini gereksiz düşüncelerden arındırmış, suratını asmak yerine mutlu olacağı şeylere yönelmiş, farkındalığı yüksek bir psikolojiyle yola devam ediyorsunuz. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar mali anlamda kendinizi sıkmanız gereken, gereksiz harcamalardan uzak durmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Eşinizin geliri sizi tatmin etmeyebilir. 27 Nisan'da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar psikolojik danışmalık veya kişisel gelişim çalışmalarına yönelmek isteyebilirsiniz. Bu dönem önce önem vermeniz gereken şey kendiniz olmalısınızdır.

Mayıs ayına başladığınızda enerjiniz yüksek, tempolu bir hayatınız olacak. Gerekgerekse eğitim hayatında iletişim kurmaktan yorulacağınız bir zamanda olacaksınız. Verdiğiniz fikirler, söylediklerinizi sizi ilerde çevrenizde lider bir olacağınız bir mevkiye getirecektir. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla beraber çalışma ortamınızda kulağınıza çalınan şeyler hoşunuza gitmeyebilir. Herkesle sırlarınızı paylaşmamaya dikkat edin. Duygusal yönünüz sizi ele geçirecektir. Melankolik olabilirsiniz. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası sizler yurt dışı işlerinizde, yüksek öğrenimle ilgili meselelerinizde işlerin beklediğinizden yavaş ilerlediğine şahit olabilirsiniz. Pozitif bakış açınız bu dönem karamsar olmaya müsait olabilir. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar yöneticinize kavuşuyor olacaksınız. Merkür sizlere her konuda güzel haberler getirecektir. Ayrıca kendinizi o kadar enerjik ve mutlu hissedeceksiniz ki yüzünüzde gülüş eksik olmayacak. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. 28 Haziran'a kadar kariyer hayatınızda tempolu ve yoğun bir dönemden geçebilirsiniz. Zaman zaman yöneticinize karşı agresif olabilirsiniz. Yoğun temponuzda ara vermeyi unutmamalısınız. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar ilişki hayatınızda bazı şeyler yavaş ilerleyebilir. Aceleci yapınız gereğiyle bu duruma alışık olmadığınızdan agresif olabilirsiniz. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar finansal olarak fazla açılmamalısınız. Bilmeden harcamalarınızda abartılı olabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa büyümeye meyilli olabilir. Kendinizi ihmal etmeyin. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar sizlerin dönemi başlıyor olacak. İkizler burçları olarak doğum günlerinizi kutlamaya başlarken, Güneş sayesinde de kendinize güveniniz artıyor olacak. Şansınız, enerjiniz yüksek olacak. 22 Mayıs'ta saat 20:38'te İkizler burcunda 2 derecede yeniay oluşuyor. Kendinizle ilgili, hayatınızı değiştirecek ne varsa yeni bir adım atabilirsiniz. Tabii ki sizlerin burcunda olan bu yeniayda dileklerinizi tutmayı unutmayın. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar gelirinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aldığınız haberler ekonomik olarak sizi rahatlatabilir. Merkür, 18 Haziran-12 Temmuz arası retro hareketteyken bu konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir.

Haziran ayına aşkla başlıyorsunuz. Güzel bir şans üstünüzde olacak. Ayın başında istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. 5 Haziran'da saat 22:12'de Yay burcunda 15 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu sert etkili tutulmada sizler ilişki ve evlilik hayatınızda kendinizi frenlemelisiniz. Çünkü agresif bir tavırla bir anda her şeyi bitirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. 18 Haziran'da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadar maddi konularda işleriniz beklentinizden zor ilerleyebilir. Bu dönem herkese finansal olarak güvenmemelisiniz. İnsanlar yanınızda paranız için bulunuyor olabilir. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz. Yalnız retro sürecindeyken kafanız karışık olabilir. Hemen büyük meblağlara imza atmayın. 21 Haziran'da saat 09:41'da Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Ekonomik olarak sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni bir sayfa açabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişimlere gidebilirsiniz. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar kariyer hayatınızdaki hayalleriniz ve mevcut gerçekler sebebiyle karamsar olabilirsiniz. Çalıştığınız yer sizi tatmin etmeyebilir. 25 Haziran'da Venüs retrosu bitiyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar sosyal çevrenizde kendinizi kanıtlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Tabii ki bu kolay olmayacak. Bu dönemde çok emek verip karşılığını sonunda göreceksiniz. Hırsınız bazen her şeyin önüne geçebilir. 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığında dostlar arasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı şeylerin size doğru gelmediğini düşünerek onlardan uzaklaşabilirsiniz.

