Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Merkür retrosu yüzünden ayın 22'sine kadar arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili can sıkıcı durumlar söz konusu. İlişkinizde biri diğerinden daha çok şey talep ediyor ve bu da aranızdaki ambiyansı bozuyor. Bekarsanız cazibenizi ortaya koymak için ay sonunu beklemelisiniz. Haziran 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sosyal çevrede adınızdan söz ettireceğiniz bir Haziran ayına giriyorsunuz. İkizler burcundaki Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumu, sevilen kimliğinizi daha da ön plana çıkaracak ve yapacağınız hamlelerle hem kendinize hem çevrenize ilham olacak çalışmalara vesile olabilir. Yetenekleriniz ve arkadaş çevreniz konusunda bazı farkındalıklar yaşayarak bunları daha iyi yerlere taşıyabilirsiniz.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi, kendinizi geriye çektiğiniz durumlarda üstünüzdeki ölü toprağı atmanız için size güç verecektir. İçinizde halletmeye ve mutlu olmaya çalıştığınız konularda nasıl bir dışavurum sergilemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, başarılarınızı doğrudan etkileyerek yeni bir döngüyü başlatacaktır. Hayatınıza ve çevrenize dair yatırımların seyri değişebilir. Güneş’in, geri hareketteki Merkür ile kavuşmasını da hesaba katarsanız bu yatırımları desteklemek için bazı molalar vermeniz gerekebilir. Endişelenmek yerine bu aksamaları nasıl yöneteceğiniz konusuna kafa yormalısınız.

Mars burcunuza geçiyor ve hayatınızın durgun yanlarına hareketlilik katıyor. Hem zihinsel hem de fiziksel anlamda daha aktif olacağınız günler başlıyor. Bu süreçte spora başlayabilirsiniz, bu size öfke kontrolü konusunda da destek olacaktır. Zira enerjinizi atacak bir yer bulamadığınızda bunu çevrenizdeki insanlara yansıtmanız her zaman iyi sonuçlar vermeyebilir, öfkeniz yönetmeyi öğrenmelisiniz.

Balık burcundaki Jüpiter’in geri hareketine geçmesiyle, korkularınızın yeniden nüksettiğini görebilir ve kendinize olan güveniniz ile bu korkuların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal anlamda da bazı gelirlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Güneş, Yengeç burcuna geçtiğinde karanlıktaki her şeyin aydınlandığına ve bu aydınlığı da yine kendi çabanızla oluşturduğunuzu fark edeceksiniz. Kurtulmak istediğiniz her duygunun, sakladığınız ve sizden saklanan her bilginin önünde daha dik ve kendinden emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcunda ileri harekete geçmesi, tıkandığınız ya da yarım bırakmak durumunda kaldığınız tüm projelere kaldığınız yerden devam etmenizi sağlıyor. Organizasyonlarda daha hızlı ve aktif bir şekilde görev alacaksınız.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile çalışma ortamınızda yeni disiplinler geliştiriyorsunuz. İşlerinizi daha da iyi yapmanız gerektiği ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilir, sağlığınızı da ihmal etmeyecek şekilde yeni bir düzen kurabilirsiniz. Artık bunu yapmak için önünüzde bir engel olmadığını fark ediyorsunuz. Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketi, zihninizdeki karanlığı bölmenize yardımcı oluyor. İkili ilişkilerinizden, paylaştığınız değerlere kadar olan bir süreci yeniden değerlendirmek isteyeceksiniz.

Venüs ay sonunda burcunuza geçiş yapıyor ve ikili ilişkilerinizi büyük bir yoğunlukla gündeminize taşıyor. Uyumu sağlamaya çalıştığınız ve şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu ışıltı size, yeni bir ilişkinin kapısını aralayabilir ya da var olan ilişkinizin geleceğine yön verebilir.

Motivasyon Sözü: "Her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket et. Her şeyin en güzelinin sana geleceğine inan. Ve bir gün tüm sıkıntılarının biteceğini bilerek sabret."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>