İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özellikle ayın 20'sinden sonra yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Aşk hayatınızda 5 ve 13 Şubat arası yaşayacağınız bir tanışıklık ya da uzun soluklu ortak bir proje keyfinizi yerine getirecek. Şubat 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar; Şubat ayı yönetici gezegeninizin gerilemesi ile başlıyor. Eski arkadaşlıkların ve eski aşkların gündeminizi fazlasıyla meşgul etmesi mümkün olabilir. Özellikle 20 Şubat’a kadar biraz daha tembel ve inançsız bir bakış açısı içinde olabilirsiniz. Ama bu etkiden çıkıp aksine bu durumu fırsat bilip inançlarınızda daha kararlı olmalı ve eski çalışkanlığınızı kaybetmemelisiniz. Bu tarihler arasında yapamayacağınız işler konusunda gereğinden fazla mazeret üretmek isteyebilirsiniz. Herkesi kandırabilirsiniz ama unutmayın ki insan kendini kandıramaz. Mümkün oldukça bu içsel korkularınızdan uzak kalmalısınız. Değil düşmana, dosta bile minnet etmemek için mazeret tanımamalı ve başarıncaya kadar çok çalışmalısınız.. Ama öte yandan da, kimseye hiçbir konuda fikir beyan etmeyin. Herkesin kendi sınavını kendisinin yaşaması, sizin için de onlar için de daha iyi bir fikir. Sizin sınavınız ise, yaptığınız iyiliklerin bir görev haline dönüşmemesi hususuna dikkat etmektir. Zira yaptıklarınızdan bir karşılık bekliyorsanız bu dönemde zorluklar yaşayabilirsiniz.

11 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, hayatınızda net olmayan birçok konusu için bir belirleyici olacaktır. İlişkinizde hiç olmadığı kadar özgürleşmek ve tek olmak isteyebilir ya da uzun süredir yalnızsanız ilişkiye özlem duyabilirsiniz. Bu doğum haritanızdaki duruma ve hayat hikayene göre değişim gösterir. Yeni ayın bu güzel etkisiyle sahip olduğunuz donanımın farkına varmalısınız. Bunu en verimli şekilde kullanacağınız olaylarla karşılaşacaksınız. 17 Şubat’ta gerçekleşecek olan Satürn-Uranüs karesi, sizi bu bağlamda tetikleyecek bir noktaya götürecektir. Belki bu dönemde herhangi bir kulüp kurma ya da birlikteyaptığınız arkadaşlarınızla bir ağ oluşturma kararı içine girebilirsiniz. Taşınma ve yer değişikliği gibi fikirleriniz varsa 20 Şubat’a kadar temkinli bir şekilde beklemenizi önerebiliriz.

27 Şubat’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve bu durum sizi “O yaptıysa ben de yapabilirim” deme noktasına götürebilir. Elbette yapabilirsiniz ama burada yapmak istediğiniz, peşine düştüğünüz şey bir kötü bir hırs mı yoksa hedef mi bunu iyi belirlemelisiniz. Unutmamalısınız ki azim, kararlılık, sabır ve hırsla çalışmak insanı başarıya götürür. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Yeter ki bu dönem ne istediğinize karar vermiş olun. Ay sonuna doğru yönetici gezegeninizin de ileri harekete geçmesiyle daha rahat bir nefes alacaksınız.

Şubat 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 49" R
Ay
Akrep
22° 11' 51" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 01' 36"
Mars
Balık
25° 59' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 08' 09"
Uranüs
Boğa
22° 04' 20"
Neptün
Balık
28° 45' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 57"
Lilith
Başak
22° 48' 00"
True Node
Koç
15° 35' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>