Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Kova Burcu

Ocak ayına başladığınızda kariyer hayatınıza vaktinizi harcayabilirsiniz. Yöneticinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Güzel gelişmelerle yanından ayrılabilirsiniz. Başka şirketlerden deteklifleri alabilirsiniz. 6 Ocak Oğlak'taki parçalı Güneş tutulması sağlığınızla ilgili durumlara ışık tutacak. Bir rahatsızlığınız varsa şifa bulabilirsiniz. Yeni bir tedavi gündeme gelebilir. Karamsar ruh haliniz yerine daha olumlu bir bakış açısına sahip olacaksınız. 13 Ocak tarihinde Jüpiter'in Neptün ile açısı maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı yüklü bir miktar para elinizden çıkabilir. Ya da beklediğiniz maaş zammı veya prim tahmininizden düşük çıkması hayal kırıklıkları yaratmış olabilir. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sizlerin ise doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. 19 Şubat'a kadar üstünüzde çok güzel bir enerji olacak. Yüzünüz gülüyor. Beklediğiniz haberleri bu dönem alabilirsiniz. Kendinize özen gösterdiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu hayatta kendinizi güçlü hissettiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulması partnerinizle olan ilişkinizi zedeleyebilir. Agresif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Karşı taraf ne derse yanlış anlayabilirsiniz. Herkesin sinirleri o gün gergin olacak. Tepkilerinizde ölçülü davranmaya dikkat edin. 24 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat'a kadar kendinize vakit harcayacaksınız. Yeni bir eğitime veya kendinizi geliştirecek kurslara merak salabilirsiniz. Sürekli öğrenmek, araştırmak isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Beklemediğiniz anda size gelen haberlerle mutlu olabilirsiniz.

Şubat ayına sosyal yönünüzü ortaya çıkartarak başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar sağlık durumunuzla ilgili iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Daha zinde ve enerjik olabilirsiniz. Geçmiş ilişkinizden bir geri dönüş sinyali alabilirsiniz. Karar sizlerin olacak. Geçmiş mi gelecek mi orası size kalmış. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Tam da sizin burcunuzda meydana gelen bu yeniay hayatınızda hangi konuda eyleme geçmek istiyorsanız size destek olacak. Yeni bir ilişki, yeni birvs siz istedikçe her şeyin mümkün olduğunu göreceksiniz. İmajınızda da yenilikler yapmak için uygun bir gündesiniz. 10 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan'a kadar maddiyatınızı ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz. Ailenizde sağlık problemi olan birisi varsa ona destek olmanız gerekebilir. Fikirlerinize ihtiyaç duyulan zamanlarda olabilirsiniz. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar ekonomik durumunuzun güçleneceği zaman diliminde olacaksınız. Gelecekte finansal durumunuzu az çok netleştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız aynı gün gerçekleşecek dolunaya dikkat etmelisiniz. 19 Şubat'ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Beklenmedik bir borç ya da ödemeyle karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınızda çok açılmayın. İnternetten üzerinden kartla ödeme yapmanız pek iyi bir karar olmayabilir.

Mart ayına başladığınızda sağlık problemlerinize odaklanabilirsiniz. İş yoğunluğunuzdan ötürü kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Siz ihmal etseniz bile o kendini hatırlatacaktır. Dikkatli olmalısınız. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar adeta hayatınızda parladığınız bir döneme giriyorsunuz. Başarılarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ayrıca fiziksel olarak da çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Size bakan bir daha bakabilir. Yalnızsanız bu dönem aşkı bulabilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinizle daha tutkulu bir ilişki yaşayabilirsiniz. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası paranıza ve değerli eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. İnternetten para transferi yaparken işlemler havada kalabilir. Yanlış hesaplara da aktarılabilir. Maddi değeri olan eşyalarınızı unutabilirsiniz. Retroda zihinler bulanık olur, çok dikkatli olun. 6 Mart'ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay bir nebze su serpse de retro da yine de siz çok risk almayın. Risk almadıkça bu yeniay belki de bir gelir fırsatı bile yaratabilir. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca ailenizde büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Onlarla beraber yaşıyorsanız bu süreçte artık onlardan ayrılabilirsiniz. Aniden bir evlenme kararı da alıp evden ayrılabilirsiniz. Modern yöneticiniz Uranüs'ün yapabileceklerini kestirmek zordur. Yaşadığınız evi değiştirebilirsiniz. Hem de hiç planınızda yokken önünüze çıkan bir fırsat evinizi bir anda değiştirmenize destek olabilir. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar eğitim hayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir dönemde olabilirsiniz. İş ilişkilerinizde de iletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. 21 Mart'ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Her şeyi yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun. Rötarlar yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda elinizde olmayan gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. 26 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar finansal gücünüzün artacağı bir süreçte olacaksınız. Maaşınızda artış olabilir. Ek primler alabilirsiniz. 28 Mart'ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkinizde sorunlar varsa hemen vazgeçmek yerine tekrardan elde etmek için savaşabilirsiniz. Çocuğunuz varsa enerjinizi ona harcayacağınız bir dönem sizleri bekliyor.