Temmuz ayına başladığınızda çalışma ortamınız ön plana çıkabilir. Karamsarlığı bir yana bırakıp işinize asıldığınızda güzel sonuçlar elde edeceksinizdir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin. 2 Temmuz'da Satürn retro hareketini sürdürürken Oğlak burcuna geri dönüyor. 29 Eylül'e kadar geriye dönüp tekrardan kapatamadığınız borçlarınız için yapılandırmaya gidebilirsiniz. Alışverişe olan tutkunuzu frenlemedikçe bu dönem maddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması oluşuyor. Bu tutulmada öncelikle tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız. Boyunuzdan büyük işlere kalkışmak sizleri fiziksel olarak kötü sonuçlara götürebilir. Eşinizin gelir durumuyla ilgili hoş olmayan haberler gelebilir. 12 Temmuz'da Merkür Yengeç burcunda retro hareketini sona erdiriyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de 28 derecede yeniay Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu yeniayda mevcut gelir kaynaklarınızda yeniliklere gitmek isteyebilirsiniz. Mevut işinizden ayrılarak maddi fırsatları daha çok olan bir işe geçmek isteyebilirsiniz. Fakat sert etkiler de hakim olacağından tüm ayrıntıları, yeni adımlarınızın iyisini ve kötüsünü detaylıca irdelemelisiniz. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar eğitim hayatınızda kendinizi ispatladığınız, güzel neticeler aldığınız bir süreçte olacaksınız. Kardeşlerinizle olan bağlarınız güçlenecektir. Her alanda lider olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Tek yapmanız gereken pasif kalmamak olmalıdır.

Ağustos ayına başladığınızda kredileriniz, ödemeleriniz, miras konularınız sıkça karşınıza çıkabilir. 3 Ağustos'ta saat 18:58'de Kova burcunda 11 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunay sert etkiler barındırıyor olduğundan sizler seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz yolunda giderken aniden pürüzler çıkabilir. Spor yaparken kendinizi bu sefer zorlamayın. Aniden bir ağrıyla veya sakatlıkla karşılaşabilirsiniz. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadar öğrenme arzunuz yüksek olacak. Yeni eğitimlere başlamaya karar verebilirsiniz. Mevcut eğitim ortamınızda zirveye çıkabilirsiniz. 7 Ağustos'ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar beklediğiniz maddi koşullar şimdi önünüze geliyor olacak. Hatta beklentinizden fazla gelir kaynakları elde edebilirsiniz. İşinizde maaşınız artabilir. Bilmediğiniz bir prim yatabilir. Eskiden yaptığınız yatırımlar değer kazanabilir. Kısacası parayla ilgili yüzünüz gülüyor olacak. 15 Ağustos Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar eskiye dönerek neydi eksik veya ne yapmalıydım diyerek bir şeyleri tamamlayarak artık zihninizden çıkartacaksınız. Geçti dediğiniz sağlık sorunları ansızın nüks edebilir. 19 Ağustos'ta saat 05:41'te Aslan burcunda 26 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay sizlere çok güzel haberler taşıyacaktır. Bulunduğunuz çevrede parmakla gösterilen bir insan olabilirsiniz. İletişim yetenekleriniz sayesinde yeni kişilerle tanışıp kendinize gelecek içinfırsatları yaratabilirsiniz. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar aile bireylerini ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Şu ana kadar duymadığınız şeyler kulağınıza çalınabilir. 22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadar daha huzurlu ve sakin bir hayatı tercih edebilirsiniz. Hareketli ve yoğun günlerden sonra evinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özellikletemponuzda ailenizi ihmal ettiyseniz bu dönem onların gönüllerini alabilirsiniz.

