Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çizdiğiniz yolda ilerlemeye devam ediyorsunuz. Aşk sizi havalara uçurmaya devam ediyor. Kış ortasında adeta yaz yaşıyorsunuz ve ev yaşamınız içinizi ısıtıyor. 11 Aralık civarı daha yoğun duygular hissediyorsunuz ve partneriniz de bunları karşılıksız bırakmıyor. Bekarsanız, gözünüzü dört açın. Aralık 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,hayatınızla ilgili renkli ve hızlı günleri getiriyor. Enerjiniz yükseliyor ve kendinizi daha canlı, yapıcı hissedebilirsiniz. Hem Neptün’ün Balık burcundaki ileri hareketi, hem de Yay burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla ciddi ve önemli bir temel atıyorsunuz. Bunu yapmanız engel olan her şeyden sıyrıldığınızı hissedebilirsiniz. Hatta büyük ihtimalle hissetmekten ötesini yapacaksınız.

4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tutulmayla, 2022’nin önemli bir kısmında zaman ayırmanız gereken gelişmeler yaşanabilir. Kendinize yeni bir ev ve yaşam alanı oluşturmakla ilgili gündemleriniz olabilir. Bu mevcut düzeninizi taşımakla mümküm olabileceği gibi evlilik yoluyla da gerçekleşecek bir yer değişikliği olabilir. Bugüne kadar ne istediğinizden emin olarak hareket ettiniz ve girişimlerinizi de buna göre düzenlediniz. Artık uygulama noktasına geldiğiniz için ve ilerleyen günlerde, yani 13 Aralık’ta Mars’ın da Yay burcuna geçmesiyle adım atmak sizin için daha kolay olacaktır. Nerede yaşayacaksınız, nasıl bir hayata kendinizi layık görüyorsunuz? Bu soruların cevaplarını eylemlerinizle vereceksiniz. Dolayısıyla da sizi aslında oldukça hareketli günler bekliyor. Bu süre zarfında öfkenin baş role geçmesine izin vermediğiniz müddetçe sonuçlar sizi memnun edecektir.

19 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay size hak ettiğiniz itibarı getirebilir. İş hayatınızda bugüne kadar geldiğiniz noktayla ilgili çıkarımlarınız ve kazanımlarınız olabilir. Planlarınızın dışında gelişen teklifler ya da sorumlulukların ortaya çıkması, kısa süreli kafa karışıklıklarına sebep olabilir. Bir belirsizlik hissettiğinizde, bu teklifin aslında ihtiyacınız olan konuya hizmet edip etmediğinize odaklanabilirsiniz. Her hâlükârda, önünüzde önemli ve belirleyici nitelikte seçenekler olacaktır. Eğer neyin gerekli olduğu ve hayatınızı neye adamak istediğinizi biliyorsanız, tüm belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Venüs gerilemesi sizler için aşk ve sevgi konularında yeni sürprizler getirebilir. Duygusal dünyanızda şaşırtıcı bir gelişme yeni bir ilişki başlaması mümkün olabilir. Ya da eski defterleri artık kapatıyorsunuz diyebiliriz.

Jüpiter 29 Aralık’ta Balık burcundaki yolculuğuna başlıyor. Bu da size artık ilişkilerde yüzünüzü güldürecek günleri ve gelişmeleri beraberinde getiriyor. Kendinizi sınırlamanın bugüne kadar size katkısı olduğu kadar size dezavantaj getiren noktalarını deneyimlediniz. Bazı sınırlarınızdan çıkabilir, tanışacağınız insanlar ve elde edeceğiniz imkanlarla hayatınızın en şanslı dönemine giriyorsunuz. Yıl içinde buna benzer durumlar olduysa ve siz bir sonuca bağlayamadıysanız, şimdi buna hazır olun. Devran biri için dönecekse, siz onlardan biri olabilirsiniz. Hem arkadaş çevreniz hem ticari ilişkileriniz hem de duygusal birliktelikleriniz konusunda beklediğinize değdiğini düşünecek gelişmeler yaşanabilir. Beğenilmenin ve ilgi görmenin ödüllerini topluyorsunuz. Kendinize ve kalbinize zaman ayırın.

Motivasyon Sözü: “Bir insanın yapabileceği en büyük keşif, yapmaktan korktuğu şeyi yapabildiğini görmektir.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 58' 12" R
Ay
Akrep
12° 44' 01" R
Merkür
Koç
16° 00' 42"
Venüs
Koç
24° 05' 06"
Mars
Balık
25° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 15"
Satürn
Balık
16° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 01' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 19"
Lilith
Başak
22° 42' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>