Nisan ayına kendinize vakit ayırarak başlıyorsunuz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeylere vakit ayırabilirsiniz. Saçınızda veya stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile iletişim kurduğunuz çevre sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için başvuru yapabilirsiniz. 10 Nisan'da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar sosyal hayatınızda işleriniz ağır ilerleyebilir. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulurken bu dönem biraz daha duraklama evresine girebilirsiniz. Dostlarınızdan yana da sitem duyabilirsiniz. 17 Nisan'da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar kardeşinizle ilgili bir konuda haber alabilirsiniz. Başvuru yaptığınız bir okul ya da kurs varsa bunun haberi bu dönem gelebilir. İletişim trafiğiniz yoğun olacak. Kafanızı bilgisayardan kaldıramayacak konumda olabilirsiniz. Herkes sizden bir şey isteyebilir. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Eğitim hayatınız, yurt dışı bağlantılı işlerinizde stresli zamanlar olabilir. Seyahatlerinizde de dikkatli olmalısınız. 20 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar ailenizi ilgilendiren bir konuda gelişme yaşayabilirsiniz. Ailecek atlattığınız bir olaydan sonra da bağlarınız daha da güçlenebilir. 20 Nisan'da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar insanlarla kurduğunuz kontaklar sayesinde gelirinizi arttıracak yeni birteklifi alabilirsiniz. Bu dönem aklınızdaki maddi değeri yüksek bir elektronik aleti de satın alabilirsiniz. 24 Nisan'da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar geçmişe olan öfkeniz kendinize zarar verebilir. Sürekli geçmişteki kişiden intikam alma duygusuyla yaşarsanız bu dönem öfkeniz sizi kül edebilir. Adı üstünde geçmiş geçmişte kalmıştır. Geleceğe bakmalısınız. 30 Nisan'da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül'e kadar en çok dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olacak. En ufak bir ihmalkarlık hastanede vakit geçirmenize neden olabilir. Retroyken bazı sağlık sorunları gerçeği yansıtmayabilir. Bu sebeple bir şeyiniz yok sanıp hayatınıza devam etmeye çalışmayın. Durumunuzun altında yatan daha ciddi sebepler olabilir. Satürn retrosu gerçekleri örtbas etmeye meyillidir. Bir de geçmiş konularına değinmişken bu dönem eskiye geri dönüş yaparsanız Satürn dersinizi almadığınız için yine size istediklerinizi vermeyecektir.

Mayıs ayına gelirinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu dönem ödemelerinizle gelirleriniz arasındaki farkı dengelemek isteyebilirsiniz. 5 Mayıs'ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay ailecek sevineceğiniz yeni haber getirebilir. Aile içindeki rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğuna dair bir sevinç de olabilir. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar evinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem aradığınız fiyata bulabilirsiniz. 15 Mayıs'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar aileye yeni bir bireyin katılacağını öğrenebilirsiniz. Evlilik de olabilir bir bebek haberi de. 19 Mayıs'ta 27 derece Akrep burcundaki dolunayda kariyer hayatınızda gergin olabilirsiniz. Özellikle yöneticinize karşı verdiğiniz cevaplar daha sonra başınıza dert olabilir. Biraz daha ılımlı olmanız yararınıza olacaktır. 21 Mayıs Salı olduğunda Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar aşk hayatınızda güzel bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni aşklar kapınızı çalabilir. Şansınızın açıldığı, güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. 21 Mayıs'ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar sevdiğinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir bebeğin müjdesini de alabilir. Çocuğunuz önceliğiniz olacaktır.

Haziran ayına ailenize ve evinize daha çok vakit harcayarak başlıyorsunuz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniayda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir başlangıç sizleri bekliyor olacak. Şansınız her konuda çok açık olacak. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. 4 Haziran'da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar çalıştığınız ofiste işinizle alakalı haberler alabilirsiniz. Bir terfi haberiyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir test sonucu da bu dönem sonuçlanabilir. 9 Haziran'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar yalnız Kova burcu kalmayabilir. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayacaksınızdır. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay dostlarınızla olan ilişkilerde anlaşmazlıklar yaratabilir. O gün eğer kırıldıysanız tepkinizi daha yumuşak belirtmelisiniz. 21 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Retroyken fazla hayalperest olabilirsiniz. O yüzden geliriniz artsa bile hemen harcamayın. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir.

