Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
22 Haziran'a kadar devam eden Merkür retrosu tanıdıklarınızla, iş arkadaşlarınızla, komşularınızla yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Aşk hayatınızda pek mutlu olduğunuz söylenemez ve şansını başkalarıyla mı denemeniz gerektiği sorusunu soruyorsunuz. Bu dönemde beklentilerinizi çok yüksek tutmayın! Haziran 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Haziran ayına İkizler burcunda hareket eden Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün bir araya gelmesiyle güçlü diyaloglar kurduğunuz ve verimlialanları oluşturmaya çalıştığınız tempolu bir merhaba ile başlıyorsunuz. Ticaret veyakonularıyla ilgili alanlarda görüşmeler yapmayı planlıyorsanız kararlığınızı koruyarak ve değişen koşulları da göz önünde bulundurarak hareket etmenizde fayda var. Şanslı ve istediğinizi elde edebileceğiniz bir dönemde olduğunuz için hem konuşacak hem de konuşulacaksınız.

Venüs ayın ilk günlerinde Yengeç burcuna geçiyor ve aile hayatınızla ilgili konulara hem maddi hem manevi anlamda güzellikler katmaya hazırlanıyor. Geçmişte yaşanılanlarla ilgili konuları masaya yatırılabilir ve kalıcı çözümler bularak aradaki bağları güçlendirebilirsiniz. Gayrimenkul veya taşınmalarla ilgili gündeminiz varsa son kararı aile bireyleriniz ile konuşarak bir karara bağlayabilirsiniz.

Haziran ayının en önemli gündem maddesi İkizler burcunda bir Güneş tutulması yaşanacak olmasıdır. Fikirleriniz ve bağlantı kurarak hayata geçirmeye çalıştığınız projeleriniz konusunda ciddi kararlar alabilir ya da bu konuyla ilgili daha önceden aldığınız kararların meyvelerini alabilirsiniz. Hayallerinizin gerçek olması noktasında yepyeni mutlu ve uzun bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. Aynı dönemde burada geri hareketini sürdüren Merkür’ün Güneş ile bir araya gelmesi bu çalışmaların ışığında sizi fazlasıyla görünür kılacaktır. Özellikle sosyal platformlarla ilgili işlemlerinizde ve yazılı çalışmalarınızda biraz daha fazla özenli olmaya dikkat etmelisiniz. Zira bu görünür olma halini korumanın ve iyi yönde tutmanın yolu, eksikliklerinizi tamamlamaktan ve ayrıntıların üzerinde durmanızdan geçiyor.

Yönetici gezegeniniz Mars, Aslan burcuna geçtiğinde hobileriniz ve yaratıcılığınızı kullandığınız alanlarla ilgili size bazı fırsatlar getirebilir. Planlarınızı uygulamaya koymakla, çocuk sahibi iseniz çocuklarınız için çalışmalar planlamakla geçireceğiniz bu dönemin meyvelerini yılın ilerleyen zamanların da toplayabilirsiniz.

Ayın son gününe doğru ilerlerken, Balık burcunda ilerleyen Jüpiter geri hareketine başlıyor. Yaşantınızın ve hikayenizin bundan sonraki kısmını kurgularken nelere dikkat etmeniz gerektiği, neler elde ettiğinizi ya da elde ettiklerinizle neler yaptığınızı kontrolden geçirmeniz gerektiği bir zaman dilimindesiniz. Hazırlık aşamasının sağlam olması sonucu da sağlamlaştıracaktır.

Güneş’in Yengeç burcuna geçtiği gün itibariyle, özellikle aileniz ve geçmişinizle ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabilir, farkındalığınızı arttırabilirsiniz. Öğrendikleriniz ve önünüze gelen gelişmelerin neticesinde bazı çizgileri artık kesin bir şekilde çiziyorsunuz. Merkür’ün ileri hareketine başlayacağı ayın son haftası, engellerin ortadan kalktığını ve beklediğinize değdiğini göreceğiniz keyifli zamanların başlangıcını başlatıyor.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyer alanınızda eksik olan ve tamamlanması gereken ya da modası geçmiş konularla ilgili artık daha net adımlar atmaya başlıyorsunuz. Ani bir karar almak yerine daha sağlam temellere oturtulmuş hedeflerle işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Neptün gezegeni ayın son günlerinde Balık burcunda geri hareketine başlıyor, bu retro bir arada olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı gerçekleri önünüze getirebilir. Çevrenizdeki insanların size hangi niyetle yaklaştıklarını öğrenmeye başlayabilirsiniz. Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerdeki ipleri elinize alabilir, sevgi görmediğiniz yerlerden sıyrılıp hem fikirlerinizi hem kalbinizden geçenleri daha iyi yaşayacağınızı düşündüğünüz alanlara doğru geçiş yapabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Sadece niyet edin ve yolunuza devam edin. Çektiğiniz zahmet gün gelir rahmet olur."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>