Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ay başında, profesyonel yaşamla ilgili yükümlülüklerinizle meşgulsünüz. 25 ve 31 Mart arasında Ay, Güneş ve Venüs aşk hayatınızı zirveye taşıyacak. Mart 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, “yoruldum ama değdi” diyeceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz. Mars İkizler burcuna geçiyor ve özellikle eğitim ve fikirlerle ilgili konularda ertelediğiniz hamleleri sırayla uygulamaya başlıyorsunuz. Bilgiye olan açlığınızı doyuruyor ve bunları hayatınıza dahil ediyorsunuz. 

Güneş ve Neptün’ün Balık burcunda kavuşumu, verimli olmak adına attığınız adımlarda hayallerinizi düşlerinizle süslerken gerçek yaşamdan uzaklaşmamanız gerektiğini size hatırlatıyor. Merkür size, yol aldığınız süreci yazıya dökmeniz ve daha sakin bir planlama içinde olmanız gereken desteği sağlayacaktır. Bu desteği reddetmemelisiniz.

 

13 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay yaşayacak ve verimli olduğunuz konularda bir sorgulama ve düzenleme yaparak kendinizi yeni bir fikre adayacaksınız. Bu fikrin temelinde siz olacaksınız. Zira kendinizi ihmal ettiğinizin farkına vardınız ve değişimin en büyüğünü en çok değeri kendinize vererek yapıyorsunuz.

Güneş karşıt burcunuza geçerek yeni bir döngü başlatıyor ve buradan sizin payınıza ikili ilişkilerin ve buna bağlı konuların hız kazanması düşüyor. Yönetici gezegeniniz Venüs ve Chiron’un da burada yerini alması, aşk hayatınızda daha ciddi adımlar atmanızı sağlayabilir. Hatalarınızı ve yaralarınızı buldunuz, tedavi ettiniz. Şimdi bunların ışığında daha sağlam ilişkiler kurabilir ve kariyerinizde de bununla ilgili sorunlar varsa çözüm bulabilirsiniz.

28 Mart’ta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor ve hayatınızın tüm dengelerini yerine oturtuyorsunuz. Kendinizle ilgili yeni keşiflere yol alabilirsiniz ve bazı konuları geride bırakmak üzere kararınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.  Pazar günü burcunuzda dolunay gerçekleşecektir. Kendinizi yeniden keşfederken eskimiş ve modası geçmiş her özelliğinizi geride bırakmak adına tamamlanma yaşıyorsunuz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: Neyi ararsak onu görürüz. Var olana odaklanırsak varlığı, olmayana odaklanırsak yokluğu, aslında hangisine bakmayı öğrenmişsek onu görürüz.

Mart 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 43" R
Ay
Yay
03° 21' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 27"
Venüs
Koç
26° 07' 20"
Mars
Balık
26° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 12"
Satürn
Balık
16° 13' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 01"
Lilith
Başak
22° 53' 55"
True Node
Koç
15° 32' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>