Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür'ün 2 Ocak'ta Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber düşüncelerinizin hayatınıza hızla etki etmeye başladığını görebilirsiniz. Yoğun bir trafiğe hazırlıklı olun. Karşılaştığınız durumlar karşısında haklı olsanız bile abartılı tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Bunun ne kadar önemli olduğunu geride kalan 2 ay içerisinde farklı gelişmelerle öğrendiniz. Aynı hataya düşmemek adına şimdi daha akıllıca, daha dengeli hareket etmeniz önemli olacaktır. Kendinize bir uzmanlık alanı belirleyebilir, bu konuda eğitim alacağınız ziyaretler yapacağınız planlamalar oluşturabilirsiniz. Yakın çevre kavramınızı yenilemeniz gerekebilir. Herkesle arkadaş, dost olunmaz. Bunlar sayılı kontenjandadır. Ve bazen sadece kişiler değil, sayılar da değişebilir. Bunu olumlu ya da olumsuz bir durum olarak görmeden önce, hayatınızdaki insanların size aslında neler anlattığını düşünmelisiniz. Sadece nicelikte değil, nitelikte de önemli ve geniş bir kitleye ulaşmak istiyorsanız bu kurala uymanızda fayda var. Yazışmalı işler, hukuksal ya da eğitimle ilgili işlemler, elektronik cihazlar, yolcululuk planları gibi konuları gündeme taşıyabilirsiniz.

4 Ocak'ta Mars'ın Oğlak burcuna geçişi ile beraber kendinize koyduğunuz bazı hedefleri uygulama noktasında harekete geçebilirsiniz. Özellikle yaşam alanı ve yaşam tarzı konusunda bazı eksiklerinizin olduğunu fark etmek sizi bu anlamda harekete geçirebilir. Evlilik, bir hayatın ve evin sorumluluğu, ev vedengesi, aile içi ilişkiler öncelikleriniz arasında yer alabilir. Daha önce bu konulardaki girişimlerinizin neden sonuç vermediğini şimdi daha iyi anlayabilirsiniz. Bunun için uyarlama ve anlama gerektiren detaylara ihtiyacınız olabilir. Ailenizin erkek ve otorite figürlerinden bunu kolaylaştıracak öneriler alabilirsiniz. Siz elbette ki her şeyin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Ancak bazen güç yeterli değildir ve onu parlatacak, iyi yönde kullandıracak fikirler gerekir. Olayların ilerleyen zamanlarda bir güç gösterisine dönüşmemesi için bu hafta atacağınız adımlar, alacağınız kararlar, sergileyeceğiniz tutumlar önemli olacaktır. Alım satım, ailenin parasal ihtiyaçları, ev giderleri gibi ekonomik gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Ev kazaları, eşyaların kullanımından kaynaklanan problemlere karşı daha tedbirli hareket etmenizde fayda var.

11 Ocak'taki Oğlak Yeni Ayı ile beraber ailenizin yaşadığı süreçler ve düzeninize dair önemli getiriler sağlayabilir. Bu düzenin bozulduğu, eskisi gibi işlemediği noktaları görmek ve tamir etmek zorlayıcı olabilir. Bu zora katlanmayı değil, zorluğu aşmayı öğrenmelisiniz. Eğer öğrendiyseniz, bu kez işiniz daha kolay! Maddi imkanlarınız ve ailenizin getirilerini değerlendireceğiniz konular önünüze gelebilir. Özellikle standartlarınızı değiştirmek adına fırsatlar elde edebilirsiniz. Ne seçmeniz gerektiğini, neye ihtiyacınız olduğunu anlamak adına araştırmalar ve keşif gezileri yapabilirsiniz. Hemhayatınızda hem de özel yaşamınızda bir denge kurabilirsiniz. Bununla ilgili sorunları, her iki taraftaki değişimlerle daha rahat çözebilirsiniz. Kariyer ve evlilik planlarınız, ailenizin sorumlulukları ya da beklentileri sizin için belirleyici nitelikler taşıyabilir. Köklü bir kazanım ve rahatlık için bunların önemli olduğunu unutmadan hareket edin; bu sizin öfkenizi yönetmenizi de kolaylaştıracaktır.