Eylül ayına başladığınızda seyahatleriniz gündemde olabilir. Tatil planları yapıyor olabilirsiniz. Akademik hayatınızla ilgili yoğun bir süreç geçirebilirsiniz. İyimser ve pozitif enerjiler altında olacaksınız. 2 Eylül'de saat 08:21'de Balık burcunda 10 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunay artık sizler için geleceğiniz için harekete geçip, değişme vakti olacak. Bir devri kapatacaksınız bu dolunay size destek olacaktır. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Onların eğitim hayatlarına dair haberler alabilirsiniz. Yeni bir hobiyi öğrenmek için kurslara başlayabilirsiniz. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadar parlayacağınız, hayatınızın sahnesinde olacağınız bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda da tutkularınızın peşinden gideceksinizdir. Maddi olarak güçleniyor olacaksınız. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar dostlar arasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı şeylerin size doğru gelmediğini düşünerek onlardan uzaklaşabilirsiniz. 13 Eylül'de Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. 17 Eylül'de saat 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay meydana geliyor. Aile hayatınızda güzel etikler yaratacak bu yeniayla ailenin büyüklerine dair sevindirici haberler alabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları yapmayı düşünebilirsiniz. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar aşk hayatınızda güzel bir dönemde olacaksınız. Yalnızlar için bu dönem yeni bir ilişkinin ilk adımları atılabilir. Aklınızdaki soru işaretleri silinmeye başlıyor olacak. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar ofis hayatınızda değişiklikler yaşayacağınız haberler alabilirsiniz. Düşünce yapınız genel olarak olumsuza yönelse de güzel şeyler aslında sizleri bekliyor olacak. 29 Eylül'de Satürn Oğlak burcunda retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına başladığınızda kariyer hayatınıza öncelik verebilirsiniz. İşinizde duygusal kararlar almamaya dikkat edin. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda arkadaşlarınızdan ummadığınız davranışlara veya sözlere şahit olabilirsiniz. Çevrenizde sert tepkilerinizle eleştiriler alabilirsiniz. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar hanenize yeni bir birey katılabilir. Bu bir gönül ilişkisiyle ilgili bir başlangıçla ailenin genişlemesi de olabilir. Yeni bir ev düşünüyorsanız paranıza değer katacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 4 Ekim'de Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar ofis ortamında kulağınıza dedikodular gelebilir. Hakkınızda konuşulduğunuz öğrenebilirsiniz. Özellikle herkese özelinizi anlatmayın. Ayrınca sağlığınıza dair bir teşhis alırsanız hemen inanmayın. Aldatıcı veya yanıltıcı sonuçlar olabilir. Retro sonrasında başka fikirler de alın. 16 Ekim'de saat 22:30'da Terazi burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Sert etkiler barındıran bu yeniayda aşk hayatınızda agresif olabilirsiniz. Çocuğunuza dikkat etmenizde yarar var. Yeniay yeni adımlar atmak için ideal olsa da aşkta özellikle biraz daha karşı tarafı tanımalısınız. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar duygusal hayatınızda daha güçlü olacaksınız. Geri planda kalmak yerine hislerinizi açıkça göstereceksiniz. Olumsuz ihtimalleri düşünmekten uzak durmalısınız. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Her şey umutsuz sanarken karşınıza çıkan kişi hayatınızı değiştirebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel etkiler hakim olacak. Hayırlı haberler alabilirsiniz. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar eski aşkınızın size geri dönmek istediğine şahit olabilirsiniz. 31 Ekim'de saat 17:49'da 8 derecede Boğa burcunda dolunay oluşuyor. Dolunayda psikolojik olarak çok gergin olabilirsiniz. Aniden aldığınız haberler hayatınızı karıştırabilir. Eski korkularınız, fobileriniz tekrardan bu dolunayla alevlenebilir. En çok sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bir rahatsızlık gündeme gelebilir.