Temmuz ayına aşkla ve şansla başlıyorsunuz. Partneriniz her şeyden önce gelebilir. Çocuğunuza da vaktinizi ayıracağınız bir ay olabilir. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar evlilik ve ilişki hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. İlişkinizde hem tutku hem de agresiflik hakim olabilir. İki duyguyu da dengelerseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Evliliğinizde bazı çıkmazlarda olabilirsiniz. Onu geri kazanmak için tekrardan savaşabilirsiniz. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulmasıyla beraberortamınızda yenilikler olabilir. Yeni bir terfi haberiyle güne başlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmekle beraber şifa bulacağınız bir dönemde de olacaksınız. Psikolojik olarak daha aydınlanmış bir yapıda olacaksınız. Eskiyi bırakmak için yeniye hazır olmanız gerektiğini anlayacaksınız. 3 Temmuz'da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar beklentinizden çok daha fazla maddi getirisi olan birteklifi alabilirsiniz. Sadece maddiyat değil pozisyon itibariyle de mevcut işinizden çok önde bir konumda olabilirsiniz. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda öncelikle sevgilinizi veya eşinizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bazen kuşkucu tavrınız acaba size yalan mı söyleniyor hissiyatı uyandırabilir. Retroda kafanız karışık olacaktır. Şüphelerinizi retro bitiminde tekrardan gözden geçirin. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulmasında en çok sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tekrardan aynı konular nüks edebilir. Kendinizi en ufak ihmal ettiğinizde her şeyin yeniden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Duygusal olarak da gergin bir ruh hali hâkim olabilir. Bazen bu durum melankoliye dönüşebilir. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İş ortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste herkesle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos'a kadar partnerinizle aranızdaki bağ ve aşk gittikçe güçlenecektir. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar Venüs'ün de gelmesiyle evlilik tekliflerine hazır olmalısınız. Şansınız çok açık. İlişkide sorunları olanlar her şeyi silip sıfırdan yola devam edebilirler.

Ağustos'a geldiğimizde 1 Ağustos'ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Yalnızlar için yeni bir ilişkiye adım atma vakti olabilir. Ortakaçmış olanlar varsa yeni projeler karşılarına gelebilir. Maddi getirisi iyi olan birortaya çıkabilir.1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Tekrardan bulunduğunuz toplulukta parlamaya başlayabilirsiniz. Başarılarınız konuşulabilir. Şansınızın açıldığı bir dönem tekrardan başlıyor. 11 Ağustos'ta retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos'ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar ailenizde ani kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Tepkilerinizde sakin olmalısınız. Evinizle ilgili de beklenmedik arızalar veya tadilatlar çıkabilir. Her iki türlü de agresif olmak yerine çözüm odaklı olmalısınız. 15 Ağustos'ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Sizin burcunuzda meydana gelen bu dolunay oldukça gergin bir ruh haline sahip olmanıza neden olabilir. Hem kendiniz hem etrafınızdakileri yıpratabilirsiniz. Eğer o gün bir şey yolunda gitmiyorsa zorlamayın. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar maddi durumunuzu güçlendirmek için efor sarf edebilirsiniz. Miras gündeminiz varsa hakkınızı aramak için savaşabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa ameliyat gündeme gelebilir. 21 Ağustos'ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar maddi girişimleriniz sonuç verebilir. Finansal olarak rahata ereceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar maddi varlıklar edinebilirsiniz. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar miras konunuz varsa yeni bir haber alabilirsiniz. 30 Ağustos'ta 6 derece Başak burcunda yeniay maddi durumunuzda oluşan bu gelişmeleri daha da destekleyecek.

Eylül ayına başladığınızda seyahat gündeminiz olabilir. Hem bu dönem hem gelecek için planlar yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda da gelişmeler olabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa olumlu ilerleyebilir. İlerleyen günlerde kariyer fırsatları karşınıza çıkabilir. Şansınızın da açıldığı, dostlardan destek görebileceğiniz günler önünüzde olabilir. 14 Eylül'de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Para transferlerini iki kere kontrol edin. 14 Eylül'de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Özellikle felsefeye ve astrolojiye olan ilginiz artabilir. 14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Adeta yüzünüz gülüyor. Hayata umutla baktığınız güzel gelişmeleri yaşadığınız bir süreçte olacaksınız. 18 Eylül'de Satürn retrosu sona eriyor. Sağlığınızdaki belirsizlikler ortadan kalkabilir. Artık karar alıp yeni ilaç veya tedaviler hayatınıza girebilir. Şifa bulabilirsiniz. Fobilerinizin ve korkularınız üstüne giderseniz gerçekte korkulmayacak şeyler olduklarını görebilirsiniz. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. 28 Eylül'de 5 derece Terazi burcundaki yeniay hayallerinizi gerçekleştirebilecek temiz bir sayfa sunabilir.

