Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın 15'ine kadar çevrenizdeki insanlara kendinizi adamaktan çekinmiyorsunuz. Sevginizi somut bir şekilde göstermeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Sonrasında Venüs sizi daha da çekici kılıyor. Partnerinizle birlikteyken hiç sıkılmıyorsunuz. Bekarsanız yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Nisan 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Nisan ayına artan özgüveninizle giriş yapıyorsunuz. Burcunuzda seyreden Merkür döngüyü tamamlıyor ve Koç burcuna geçiyor. Daha rahat hissettirecek ve ifadelerinize taze kan etkisi getirecektir. Bugüne kadar bir illüzyon içinde kendinizi hissettiniz ve belki de hiç olmadığı kadar engellendiğinizi düşündünüz. Şimdi 4 nisanda Merkür’ün koç burcuna geçmesiyle işler yoluna giriyor. Her şey daha fazla hızlanıyor. 12 Nisan’da Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve siz üzerinizdeki ölü toprağını atarak bir yenilenme içine giriyor, refah düzeyinizi arttırıyorsunuz.

14 Nisan’da Venüs kendi burcuna, Boğa’ya geçiş yapıyor ve yakın çevreniz, ikili ilişkilerinizde uyumlu bir dönemi başlatıyor. Finansal yeni anlaşmalar için harika bir zaman dilimi olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede geleceğinizi şekillendirebileceksiniz. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş de Boğa burcunda yerini alarak kavuşuyor. Daha sakin ve ayakları yere basan bir gökyüzü, zorluk yaşadığınız konularda özellikle yakın çevrenizle ilgili bazı dengeleri yeniden kurmanızda size destek olacaktır.

23 Nisan’da Mars, Yengeç burcundaki yolculuğuna başlıyor. Ailenize olan özleminiz tetiklenebilir ya da aile kurma fikirleriyle ilgili gündemleriniz olabilir. Bu size yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizle ilgili ciddi bir karar getirebilir. Adımlarınızı sadece duygularınıza göre atmamaya özen göstermelisiniz.

27 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile inançlarınız ve umutlarınız arasında bir karar noktasına geliyorsunuz. Düşüncelerinizi artık bu kararın ışığında belirleyecek ve eğitiminiz, hedeflerinizle ilgili konularda buna göre hareket edeceksiniz. Oğlak burcundaki Plüton’un geri hareket, sosyal çevrenizle ilgili bazı düşüncelerinizi de yeniden değerlendirmeniz gerektiğini size hatırlatabilir. Kendi içinizde yapacağınız bir muhasebe, bu değerlendirmeyi daha köklü bir hale getirmenizi sağlayacaktır.

30 Nisan’da Güneş ve Uranüs, Boğa burcunda bir araya geliyor. Yanlış kararlar almaya açık bir dönemdesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konular söz konusu olabilir ama bu fevri davranmanızı gerektirmiyor. Hayatınızın kazanacağı yeni yönle uyumlu olmak sizi kazançlı çıkaracaktır. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Dünya size kim olmanız gerektiğini söylemeden önce, kim olduğunuzu hatırlayabiliyor musunuz?" Charles Bukowski

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 31" R
Ay
Yay
03° 32' 07"
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
26° 08' 22"
Mars
Balık
26° 40' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 23"
Satürn
Balık
16° 13' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 04"
Lilith
Başak
22° 54' 01"
True Node
Koç
15° 32' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>