Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ağustos başında Toprak burçlarında konumlanan Venüs ve Uranüs size rüya gibi bir program hazırlıyor. Bekarlar şaşırtıcı bir tanışıklık yaşayabilir. İlişkiniz varsa eksikliğini çektiğiniz tutkuya yeniden kavuşuyorsunuz. 8 ve 15 Ağustos arasında Venüs, Plüton ve Neptün sizi nirvanaya çıkarıyor! Sonrasında birbirinizden birazcık uzaklaşıyorsunuz. Ağustos 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; geçmişi geleceği, duyguyu ve mantığı çokça düşüneceğiniz bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Aslan burcunda Güneş ve Merkür kavuşumu ile zihninizi yakın çevrenize açmak isteyebilirsiniz. Üstesinden gelmekte zorlandığınız konularda dostlarınızla birlikte hareket etme çağrısında bulunabilir ya da kendiliğinden gelen bir destekle hareket edebilirsiniz. Ailenizi de ilgilendiren ekonomik konularda başı çekmeniz gereken bir sözleşme gündeminize gelebilir. Yaklaşan Aslan yeniayı, burada bir adım atacağınızın habercisi. Düzensiz gelir kaynaklarınız ya da ek kazançlarınızla ilgili yeni bir çalışma yapabilir, bunu düzenli ve kalıcı hale getirmek için hedeflerinizi büyütebilirsiniz.

Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Yabancı kişiler ile olan diyaloglarınıza daha fazla özen göstermek isteyeceksiniz. Hassas ve fazla ayrıntıcı davranabilirsiniz. Bir fikrin savunması, duyurulmasıyla ilgili çalışmalarda yer bulabilirsiniz. Mevcuttaki çalışma disiplininiz, biraz daha sistematik bir hale gelebilir ve daha çok kişinin faydasına olacak şekilde yeni platformlara taşınabilirsiniz.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi,hayatınızda bütün taşların yerine oturmasını sağlıyor. Çalışma arkadaşlarınız ve hedef kitlenizle uyumlu hareket ediyor olmanın maddi ve manevi getirileri sözkonusu olabilir. Sosyal ilişkileriniz ve kariyeriniz, aile hayatınızı da etkileyecek tanışmalar ve gelişmeler getirebilir.

Uranüs Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Geçmiş ilişkileriniz yeniden gündeme gelebilir, tekrar değerlendirmek isteyerek zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ani kararlarınızın sizde bıraktığı olumlu ve olumsuz etkileri gözden geçirdiğinizde, yolun kalan kısmına nasıl devam etmeniz gerektiğiyle ilgili ipuçlarını bulabilirsiniz.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile duygularınızı kenara bırakarak kişisel değerinizi korumak isteyeceksiniz. Maddi alanlardaki korkularınızı yenmek için somut adımlar atacaksınız. Kendi fikirleriniz ve kendi kazançlarınız gibi görünse de, aslında çevrenizi de etkileyecekve yatırımlarınızla ilgili bir karar aşamasındasınız. Sizden beklenmeyen bir çalışma sunabilirsiniz.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, önünüzdeki engellerin tek tek kalktığı bir döneme giriyorsunuz. Bir şeyler düşünmek ve bunlarla ilgili harekete geçmekle ilgili gereken desteği ve özgüveni bulabilirsiniz. Sürece detaycı bir yaklaşım sergilemek konusunda kendinizi yorabilirsiniz ama ışığı bir kere yaktıysanız bu aydınlığın kıymetini iyi bilmeli, sıkı fikirlerle hayatınıza güçlü bir dokuma yapmalısınız.

Motivasyon Sözü: "İnsanlar geleceklerine karar vermezler, alışkanlıklarına karar verirler; ve alışkanlıkları da geleceklerine karar verir."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>