Ekim ayına başladığınızda kariyer konularınız sizler için önemli olacak. Daha çok enerjinizihayatınızda harcayabilirsiniz. 3 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. 3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. 4 Ekim'de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Akademik hayatınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Bazen hakkınızı almak için savaşmanız gerekebilir. 8 Ekim'de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar gelirinizi yükseltecek birteklifi alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız yeni bir yatırım yapma fikri olabilir. Bu dönem karlı girişimlerde bulunabilirsiniz. 14 Ekim'de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Elektronik aletlerinize dikkat edin. Çevrenizdekilerle iletişim kurmakta sıkıntı çekebilirsiniz. Sizi ısraren anlamadıklarını düşünebilirsiniz. Bu yüzden gerginlikler yaşayabilirsiniz. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım'a kadar hem kariyer hem gelecekteki planlarınız için arkanızda görünmez bir güç olacak. 28 Ekim'de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay size hayatınızı değiştirmek istiyorsanız yeni bir sayfa açmak için fırsat verecek. Belki dedeğişikliğini başka şirkete değil de kendi şirketinizi açarak yapabilirsiniz. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım'a kadarhayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Attığınız toplantı davetleri veya mailler havada kalmış olabilir. Bu da gereksiz vakit kaybı yaratabilir. Yöneticinizle de aynı noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz.

Kasım ayına başladığınızda sosyal tarafınız ön planda olacak. Dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs'ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım'a kadar şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazen olmaz dersiniz ama bu sefer hedeflerinizi gerçekleştirecek şansınız var. Adeta bir tılsım gibi üstünüze etki edecek. O yüzden olmaz dediğiniz her şeyi bu dönem deneyin. Gerçekleşme ihtimali yüksek. 12 Kasım'da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Aile içinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle maddi bir mesele sorun yaratabilir. 19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar kariyer hayatınızda hem çok çalışıp hem de güzel başarılar sağlayacağınız dönemde olacaksınız. 20 Kasım'da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızın takdir edileceği bir süreçte olacaksınız. Eğitimdeki başarınız da olabilir. Kariyer başarınız da göz doldurabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. 26 Kasım'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar kronik rahatsızlığı olanlar daha sağlıklı olacakları bir sürece girebilir. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkinizden biri tekrar size geri dönmek isteyebilir. 26 Kasım'da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. En şanslı olduğunuz dönemde sadece yeniayda dileğinizi dileyin ve gerçekleşmesini bekleyin. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Eğer retro esnasında harcamalarınızda abartıya kaçmadıysanız bir sorunla karşılaşmazsınız. Ama gelen paralarla hayallerinizi bir an önce yapmak için eyleme geçtiyseniz şimdi borçlarla baş başa kalabilirsiniz.

Aralık ayına yılın son ayı değil de ilk ayı gibi yüksek enerjiyle başlıyorsunuz. Mutlu ve neşeli tavırlarınız insanlar tarafından bile fark edilebilir. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar sağlığınızda artık kalıcı düzelmeler yaşayabilirsiniz. Şans ve bereket gezegeni bir sene boyunca sağlığınızda şifa vermeye gelecek. Sadece sağlık değil uzun süredir karamsar bir ruh haline bürünen Kova burçlarının yüzünü güldürecek gelişmelerle gelecek. Mutlu, hiçbir şeyin moralinizi bozamayacak bir psikolojide olacaksınız. 9 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. Sizi ilgilendiren konular kulağınıza çalınabilir. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Seyahatlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Riskli işlerden kaçının. Eğitim hayatınızda gergin bir gün geçirebilirsiniz. 20 Aralık'ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar çekiciliğiniz ön planda olacak. Kalbinizi hiç aklınızda olmayan biri çalabilir. Aşk dolu günlere hazır olun. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Jüpiter'den sonra Güneş de sağlığınıza ve bilinçaltınıza şifa olmaya geliyor. 29 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar içinize doğan her şey gerçek olabilir. Hislerinize güvenin. Rüyalarınız haberci olabilir.

Kova burçları 2019 yılını bu şekilde kapatıyorsunuz.

Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız.

2019
Kova Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 41' 06" R
Ay
Terazi
26° 38' 23" R
Merkür
Koç
16° 10' 44"
Venüs
Koç
22° 27' 31"
Mars
Balık
24° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 59"
Satürn
Balık
15° 56' 23"
Uranüs
Boğa
21° 57' 20"
Neptün
Balık
28° 41' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 45"
Lilith
Başak
22° 34' 08"
True Node
Koç
15° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>