Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın 5'inden itibaren Venüs ve Merkür ilişkilerinizi hareketlendiriyor. Ufukta yeni arkadaşlıklar ya da beraberlikler görünüyor. Sonrasında tutkulu bir ay geçireceksiniz. Genelde kararları siz vermek istiyorsunuz ama yakınlarınız ya da partnerinizle aranızdaki uyumu korumayı başarıyorsunuz. İlişkilerinize daha samimi ve dengeli bir atmosfer hakim. Kasım 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür Kasım ayı içerisinde iki burç değiştiriyor. Bu cümleden sizi nasıl bir Kasım ayının beklediğini tahmin edebilirsiniz. Demek oluyor ki hızlı ve net bir ay içindesiniz. Bu zaten en çok sizin istediğiniz şey değil midir? 1 Kasım’da Ayın Başak burcunda hareket ediyor olması, önümüzdeki günleri de iyi bir düzende sürdürmeniz için sizi destekliyor. Zaten her şeyi planlı olan birisiniz, bunu daha yoğun ve dikkatli bir şekilde yapacaksınız.

5 Kasım’da Akrep burcundaki yeniay, Akrep burcundaki Mars’ın da yardımıyla sizi çok sesli günlere götürüyor. Anlaşmalar,birlikleri gündeminizde yer bulabilir. İş yapacağınız insanlar ya da yakın çevrenizdeki insanların bazı söylemleri kulağınıza gelebilir. Bir sebepten size söylenmemiş olan bazı bilgiler öğrenebilirsiniz. Merkür’ün aynı gün Akrep burcuna geçmesi, bu noktada sert tepkiler vermenize neden olabilir. Öğrendiklerinizden emin olarak, düşünerek konuşmak size avantaj sağlayacaktır. Bunlara takılmak yerine, kendinize odaklanmalı, zihin açıcı zehir gibi fikirlerle hayatınıza bir şeyler katmayı seçmelisiniz. Yeni proje ve girişimler, sorumluluklar sizi bekliyor. Tanışacağınız insanları daha özenle seçmek isteyebilir, ayakları yere basan ve güven veren dostluklar kurabilirsiniz. Öğrenmeniz gerekenleri kaçırmayın.

Venüs 6 Kasım’da Oğlak burcuna geçiyor. Bu da artık yeteneklerinizden elde edeceğiniz gelirlere, yatırımlara işaret ediyor. Ayın Oğlak burcunda olacağı 8 Kasım ve devamındaki günlerde, kendinizi daha rahat ve mutlu hissedebilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirme konusunda destekler alabilirsiniz. Yardımları ve destekleri kabul etmeniz sizin parlamanızı kolaylaştıracaktır. Parasal anlamda beklentilerinizi karşılayacağınız imkanlar doğabilir. Yeni bir şeylere cesaret ediyor, kurallarınızı yeniden belirliyorsunuz. Hayatta nasıl değer bulacağınızı, kendinizi mutlu edeceğinizi düşünebilirsiniz. Yalnız bir Başak burcuysanız, ilgi odağı olacağınız için bu yalnızlığa son vermek isteyebilirsiniz. Aklınıza yatan birini, kalbinize almak cazip gelebilir.

19 Kasım’da toprak grubu mensubu Boğa’da gerçekleşecek ay tutulması, hayata bakış açınızı belirleyecek önemli kararlar aldırabilir. Hayatınız boyunca yapmadığınız ya da yapamayacağınız işlere eğilebilirsiniz. Artık bir süreci tamamlıyorsunuz, çünkü buna yatkın olduğunuza ikna oluyorsunuz. Önsezileriniz bu konuda yol gösterici olacaktır. Parasal ve duygusal anlamda sizi üzen ve yoran her şeyin ödülünü almaya başlayabilirsiniz. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin karşılığını almaya başlamak, ilerlemenizi de kolaylaştırıyor.

Güneş’in ve Merkür’ün 22 Kasım sonrası Yay burcuna geçmesi, kariyeriniz ve aile hayatınızı gündeme getiriyor. Sıkıntılı bir süreç yaşıyorsanız bunu nasıl çözeceğinize dair fikirler üretebilirsiniz. İlişkileriniz daha iyimser olmaya ve empati yapmaya odaklanmalısınız. Bazı destekler, teklifler gelebilir. Reddetmeyeceksiniz ama sizin için hangisinin daha iyi olacağına dair kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Endişe etmeyin, bunu sancısız bir şekilde geçireceksiniz. Enerjiniz yükseliyor ve kendinizi daha canlı, yapıcı hissedebilirsiniz. Eğer nereye gideceğiniz belli ise, o doğrultuda ilerlemekten vazgeçmemeli, planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “İnsanın değeri aradığı şeyin değeri kadardır.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 58"
Ay
Akrep
18° 12' 34"
Merkür
Koç
26° 13' 11"
Venüs
Balık
20° 59' 13"
Mars
Balık
04° 34' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 18"
Satürn
Balık
13° 14' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 18"
Neptün
Balık
27° 47' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 04"
Chiron
Koç
18° 45' 51"
Lilith
Başak
19° 44' 27"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>