Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın 3'ü ve 6'sı arasında Mars ve Plüton konfor alanınızın dışına çıkma konusunda sizi cesaretlendiriyor ve bu da kariyerinizi epey olumlu yönde etkiliyor. Becerilerinizi ortaya koymaktan korkmayın. Ayın 26'sına kadar ise kavuşum yapan gezegenler sayesinde uzun zamandır beklediğiniz bir anlaşmaya nihayet imzanızı atabileceksiniz. Mart 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Burcu Başak olanlar, romantik etkilerin hayatınıza fazlasıyla dahil olacağı bir mart ayı sizi bekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay duygusal anlamda size yoğun bir gündem getirebilir. Var olan ilişkiniz ya da hayatınızda nasıl bir birliktelik istediğinize dair düşüncelerinizde yeniliklere gidiyorsunuz. Balık burcundaki Jüpiter ve Güneş’in kavuşumu, tanışacağınız yeni insanlara, kuracağınız ortaklıklara işaret ediyor. Birçok seçenek, imkân ve insanla bir araya gelebilir, ilgi odağı olabilirsiniz.

Venüs/Mars kavuşumunu bir kez daha yaşayacağınız bu hafta, bu kez Kova burcunda yaşanması dolayısıyla günlük düzeninizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma temponuz ya da sorumluluklarınız artabilir, tekliflere ve farklı alanlardakibirliklerine oldukça açıksınız. Merkür ve Satürn’ün de burada kavuşması, yeni düzeninizi kurmanız için gereken motivasyonu ve organizasyonu kurmanızı sağlayacaktır. Mental ve fiziksel olarak iyileşiyorsunuz. Bu ay ortaya çıkartacağınız yeni bir proje oldukça çarpıcı ve başarılı olacak.

Yönetici gezegeniniz Merkür Balık burcuna geçmesi, ilişkileriniz ve ortaklıklarınız konusuna dikkat çekiyor. Evlilik ve ortaklıkla ilgili gündemleriniz olabilir, birtakım planlamalar içine girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Duygusal beklentileriniz olabilir. Güneş ve Neptün’ün de Balık burcunda kavuşacak olması, bu beklentileriniz konusunda sizi uyarabilir. Hayatınızı hayalleriniz ve gerçeklerinizi birbirinden ayırmadan kurmalısınız. Her şeyi, iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar olduğundan daha net görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Her zaman garanti planlarınız oldu ancak bu kez daha fazla özenli olmanız, sonucu daha da iyi hale getirebilir.

18 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay bu ayın sizin için en önemli olayı olabilir. Kendinize öncelik vermekle ilgili düşünceleriniz ağırlığını koyabilir. Benzer hisleri 2021 yılındaki Başak dolunayı ile yaşamış ve hayatınıza dahil etmişseniz, burada daha profesyonel bir şekilde ilerlemeniz mümkün olacaktır. Ertelediğiniz fikirleriniz, kararlarınız, planlarınızı sakladığınız yerden çıkarmanız için bazı fırsatlar doğabilir. Dolunayın Plüton ile kuracağı üçgen açı, sizin de kendiniz için kuracağınız alana işaret ediyor. Ön plana çıkmalı, adınızdan ve fikirlerinizden söz ettirmelisiniz. Bugüne kadar yapacağınız en kalıcı işler ve kuracağınız ilişkiler için hazır olun. Fedakarlığın sırası şimdi sizde!

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, ekonomik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Paylaşımlı gelirleriniz ve ödemeleriniz konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Hızlı hareket etmek yerine en etkin ve sürekli şekilde yol almak bu sürecin en önemli mottosu olabilir. Bazı korkularınızla yüzleşebilirsiniz, kendinize olan güveninizden şüphe duymadığınızda burada kazanan siz olabilirsiniz. Merkür’ün de ayın son günlerinde Koç burcuna geçecek olmasını hesaba katarsak, şimdiden bu sürece hazırlıklı olmanızda fayda var. Yakınlarınızdan, evliyseniz eşinizden ve onun ailesinden destekler görebilirsiniz. Miras işlerinizle önemli girişimler olabilir, öncesinde olduysa bunları hızlandırabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 21 Mart itibariyle önce Jüpiter ile sonrasında da Neptün ile kavuşumu, buraya kadar gelen süreçteki emeklerinizin karşılığını size getirebilir. Olayları daha gerçekçi ve büyük bir resimden görebilirsiniz. Hem ilişkiler hem de ortaklıklarınız konusunda oldukça verimli bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz, verdiğiniz desteğiniz sadece onlara değil size de fayda sağlayacaktır. Bunun etkilerini büyütmek için yapmanız gereken de kaybettiklerinize ve hayal kırıklıklarınıza odaklanmak yerine, çabanızla kurduğunuz düzenin olumlu getirilerine odaklanmak olacaktır. Evlilik, yeni ticari ortaklıklar söz konusu olabileceği gibi size karşı iyi niyetli olmayan insanlarla da yüzleşebilirsiniz. İyi niyetinizin kurbanı olmamak adına dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumunun çalışma düzeninize etki edecek bazı getirileri olabilir. Sizi sıkıştıran, daha iyi koşullarda olmanıza engel olan işlerinizi geliştirebilir ve artık hepsine kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Yeniteklifleri alabileceğiniz gibi, ortaklı girişimleriniz de olabilir. Detayları değişecek olsa da mevcut durumunuzdan farklı birortamınız kuruluyor. Kendinizi bu değişime teslim etmek, maddi anlamda da istediğiniz noktaya gelmenizi sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: “Ayakta kalmasını bilenler için kaybetmek büyük bir mesele değildir.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 04" R
Ay
Başak
05° 05' 42"
Merkür
Koç
17° 43' 18"
Venüs
Koç
17° 06' 23"
Mars
Balık
21° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 15"
Satürn
Balık
15° 31' 04"
Uranüs
Boğa
21° 42' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 36"
Lilith
Başak
22° 05' 15"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>