Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın 14'ünden itibaren Jüpiter'in duygusal yaşamınızı etkisi alması sayesinde partnerinizle ve diğer ilişkilerinizde kurduğunuz planlarda çok daha heveslisiniz. Bekarsanız aşk hayatınıza yönelik güven dolu yaklaşıma sahipsiniz. Ayın 26'sına doğru Merkür, Venüs ve Neptün fiziksel olarak bir arkadaşınızın sizden uzaklaşmasına yol açabilir. Mayıs 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, dost burcunuza gelecek Merkür ve Venüs’ün verdiği etkiyle vizyonunuzu ispatlayacağınız bir Mayıs ayına başlıyorsunuz. Zihniniz kariyerinizde nasıl parlayacağınıza dair fikirlerle dolup taşarken yaptığınız değerlendirmelerle hayli yol kat etmiş olacaksınız. Yetenekleriniz ve kendinize özgü geliştirdiğiniz disiplininizle sorunları çözmekle kalmayıp koltuğunuzu üst katlara taşımanızı da sağlayabilir.

Boğa burcunda 11 Mayıs’ta gerçekleşecek yeniay ile birlikte, kabul edemediğiniz bazı fikirler ve değerler üzerinde yeni kararlar alıyorsunuz. Olaylara farklı bir açıdan bakmak size daha çok güven vereceği için farklı fikir ve kültürler üzerinde araştırma yapabilirsiniz.

14 Mayıs’ta Jüpiter karşıt burcunuz Balık burcuna geçiyor. İkili ilişkiler konusunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Hassasiyet ve teslim olmak konusuna fazlaca kafa yorabilirsiniz. Bu ayrımı yapmak ve kendinizi daha iyi hissetmeniz adına karşınıza çıkan mesajları ve fırsatları kabullenmelisiniz. Bunu başardığınızda inceliğinizi yadırgamayacak ve hayal kırıklığına uğramayacağınız ilişkiler ve ortaklı işler kapınızı çalacaktır.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiş yapıyor. Geleceğinizle ilgili bazı farkındalıklar önünüze serilebilir. Destek görebilir ve yükselişinizi hızlandırabilirsiniz. Aklınızdaki soru işaretlerinin cevabı teker teker görünür hale geliyor vehayatınızda tazelenmiş bir şekilde ilerliyorsunuz. Satürn Kova burcunda geri hareketine başlıyor ve 23 Mayıs itibariyle sorumluluklarınızı nasıl karşıladığınıza dair düşüncelere dalabilirsiniz. Düzenlemek sizin işiniz olsa da bazı konularda önünüze yeniden benzerlikler çıkabilir. Kendinizden şüphe etmeyin. Hata yapmak herkes için geçerlidir. Ama çok az bunu düzeltme ve daha iyi olma imkanını fark edebilir. Siz şanslısınız ve fark ettiğiniz her şeyi bir daha bu noktaya gelmemek için kullanmaya başlıyorsunuz.

Mayıs ayının ve 2021 yılının en önemli hadiselerinden biri de 26 Mayıs’ta Yay burcunda bir ay tutulmasının gerçekleşmesidir. Ev ve aile konusu fazla gündeminiz olabilir. Karar almakta zorlandığınız ve harekete geçip geçmemekte ikilemde kaldığınız olaylarda sonuca varıyorsunuz. Sağlam olan her bağ ve yapı için destek görebilirsiniz. Bu gelişmeler yalnızca mevcut aileniz için değil, yeni bir aile kurmak adına da sizi harekete geçirebilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür ay sonu geri hareketine başlıyor. İkizler burcundaki bu retro ile parlamaya başladığınız bu dönemde dikkatli olmanız gereken hususları hatırlıyorsunuz. Kendinize olan güveninizi yanınıza almadan evden çıkmayın. Olası bütün sorunları sadece onun desteğiyle bile halledebilirsiniz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Kendine inanmak bir sihirdir. Bu sihri yapınca her şeyi gerçekleştirebilirsin."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 28" R
Ay
Başak
05° 10' 38"
Merkür
Koç
17° 43' 05"
Venüs
Koç
17° 06' 54"
Mars
Balık
21° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 20"
Satürn
Balık
15° 31' 06"
Uranüs
Boğa
21° 42' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 37"
Lilith
Başak
22° 05' 18"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>