Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
3 Haziran'dan itibaren aşk hayatınızı altına alan Venüs duygusal anlamdaki mutluluğunuzu artırıyor. Aklınızda evlilik fikri uyanıyor. Partnerinizle karşılıklı olarak güven, şefkat ve tutku hissediyorsunuz. Bekarsanız, yazın gelişi sizi harekete geçiyor ve hiç kimse size kayıtsız kalamıyor. Haziran 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, yoğun bir tempo içinde olacağınız bir Haziran ayına başlıyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcunda kavuşmasıyla, günlük hayatınızda yoğun bir tempo yaşayabilir ve sorumluluklarınızın arttığını görebilirsiniz.

Venüs karşıt burcunuz Yengeç’e geçiyor ve bu ikili ilişkilerinizle ilgili gündemlere işaret ediyor. Yeni bir adım atabilir, maddi ve manevi anlamda geçmişte yaptığınız hatalara düşmeden daha samimi ve güvenli şekilde yol alabilirsiniz.

İkizler burcundaki Güneş Tutulmasıyla hem sağlığınız hem de çalışma ortamınız konusunda yeni ve verimli bir döneme giriyorsunuz. Güneş’in aynı yerde geri hareketteki Merkür ile kavuşması, sizi ve karşınızdaki insanı zor duruma düşürecek konuşmalar içine sokabilir. Bir yanı toplarken diğer yanı dağıtmak istemiyorsanız kelimelerinize ve üslubunuza özen göstermelisiniz.

Jüpiter Balık burcundaki seyahatinde geri hareketine geçecek ve yakınınızda olup iletişim kurduğunuz kişiler ile aranızdaki bağları yeniden değerlendirmek isteyeceksiniz. Ne hissettiğiniz, ne hissettirdiğiniz, neler paylaştığınız konusunda bugüne kadar gelen süreci düşündüğünüzde bazı ilişkileri düzenlemeniz daha kolay olacaktır.

Ayın son haftasına girerken Güneş karşıt burcunuz Yengeç’e geçiyor. Ortaklı işlerinizde destek görebilir, onaylanabilir ve başka çalışmalar için önünüzün açıldığını hissedebilirsiniz. Merkür’ün de ileri harekete geçmesi bu desteği hızlandıracak ve günlük hayattan aldığınız tecrübeyle daha iyi yol alabileceksiniz.

Haziran ayının sizin için en önemli gündemi burcunuzda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Kişisel anlamda ve ikili ilişkilerde yapmanız gerekenler konusunda dolunay size bazı sinyaller gönderilebilir. Son derece açık bir şekilde gelecek bu sinyalleri doğru okumalısınız. Kapatmanız gereken defterleri kapatırsanız yenilere de yer açmış olursun.

Neptün Balık burcunda geri harekete geçtiğinde gözünüze indirdiğiniz perdeleri yavaş yavaş kaldırıyorsunuz. Bu sayede ne yaptığınızı daha iyi görebilecek ve olası hayal kırıklıklarının da önüne geçebileceksiniz.

Venüs ay sonunda Aslan burcuna geçiş yaparak ikili ilişkilerde ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili gelişmeleri hızlandırabilir. Miras ve finans ile ilgili konular gündeminize gelebilir ve buradaki kararlarda ağırlığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Dünyada zor sınavlar verip hak etmediğin acılar çektiğinde hatırla: Güle değen makas şifadır."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>