Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Partnerinizle, çocuklarınızla ve dostlarınızla vakit geçiriyorsunuz. Sevgi yaşamınızı kuşatmış durumda. Buna karşın ayın 20'sinden itibaren sarsıcı değişimler meydana gelebilir. Pozitif anlamda bir tanışıklık ya da yıldırım aşkı, negatif anlamdaysa kıskanç insanların güzel düzenininizi bozması söz konusu olabilir. Özellikle 27 Nisan'daki Dolunay sizi sarsabilir. Nisan 2021 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, müjdeci Nisan ayına Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Çalışma hayatınızda zihniniz daha aktif olurken, pratik çözümler ile hayatınıza etkili dokunuşlar yapıyorsunuz. 12 Nisan’da Koç burcundaki yeniay ile birlikte sorumluluklarınız değişebilir ve artabilir. Hayat hikayenize göre, kariyeriniz ve uğraşlarınızla ilgili iyi yerlere geleceğiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Nisan’da Venüs karşıt burcunuz Boğa’ya geçiyor. İkili ilişkilerinizde yeni bir dönemi başlatırken uyumu ve güven duygusunu yakaladığınız birlikteliklere adım atıyorsunuz. 19 Nisan’da Güneş ve Merkür’ün de aynı konuma gelmesi ve kavuşumuyla, özellikle ortaklı işlerinizde beklediğiniz dönemin başladığına şahitlik edebilirsiniz. Sözleşmeleriniz ve yapacaklarınızın netlik kazanmasıyla, diyaloglarınıza netlik getiriyor,hayatınızda yeni ve kazançlı bir ivme yakalıyorsunuz.

23 Nisan’da yönetici gezegeniniz Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Mesafeler düşüncelerinizi sabote edebilir ve bazı insanlara, durumlara olan özleminiz artabilir. Duygusal kararlarla hareket etmenin size ne ölçüde, ne katacağını iyi belirlemelisiniz.

27 Nisan’da burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Motivasyonunuz düşebilir, özellikle bazı ilişkilerde ipleri koparmak isteyebilirsiniz. Burası karar vereceğiniz bir yer ve kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Diğer yönetici gezegeniniz Plüton’un geri hareketine başlamasıyla, bu hissiyat etkisini daha çok gösterebilir ve çemberi yakın çevrenize kadar daraltabilir.

Ayı, Güneş ve Uranüs’ün karşıt burcunuzda buluşmasıyla kapatıyorsunuz. Her an her şeyin dengesinin değişeceği düşünceler vebirlikleri gündeminizde yer alabilir. Beklenmedik ilişkiler, yakınlıklar ve uzaklıklar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Evlilik ya da ilişkilerinizde uzun süren problemlere karşı artık yol ayrımına geçiyorsunuz. Hukuksal süreçleri başlatabilirsiniz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Yaptığın şeyi sev ve sonra elinden gelenin en iyisini yapacaksın." Katherine Johnson

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 08" R
Ay
Yay
10° 25' 19"
Merkür
Koç
16° 03' 24"
Venüs
Koç
26° 48' 25"
Mars
Balık
27° 05' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 56"
Satürn
Balık
16° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 09' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 56"
Lilith
Başak
22° 57' 37"
True Node
Koç
15° 30' 46"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>