14 Ocak itibariyle Merkür'ün Oğlak burcunda hareket etmesi, bu haftanın önemli başlangıçlar için iyi bir zaman olduğunu gösteriyor. Görüşmeler, karara bağlama, imza atma, anlaşma gibi kavramları içeren gündemler zamanınızı doldurabilir. Arsa, bahçe, topraktan satış gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Fikirleriniz ve organizasyon gücünüz, karşı tarafı etkileme ve fikrinizi kabul ettirme noktasında şansınızı arttıracaktır. Özgüveninizi koruyun ve istediğiniz sonucu alana kadar doğru bir şekilde yolunuza devam edin. Arkasında durmak için fedakarlık ve stres yükleneceğiniz sözler vermemelisiniz. İmkanlarınız doğrultusunda hareket etmeli, zorlayacaksanız da bunu yine mantıklı ve gereksiz risklerden uzaklaşarak yapmalısınız.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi duygusal hayatınıza bir renk, bir heyecan, bir farkındalık katabilir. Hayatınızı ve mutluluğu nasıl tanımladığınızı düşünebilirsiniz. Buna yeteri kadar zaman ayırmadığınızda motivasyonunuzun düşük olması, genel bir sorun değildir. Hızlıca çözebileceğiniz, alternatiflerin bulunduğu hiçbir şey için zamanınızı heba etmemelisiniz. Spora, ilgili olduğunuz sanat dalına, bugüne kadar denemediğiniz aktivitelere yer verebilirsiniz. Sosyal hayatın içinde olmak insan ilişkilerinizi geliştirmenizi, ilişkilerle ilgili beklenti ve tutumlarınızı yenilemenizi sağlayabilir. Gökten düşen elmaları değil, o elmaların bulunduğu ağacı hedeflemelisiniz. Bunu sadece duygusal konularda değil maddi anlamda da yapabilmelisiniz. Bunun için uygun kaynaklar bulabilir, aileden ya da bazı öncü kişilerden destek bulabilirsiniz. Farklı ve ilgi çekici olmak isterken spekülasyon oluşturmamaya, gereksiz risklere imza atmamaya dikkat etmenizde fayda var.

21 Ocak'ta Plüton'un Kova burcundaki seyrine başlaması sizi neyin mutlu ettiğiyle ilgili konulara ışık tutabilir. Burada bir şeylerin değişmesi, tersine dönmesi ya da belki de aslına dönmesi mümkün olabilir. Kendinizi en mutlu hissettiğiniz alanları tanımlarken hep aynı yerde durup düşündüğünüzü görebilirsiniz. Buradan çıkmadığınız sürece sizi başka neyin sevindirip geliştireceğini anlamazsınız. Bu hafta itibariyle bunu anlamanın fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Hobileriniz, ilgi alanlarınız değişebilir. Daha önce denemediğiniz, deneyip başarılı olamadığınız, sınandığınız için vazgeçtiğiniz konular gündeminize gelebilir. Buna isyan etmeyin, bunu kabul edin. Kabul ettiğiniz her şey de sizi kabul edecek ve önünüzü açacaktır. Çocuk sahibi olmak, gelecek planları yapmak, maddi ve manevi yatırımlarla ilgilenmekle ilgili sorunlar sizi pes etmeye değil farklı detayları düşünmeye zorlayacaktır. Düşünenin, düşündüğünü uygulayanın kazanacağını unutmayın.

23 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak burcuna geçerek size rahatlama fırsatı sunuyor. Sorunlar her zaman olabilir ancak bunlar hep çözmek içindir. Çözüyorsunuz. Zorlandığınız noktada destek bulmak, ihtiyaç duyduğunuzda parasal imkanla karşılaşmak sizi rahatlatacaktır. Artık başka şeyler konuşmak isteyebilir, ailenizi de bu noktada yönlendirebilirsiniz. Huzurun ve mutluluğun bir otorite kurmasını isteyebilirsiniz. Evinizde hem fiziksel hem psikolojik değişiklikler gündeme gelebilir. Ne istediğinizden emin olmak, şartların uygunluğu daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Evlilik, ev alma, aile destekleri gibi maddiyat gerektiren konularda şansınız yüksek olabilir.

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile sosyal yaşantınız önem kazanabilir. Burada mercek altına almanız gereken ilişkilere daha duyarlı olabilirsiniz. Popülerliğinize, yapmak istediklerinize gölge düşüren durumları ve insanları görmek motivasyonunuzu kırabilir. Buna yenilmeyin. Neler olduğunu görmek ve neler yapabileceğinizi anlamak adına bu bir fırsattır. Dengeli ve tutarlı davranışlarınız sizi haklı çıkarabilir. Ama hırsınıza yenildiğinizde de haklıyken haksız duruma da düşebilirsiniz. Çalışmalarınızı neticelendirmek, ilişkiler ve geleceğe dönük işler konusunda kararlarınızı netleştirmek ve seçimlerinizi buna göre yapmak daha güvenli bir zemin oluşturacaktır.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla üzerinizdeki ağırlığı atmaya başlıyorsunuz. Ekonomik açıdan zorlandığınız durumların altında yatan nedenleri görebilirsiniz. Harcamaktan, atılmaktan korktukça elinizdeki imkanları doğru değerlendiremediğinizi fark edebilirsiniz. Kontrollü, gereksiz risk taşımayan ama gelecek vaat eden durumlar karşısında sessizliğinizi bozmalısınız. Hayat bir kenarda durarak beklenmez. Kendinize yeni sözler verebilir, yapamadıklarınız için daha iyi planlar oluşturabilirsiniz. Yeni kaynaklar edinmek, mevcut kaynaklarınızı geliştirmek için kalıplarınızın dışına çıkmalısınız. Operasyonlar ve estetikle ilgili işlemleri bu haftadan sonrası için planlayabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Başarı; fikir ve motivasyonun birleşimiyle oluşur.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>