Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Yıllık Burç Yorumu

2017

Yay Burcu

Kariyeriniz ne olursa olsun göreviniz diğer insanlara hizmet etmek olacaktır. Bu yüzden diğerlerinin ihtiyaçlarını sağlayacağınız bir kariyer seçeceksiniz. Bukanunlarla ilgili ya da eğitim, reklamcılık, basın yayın veya dini alanda olabilir. Bunların hepsi Yay burcu insanlarını çeker. İnsanlara hizmet etme ihtiyacınız karşılanmadığında, hemen diğer bir sektöre geçersiniz fakat doğru kariyerdeki işinizde yıllarca kalabilirsiniz. Günlük rutin işler sizi çekiyor ve sıkı çalışan biri olarak verilen projeyi hakkıyla bitiriyorsunuz. Parasal konularda hayatınızda bir orta yol yok. Siz cimrilik ile bonkörlük arasında gidip geliyorsunuz ve çok küçük bir bütçeyle yaşayabilirsiniz. Parasal olarak güvende olmak; ilerleyen yaşlarınızda daha da önem kazanacaktır. Borçlanma konusunda çok dikkatli olun. Duygusal sebeplerle çok fazla para harcama alışkanlığı kazanabilirsiniz. Kendinize tasarruf yapmayı ve nakit ödemeyi öğretin. 10 Eylül'de Jüpiter 11 buncu Güneş eviniz olan terazi burcuna girecek ve orada 2017 yılının yaz mevsimine kadar kalacak. Bu şekilde Jüpiter'in bu geçişini sağlıklı bir bütçeyle kapatabilirsiniz. Eylül ayında piyangoda şansınızı bir deneyin. Bu süreçte aşık olduğunuz kişiyle romantik bir aşk macerası yaşamak çok çekici olabilir. Kendinizi biraz frenleyin.

En iyinin en iyisine sahip olmak Jüpiter'in geçişi tamamlandıktan sonra kırılması zor bir iptilaya dönüşebilir. Ayrıca bütün finansal kayıtlarınızı ve sigorta poliçelerinizi gözden geçirin. Diğer sigorta şirketlerinin fiyatlarını öğrenin. Jüpiter bu konumdayken bir sigorta üzerinde uzlaşmanız veya ailenizin bir üyesinden bir hediye almanız mümkün olabilir. Satürn burcunuzda para harcamak size çok çekici gelebilir. Yıl boyunca Satürn'ün etkisiyle amacı sizi hazırlamak olacaktır. Geçen 9 yıl boyunca ne başardıysanız gözden geçirin ve aynı zamanda başaramadıklarınızı da tespit edin. Bu gözden geçirmeden çok şey öğrenebilirsiniz. Bilinçaltınızda kalmış olan imajları, duyguları, pişmanlıkları ve başarıları hatırlamaya çalışın. Pişmanlıklarınızı ve halledemediğiniz konuları halledin ve başarılarınızı kutlayın. Hatıra defteri tutmak yararlı olabilir. Bu şekilde kendinizin güçlü ve zayıf yanlarınızı öğrenebilirsiniz.Sağlıkla ilgili bir konuyu gündeme taşıyabilir. Bir akrabanız için hastanede uzun zaman geçirebilirsiniz. Kendinize bir iyilik yapıp sağlık kontrolünden geçin ve dişçiye gidin. Bunun yanında kronik hastalıklarınıza da dikkat etmelisiniz. Uranüs 5'inci Güneş eviniz olan Koç burcunda hareket ediyor ve buradaki hareketine 2018 yılına kadar devam edecek. Bu dönemde canlı bir sosyal hayat, romantik fırsatlar ve tatil aktiviteleri bekleyebilirsiniz.

Eğer bekarsanız karşı cinsten yeni bir arkadaş bulabilirsiniz. Aşık çiftler için ise Uranüs'ün bu geçişi beklenmedik romantik dakikalar veya hafta sonu kaçamakları için ideal olacak. Bu geçiş sırasında çocuklar sizi etkileyecekler. Mevcut bakış açınızı yeni düşüncelere de açın. Eğer çocuklarınız varsa onların aktiviteleriyle meşgul olabilirsiniz. Uranüs sizin yaratıcı yanınızı tetikleyebilir. Bu yaratıcılığınız sonucu İsviçre çakısı gibi bir alet dizayn edebilirsiniz. Neptün 4'üncü Güneş eviniz olan Balık burcundaki uzun geçişine devam etmekte. Bu hayallerin, rüyaların, karışıklığın, ilhamın ve yaratıcılığın gezegeninden inişler ve çıkışlar bekleyebilirsiniz. Bazı aile fertleri size ilham verirken diğerleri sizi hayal kırıklığına uğratacak. Bu arada çok iyi tanıdığınızı sandığınız bir akrabanızın tamamıyla değişik biri olduğunu keşfedebilirsiniz. Satürn Akrep burcundayken bir aile ferdinin sağlığı söz konusu olabilir. Plüton 2'inci Güneş eviniz olan Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. 2024 yılına kadar Plüton size gelirinizi arttırabileceğiniz fırsatlar sunacaktır. Finansal güvenceye kavuşmanız Plüton'un kurallarına uymanızla olabilir. Bütçenizi aşmadan yaşayın, tasarruflarınızı arttırın ve sağlam yatırımlar yapın.

2017
Yay Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>