Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ağustos başında Venüs ve Uranüs size duygusal bağlamda bir sürpriz hazırlıyor. Bekarlar yeni biriyle tanışabilir, zaten ilişkisi olanlar ise yeni bir başlangıç yapmayı deneyebilir. Tüm ay boyunca herkes sizinle ilgileniyor ve onların kalbini ustalıkla fethediyorsunuz. Ayrıca kurduğunuz bağları sağlamlaştırmaya özen gösteriyorsunuz. Ağustos 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve Yükselen burcu Başak olanlar; hayatınıza yeni bir döngünün eşlik edeceği bir Ağustos ayı sizi bekliyor. Aslan burcundaki Güneş - Merkür kavuşumu, kendinize dair sakladıklarınızı dışa vuracağınız bazı gelişmeleri ortaya koyabilir. Açık ve net bir şekilde haklılıklarınızı ortaya koymak, hakkınızı savunmak ve önceliği kendinize vermek isteyebilirsiniz. Yine burada gerçekleşecek olan yeniay ile bir daha böyle can sıkıcı durumların içinde olmamak adına yeni kararlar alabilirsiniz. Yaralarınızı sarmaya başladıysanız, Aslan yeniayı size destek verecek ve kendi öz değerinizin farkına daha iyi varacaksınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür, burcunuza geliyor ve sizin isminiz daha çok duyulmaya başlıyor. Kendinizi daha rahat ifade edebilir, ikili ilişkilerinize daha özenli yaklaşabilirsiniz. Özenli yaklaşmak, kontrol altında tutmak ya da ayrıntılarla uğraşmak değildir. Bunun ayrımını yaptığınızda hem aklınızı hem kalbinizi ikna edecek kelimeler de size eşlik edecektir. Hayatınızı doğrudan etkileyecek bazı anlaşmalar ve imzalı işlere kafa yorabilirsiniz.

Venüs burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçtiğinde, finansal anlamda bazı iyi haberler alabilirsiniz. Alacaklarınızın tahsili kadar, onları nasıl değerlendireceğiniz konusuna eğilmeniz de mümkün olabilir. Gelirlerinizi korumakla kalmayıp arttırmakla ilgili çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Kolay kolay yön değişikliğine gitmezsiniz ama kararsızlıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Koşulları ve sonuçları, bu işleri birlikte yürüteceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi baz almanız süreci kolaylaştıracaktır.

Boğa burcundaki Uranüs geri hareketine başlıyor. Yaşam felsefenizde çok yol kat ettiniz, sınırlarınız değişti. Şimdi bu durumun bir Z raporunu alacaksınız. Neler yaptınız, hangi imkanlara sahip ya da sahip olabilirsiniz? Bu soruyu düşünün. Zira cevabınıza göre yeni bir konfor alanı kurmak ve bir hayat için bazı yer değişiklikleri yapmanız gerekebilir. Kırılan zincirler, siz istemediğiniz müddetçe ayağınıza engel olmaz.

Kova burcunda bir dolunay daha gerçekleşecek ve siz önceki dolunayda yaşadıklarınızdaki haklılığınızı göreceksiniz. Aldığınız kararları daha iddialı bir şekilde sürdürmeye devam edebilirsiniz. Artık günlük hayatınızda ve sorumluluklarınızda hassasiyetinizi, kendinize has tarzınız ve alanlarınızla ortaya koyuyorsunuz. Bu hassasiyetin bir depresyon olmadığını, tam tersine sizi kabuğunuzdan çıkardığını görmek ve göstermek işleri yoluna koymanıza yardımcı olacaktır.

Güneş burcunuza geliyor ve hayatınızda yeni bir döngü başlatıyor. İsminizden, yaptıklarınızdan ve de yapacaklarınızdan söz ettirebilirsiniz. Hayata dair birçok konuda ve ilişkilerde, yolunuzdaki tüm tıkanıklıklar açılıyor. Dış görünüşünüz ve dolabınıza yeni bir soluk getirebilir, motivasyonunuzun yeniden yükselmesiyle kendinize ve çevrenize karşı daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Bu kez hizmet gücünüzün önceliği siz oluyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir. Bunun zamanı, istediğin zamandır."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 03' 13" R
Ay
Boğa
18° 19' 09" R
Merkür
Koç
21° 56' 09"
Venüs
Boğa
10° 41' 30"
Mars
Koç
05° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 06"
Satürn
Balık
17° 14' 03"
Uranüs
Boğa
22° 48' 01"
Neptün
Balık
29° 08' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 38"
Lilith
Başak
24° 12' 37"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>