Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aya tatsız bir başlangıçtan sonra ilişkilerinizde neşeye tekrar kavuşuyorsunuz. Mayıs 9'u ve 12'si arasında, Venüs ve Jüpiter zevke düşkün yönünüzü zirveye çıkarıyor. Yaşamı kendi bildiğiniz şekillerde kutlamaktan çekinmiyorsunuz. Ayın 19'undan itibaren Satürn verdiğiniz sözler üzerine düşünmeye yönlendiriyor. Mayıs 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, çevreniz ve arkadaş ortamınızda söz sahibi olup aranan kişiler arasında yer bulacağınız bir Mayıs ayına giriyorsunuz. Hızlı iletişim kurma yapınız çabuk ve samimiyetle, Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçtiği bu dönemi oldukça etkin bir şekilde geçirebilirsiniz. Kısıtlama günlerine katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri üretebilir veya böyle bir organizasyona destek vermeniz istenebilir. Yetenekleriniz göz dolduruyor. 11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile kariyer alanınızda yeniliklere ve yer değişikliklerine hazırlıklı olmalısınız. Bugüne kadar gelen zorlayıcı sürecin etkisiyle bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Elde ettiğiniz sonucun büyük oranda sizi maddi-manevi olarak besleyeceğine inanıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Bir yıldır karşıt burcunuz Kova’da ilerleyen Jüpiter, 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçiyor. Hayatınızda tehlikeli olduğunu düşündüğünüz, sizi endişelendiren konularla ilgili bazı iyileşme fırsatları yakalayabilirsiniz. Bunların dışında ekonomik anlamda da güvence olarak sayabileceğiniz bazı gelirler söz konusu olabilir. Alacak ve mirasla ilgili gündemleriniz yoksa da böyle bir gündemle karşılaşmaya hazır olun. Zira oldukça şanlısınız.

Yönetici gezegeniniz Güneş 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. Bu geçiş özellikle arkadaşlık ve çevre anlayışınız konusunda size bazı gerçekleri gözler önüne serebilir. Daha dikkatli olmanız gereken ya da daha sıkı sarılmanız gereken durumları öğrenebilirsiniz. Her hâlükârda bir değişiklik sizi bekliyor olacak. Gücünüzü ve tecrübelerinizi doğru kullanmalısınız. Perşembe günü Güneş, İkizler burcuna geçiş yapıyor.

Satürn 23 Mayıs’ta karşıt burcunuz Kova’da geri hareketine başlıyor. İkili ilişkilerinizde yeniden değerlendirmek isteyeceğiniz konular olabilir. Ortaklı yapılarınızda yaşanan aksaklıklar sizi bazı düşüncelere yeni bir tutum geliştirmeye sevk edecektir.

26 Mayıs’ta sizin de olumlu etkileneceğiniz bir tutulma gerçekleşecek. Yay burcundaki bu ay tutulması, şansınızı kendi ellerinizle oluşturduğunuz zamanların ödüllerini getiriyor. Önünüze çıkacak fırsatlarla isteklerinizi hayata geçirebilecek ve böylelikle etkisi uzunca sürecek olan yeni bir döneme gireceksiniz. Özellikle aşk hayatınız birtakım yeni kararlar ve sürprizler sizi bekliyor olabilir.

Merkür’ün 30 Mayıs’ta ikinci retro hareketine başlamasıyla ayı kontrolünüz dışındaki olayların dışında kalmayı seçerek tamamlıyorsunuz. Emek verdiğiniz ya da davetlisi olduğunuz konular, ortaklı işlerle ilgili bazı duraksamalar yaşanabilir. Bu duraksamalar işleri bozmak için değil aksine daha iyi ve objektif şekilde yol almanız içindir. Farkına vardığınızda seçimlerinizle bir kez daha gurur duymuş olacaksınız. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>