Kasım ayına başladığınızda kendinizi kişisel gelişim çalışmalarına yöneltebilirsiniz. Biraz daha hayatın sizin için anlamını sorgulayacağınız bir dönemde olacaksınız. 3 Kasım'da Merkür retrosu Terazi burcunda bitiyor. 11 Kasım'da Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar ofis hayatınızda değişiklikler yaşayacağınız haberler alabilirsiniz. Düşünce yapınız genel olarak olumsuza yönelse de güzel şeyler aslında sizleri bekliyor olacak. 14 Kasım'da Mars retrosu sona eriyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Güzel bir yeniay enerjisi altında olacaksınız. Çalışma hayatınızda şansınız olacak. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mevcut yerinizde terfi haberi de alabilirsiniz. Sağlığınıza şifa bulacağınız bir süreçten geçeceksiniz. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna geçiyor. 15 Aralık'a kadar duygusal hayatınızda hareketlenmelerin yaşandığı, melankoli yerine mutlulukların hakim olduğu bir süreçte olacaksınız. Maddiyatınızla ilgili herkese sır vermezseniz elinizde para artacaktır. Herkes sizin gibi iyi niyetli olmayabilir. 21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar İlişkinizde ve evliliğinizde her şey yoluna girmeye başlıyor. Partnerinizle git gide aranızdaki bağ güçlenecektir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa karşınıza gelen projeler sizleri maddi olarak yükseltecektir. 29 Kasım'da Neptün retro hareketini sonlandırıyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da gölgeli Ay tutulması 8 derecede İkizler burcunda meydana geliyor. Burcunuzda oluşan tutulma sert ekiler barındırdığından her konuda dikkatli olmalısınız. Gönül ilişkinizde agresif tepkiler vermemeye, sağlığınızı ihmal etmemeye dikkat edin. Ofis ortamında ani tepkiler vermeye yatkın olacaksınız.

Aralık ayına başladığınızda enerjik ve mutlu bir İkizler burcu var. Kendinize odaklanıyorsunuz. Uzun zamandır düşündüğünüz fiziksel değişiklikler için harekete geçebilirsiniz. Aşkta da karşı tarafın ilgisini çekeceğiniz bir ay başı olacak. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar sevdiğinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Aranızdaki iletişim, görüşme sıklığı daha da artacaktır. Beraber sosyalleşeceğiniz etkinliklere katılabilirsiniz. 14 Aralık'ta saat 19:16 ‘da Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma yeni ilişkileri gündeme getirebilir. Sorunlu olan evliliğinizde yeniden yola çok güçlü devam edebilirsiniz. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar evlilik tekliflerine hazır olmalısınız. Güzel bir dönemden geçiyor olacaksınız. Aşka doyamayacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacak. 17 Aralık'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar hayat sizi planlamadığınız şekilde yeni yollara sokabilir. İlk başta istemesiniz de bir şehir veya ülke değişikliği bu süreçte yaşayabilirsiniz. Akademik kariyerinizde yorulacağınız, sık sık zorluklar çekeceğiniz fakat yılmadığınızda güzel başarılar elde edeceğiniz uzun bir süreçte olacaksınız. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar hayallerinize kavuşmak için size şans getiren Jüpiter mutlu bir sene yaşatacaktır. Gerek eğitim gerek yaşadığınız yer ile ilgili yapmak istedikleriniz beklentinizden de güzel olabilir. Bu konularda Satürn'de etkili olacağından zafere ulaşmadan önce emek vermeniz gerekecektir. Sportif başarılar kaydedebilirsiniz. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar borçlarınızla ilgili konularda düzenlemelere gidebilirsiniz. Miras haberi alabilirsiniz. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar ekonomik koşullarınızda artık kara bulutlar dağılıyor. 30 Aralık'ta saat 06:28'de Yengeç burcunda 8 derecede dolunay meydana geliyor. Gelirinize vurgu yapacak bu dolunayda abartılı harcamalar yapsanız finansal olarak bir zorluk çekmeyeceksiniz.

2020
İkizler Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 23" R
Ay
Başak
13° 37' 16"
Merkür
Koç
17° 21' 55"
Venüs
Koç
17° 59' 50"
Mars
Balık
21° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 09"
Satürn
Balık
15° 35' 21"
Uranüs
Boğa
21° 45' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 08"
Lilith
Başak
22° 10' 04"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>