Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bu aya huzurlu bir başlangıç yapıyorsunuz, 11 Eylül'den itibaren Venüs'ün etkisiyle adeta partnerinize kendinizi adıyorsunuz. Tamamen duygusal yaşamınıza odaklanmış durumdasınız. Ayın 15'inden itibaren önce Satürn sonra da Uranüs canınızı sıkmaya başlıyor. Çevrenizdekiler sizinle yeterince ilgilenmiyor ve hayal kırıklıklarının yükünü hissediyorsunuz Eylül 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; hayatınıza iyi yönde etki edecek dokunuşlar yapacağınız bir Eylül ayı sizi bekliyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile günlük yaşantınızda daha ölçülü hareketler sergilemeye özen göstereceksiniz. İletişiminizde önceliğiniz abartı içerisine girmemek olurken yöneltilen eleştirilere dikkat edeceksiniz. Hata ya da eksikliklerin ne olduğunu görmek, sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken hususlara öncelik vermek sizin için önemli olabilir.

07 Eylül, Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile sizin için duygusal bir miladın başlangıcı olabilir. Duygularınızın netleştiği, önünüzün açıldığı ve güven esaslı yol almanız gerektiğiyle ilgili fikirler adım atmanızı kolaylaştıracaktır. Seçici olduğunuz ama duygularınızı net ve sade bir şekilde ifade edeceğiniz bu süreçle birlikte, geçmişin etkisinden kurtulup yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanız ya da iyi hissedeceğiniz alanlar oluşturmanız gerekebilir.

10 Eylül, Venüs karşıt burcunuz Akrep’e geçiyor. Arzu ve tutkularınızı hayatınızın her alanına yansıtıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizi özel ilişkileriniz statüsüne eklerken elde etmek istediklerinize sıkı sıkıya tutunacaksınız. Kararlarınızın sabitliği, ilişkilerinizde bazı zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Esnemeniz gereken noktalar olduğunu bilmeli ve tamamen kendi kontrolünüzde ilerlememelisiniz. Bu ay taşınmak zorunda kalabilirsiniz.

15 Eylül, Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, koşuşturmalı bir döneme girebilirsiniz. İş yoğunluğunuzun artacağı gerek bireysel gerek ekip çalışmalarının hız kazanacağı bir dönemdesiniz. Enerjinizin yoğun olması, bir anda üzerinizde çok fazla sorumluluğun olması sizi fiziksel ve zihinsel olarak yorabilir. Bu yüzden dalgınlıklara ve bundan kaynaklanacak kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Kendinizi geri planda tutmamaya ve sağlığınızla ilgili düşüncelerinizi, kontrollerinizi ertelememeye özen göstermelisiniz.

21 Eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile bulunduğunuz ve arkadaşlıklarınız konusunda bir karara varabilirsiniz. Fedakarlıklarınızın ve iyi niyetinizin suiistimal edildiğini gördüyseniz bu dolunay size artık buna bir “dur” demeniz gerektiğini söyleyebilir. Öncelik sıralamanız ve kimlerle bir arada olmanız gerektiği hususunda değişiklikler yapabilirsiniz. Bunun dışında, toplum yararına çalışmalarınız ve yer aldığınız projeler konusunda artık sona gelmiş olabilirsiniz. Yatırımlarınızın ve emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bu da sizi gelecek aylara daha özgüvenle hazırlıyor.

22 Eylül, Güneş’in Terazi burcundaki seyahati, hayatınızın akışına engel olan her şeyi size göstererek yol almanızda büyük destek sağlıyor. Size sunulan hizmet yanında sizin de verimli olmak için harekete geçtiğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Empati ve bilinçle hareket edeceksiniz. Hemhayatınız hem düzeniniz hem de sağlığınızı etkileyen konularda bazı iyileşmelerle karşılaşabilirsiniz.

27 Eylül, Merkür’ün Terazi burcunda geri harekete geçmesi, gündelik yaşantınızda bazı aksaklıklara sebep olabilir. Her şey çok iyi ve hızlı ilerlerken birden düşme riski ile karşılaşabilirsiniz. Kendi hikayenize ve bulunduğunuz ortama göre, sizi nasıl risklerin beklediğini bugüne kadar yaptıklarınıza bakarak öngörebilirsiniz. Bu durumda bazı sınavlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Sınavları ve aksaklıkları bir telafi fırsatı olarak görmeye çalışmalı, aceleci ve kararsız ruh halinden çıkarak hayatınıza devam etmelisiniz. Sağlık kontrolleriniz, ertelenen tedavileriniz için iyi bir fırsat olabilir.

Motivasyon Sözü: “Başarı hiçbir zaman gelecekteki büyük bi adım olmayacaktır. Başarı şu an atılacak küçük bir adımdır.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 51' 44" R
Ay
Akrep
24° 06' 15"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 12' 54"
Mars
Balık
26° 06' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 58"
Satürn
Balık
16° 09' 00"
Uranüs
Boğa
22° 04' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 29"
Lilith
Başak
22° 49' 01"
True Node
Koç
15° 34' 49"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>