Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2018

Koç Burcu

31 Mart'ta Venüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan'a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal anlamda şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazancınızı artırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz. Paranızı size zevk veren konulara harcayabilirsiniz. Gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Venüs her durumda güzel etkiler yaratacak. 30 Nisan'da 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. İş konularında tacize maruz kalabilirsiniz. Dolunay etkisiyle nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilir. Bunun yanı sıra kredi alabilir, muhasebecinizle görüşebilir, kısaca maddi konulardaki tüm mevzularla ilgili sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Sağlığınıza, özellikle de üreme organlarınıza dikkat edin.

15 Mayıs'ta Uranüs, Boğa burcuna geçiş yapacak, 2026 senesine kadar bu burçta seyahat edecek ve sizin için yepyeni bir dönem başlayacak. Uranüs, alıştığınız düzenin değişmesine ve sıradışı gelişmelere işaret ediyor. 2. evinizde hareket edecek Uranüs, madde ve finans konularına yaklaşımınızı kökten değiştirebilir ve radikal kazanç kapılarıyla karşılaşabilirsiniz. Finansal anlamda dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Aşırı özgürlükçü ve risk alan bir yapıya sahip olabilirsiniz. Farklı konulardan gelir elde etmek üzere yeni adımlar atabilirsiniz. Finansal özgürlük ihtiyacınız giderek artacak. Bu dönemde astroloji vb. konularda eğitim alabilir ve bu konulardan gelir elde edebilirsiniz. Aniden artan gelirlerin yanı sıra maddi kayıplar ve iflaslar da söz konusu olabilir. Finansal olarak birilerine bağımlıysanız, bağları koparmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Büyük devrimi daha çok kazançlarınız alanında yaşayacaksınız. 9 Eylül'de Venüs, Akrep burcuna geçiş yapacak ve Venüs Retrosu, Retro bitimi derken sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda dikkatli adımlar atmanızda yarar var. Borç, alacak ve verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler söz konusu olabilir. Sağlık açısından üreme organlarınız ve böbrekleriniz hassas olabilir.

24 Ekim'de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Finansal konular gündeme gelebilir. Yeni kazançlar gündemde. Özelliklehayatınıza ilişkin konularda hızlı ve olumlu gelişmeler meydana gelecek. Finansal anlamda ödül veya destekleyici etkiler gündemde olacak. Bu, yeni bir müşteriyle tanışma, terfi veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Her koşulda bu Dolunay para konularınızı gündeme taşıyacak. 7 Kasım'da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Finansal anlamda tek başınıza hareket etmeniz zorlaşabilir, eşinizden veya çevrenizden destek alabilirsiniz. Krediyle ilgili işlere girişebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu Yeni Ay size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren konularla ilgili olacak. Bu alanlarda zekanızı kullanarak enteresan çözümler üretebilirsiniz. Yalnız bu hafta, birlikte çalıştığınız kimselerle olan ilişkilerinize ve sağlığınıza dikkat edin. İş yaptığınız kimselerden ağır eleştiriler alabilirsiniz. Bağırsaklarınıza ve bağışıklık sisteminize dikkat edin. Tahlil yaptırmak gibi sağlık konularında para harcamanız gerekebilir.

2018
Koç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 55' 46" R
Ay
Akrep
12° 13' 14" R
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
24° 02' 01"
Mars
Balık
25° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 40"
Satürn
Balık
16° 03' 38"
Uranüs
Boğa
22° 01' 37"
Neptün
Balık
28° 43' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 11"
Lilith
Başak
22° 42' 38"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>