Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yengeç burcunda konumlanan Venüs size pozitif enerji bahşediyor. Daha naziksiniz ve ilişkilerinizdeki huzuru artırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kimseyi tanımadığınız kalabalık bir parti yerine sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Haziran 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve Yükselen Burcu Başak olanlar, kariyerinizin zirvesine doğru yürüyeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Güneş’in ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda kavuşumuyla, belki yoğunluğunuzun ve sorumluluklarınız artacak ama emeklerinizin karşılığını da aynı oranda görebileceksiniz. Mevcut işlerinizin haricinde yapacağınız çalışmalarla hem çevre hem de yeni kazanımlar elde edebilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevrenizdeki dostlarınız ve bu konudaki hisleriniz sizi hayata bağlıyor, çünkü artık aradığınız samimiyetin ne yönde olduğunu ve bunu nasıl koruyacağınızı daha net fark ediyorsunuz.

İkizler burcundaki Güneş Tutulması ile kariyerinizle geleceğinize nasıl yön vereceğinize dair soruların cevaplarını bulmaya başlıyorsunuz. Sıkıştığınız ve yönsüz hissettiğiniz her konuda hem saygınlığınızı hem de maddi kazanımlarınızı iyi yönde destekleyecek gelişmeler yaşanabilir. Bu yeni gelişmelerden biri yeni bir aşkta olabilir. Hazırlanın ve bekleyin. Tutulan Güneş’in bir de geri hareketteki Merkür ile kavuşması, sizi bir B planı hazırlamaya itebilir. Her şey çok güzel giderken aksaklıklara karşı hazırlıklı olmak, sizin normal hayatta da dikkat ettiğiniz bir husus olabilir ama bu dönem daha dikkatli bir şekilde hareket etmenizde fayda var.

Mars Aslan geçişi sizi öfkelendirebilir. İçinizde biriktirdiklerinizi dışarı çıkarmak için kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Günün sonunda öfkenin en çokta size zarar vereceği ihtimalini düşünmeli ve bu enerjiyi, hareketliliği kendinizi bu duygudan uzaklaştıracak şekilde kullanmalısınız.

Karşıt burcunuzda ilerleyen Jüpiter’in geri hareketiyle, ikili ilişkiler konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Üzerinde durmanız ve durmamanız gereken konuları iyi düşünüp, çaba harcadığınız noktaları da değerlendirdiğinizde kapınıza gelen imkanları daha iyi anlama şansı yakalayabileceksiniz.

Güneş, İkizler’den ayrılıp Yengeç burcuna geçtiğinde, sizin dışınızda olup sizi de etkileyen birçok gelişmenin artık iyi yanlarını da hayatınıza dahil edebileceksiniz. Özellikle sosyal anlamda fikirlerinizin değerli bulunduğu ve bunların üzerine konuşabildiğiniz insanlarla çevreniz için bir yatırım yapabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün ileri hareketi sizi bu konuda destekleyecektir. Kendinizi daha iyi ifade edebilecek, aklınızdan geçenleri hayatınıza daha net ve hızlı şekilde sirayet ettirebileceksiniz.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay size kendinizi çevrenize tanıtmakla ilgili tutumlarınızda değişiklik yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Neyle güldüğünüz ve mutlu olduğunuz, nasıl bir yaklaşım sergilediğiniz konusunda eksiklerinizi fark etmeniz, hem aile hayatında hem de duygusal ilişkilerde daha iyi zamanlar yaşamanızı sağlayacaktır.

Neptün karşıt burcunuz Balık’ta geri hareketine başlıyor ve ikili ilişkilerinizde düşüncelerinize bilinçaltınız da eşlik ediyor. Önünüze çıkan konular, çalışma arkadaşlarınızla ilgili öğreneceğiniz bazı detaylar bütünü daha iyi anlamanızı ve ciddi bir aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir.

Venüs ayın son günlerinde yeniden burç değiştiriyor ve Aslan burcuna geçerek, geçmişte yaşananların yaralarını sarmanız için size destek oluyor. Motivasyonuzun yükseldiğini, duygularınızı dışavururken daha özgüvenli ve mutlu olduğunuzu görebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Bir çiçek yanındaki çiçekle rekabet etmeyi düşünmez. Sadece açar."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 13" R
Ay
Başak
14° 11' 40"
Merkür
Koç
17° 20' 33"
Venüs
Koç
18° 03' 26"
Mars
Balık
21° 36' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 49"
Satürn
Balık
15° 35' 38"
Uranüs
Boğa
21° 45' 29"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 18"
Lilith
Başak
22° 10' 23"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>