Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın ilk haftasında bir ilişkiniz resmiyete biniyor ya da Venüs ve Jüpiter sizi romantik, mutluluk veren ve huzurlu bir ambiyansla kuşatıyor. Eğer bekarsanız baştan çıkarıcı hamleleriniz amacına ulaşıyor. 15 Eylül'den itibaren şehvet dolu Venüs aşktan aldığınız zevkleri ikiye katlıyor. Eylül 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Burcu Başak olanlar; maddi ve manevi açıdan parlayacağınız, değerinize değer katacağınız bir Eylül ayı sizi karşılıyor. Merkür’ün burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçmesiyle, yeni girişimler ve kazanç kaynakları gündeminiz olabilir. “Ne kazanmak istiyorum, nasıl kazanmak istiyorum?” sorularına yanıt arayabilirsiniz. Cevabınız, özgürlüğünüzü ve yaşam kalitenizin seviyesini yükseltecek şekilde olacaktır. Bunu da hayatınıza giren yeni insanlarla, kurulmuş sağlam ilişkilerle mümkün kılabilirsiniz.

Eylül ayının sizin için en önemli gelişmesi, burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek olmasıdır. 7Eylülde başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay Yeni başlangıçlara yürüyorsunuz. İkili ilişkilerinizde umut ettiğiniz beklentilerinizi yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Geçmiş ve gelecek arasında yeni seçimlere giderek hayata yeni bir pencere bakabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili olarak da eğer bir şeylerin hazırlığını tamamladıysanız ya da miadını doldurduysanız beklediğiniz haberleri almaya hazır olun. Yer değişikliği ve terfi kararları kapınızı çalabilir.

10 Eylül, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, çevrenize daha takıntılı ve şüpheli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bir şeylerin sizin elinizde olmaması bir huzursuzluk yaratabilir. Buna kapılmak yerine, yoğun duyguları daha sağlam ilişkiler vebirlikleri için kullanmalısınız. Kıskançlık yerine anlayışı öne çekerseniz, agresifliğinizi atabilecek ve aslında ne hissettiğinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Değer kavramınızı bu yönde işleyin.

15 eylül, Mars burcunuzdan çıkıyor ve Terazi burcuna geçiyor.Bu durum son bir aydır içinizden hiçbir şey gelmemesi durumu ortadan kaldırıyor. Daha fazla harekete geçiyorsunuz. Bu da maddi konularla ilgili gündemi beraberinde getiriyor. Kazanmakla ilgili düşünce ve hırslarınız konusunda fazlasıyla efor harcayacağınız bir dönemdesiniz. Tek başınıza olmaktan ziyade kurduğunuz ilişkiler üzerinden bazı çalışmalar yapabilirsiniz.

21 Eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile ikili ilişkilerinizde ve ortaklı projelerinizde final çizgisine geliyorsunuz. Bir adım ileri ya da geri olması, hikayenize göre değişecektir. Ama her ne olursa olsun, size ve duygularınıza hitap etmeyen hiçbir şeyi, hiçbir insanı hayatınızda daha fazla tutmayacaksınız.

Güneş burcunuzdan ayrılarak 22 Eylül’de Terazi’ye geçiş yaptığında, değerinizin yükseldiğini ve fark edildiğinizi görebilirsiniz. Bugüne kadar hem insanlar hem de işleriniz üzerindeki emekleriniz fark ediliyor. Toplum ve sosyal çevreniz, sizinle olan ilişkisinin anlamını daha iyi kavrayabilir. Özgürce hareket ettiğiniz her alanda kararsızlıklar içerisinde yön arayışınız olsa da, karanlıkların aydınlanması ve kazanma yeteneğiniz ile sonuca varabiliyorsunuz.

Merkür’ün Terazi burcundaki Retro’su başladığında, sahip olduklarınızı değerlendirirken daha fazla soğukkanlı hareket etmek isteyeceksiniz. Yarım kalan veya eksiklik olan yapılar önünüze çıkacaktır. Fazla ya da yanlış empatinin, fedakarlığın sizde bıraktığı etkiyi düşünebilirsiniz. Bu sayede retro bitip işlerinizdeki aksamalar sona erdiğinde daha sağlıklı bir şekilde hayatınıza yön vermeye devam edebileceksiniz.

Motivasyon Sözü: “Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 25" R
Ay
Akrep
25° 19' 12"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 05"
Mars
Balık
26° 10' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 19"
Satürn
Balık
16° 09' 33"
Uranüs
Boğa
22° 05' 11"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 49"
Lilith
Başak
22° 49' 40"
True Node
Koç
15° 34' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>