Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ayın 14'ünde Balık burcunda konumlanan Jüpiter sayesinde hayata daha olumlu bakıyorsunuz ve onun tadını çıkarmaya gayret ediyorsunuz. Ayrıca diğer insanlarla ilgilenmek de istiyorsunuz ve içinizin sevgiyle dolu olduğunu kanıtlıyorsunuz. Ay sonunda yardımseverlik idealleriniz bazı engellerle karşılaşıyor. Mayıs 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, geçmişi ve yaşadıklarınızı düşünerek ve buradan güçlenerek hareket edeceğiniz bir aya başlıyorsunuz. Merkür ve Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle, bilinçaltınızla konuşmak isteyebilir, geçmişi hatırlamak adına elinizden geleni yapmak isteyebileceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. İlişkiler ve ifadeler konusunda değiştirmek istediğiniz hususlarda değişikliğe gideceksiniz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile parçası olduğunuz her alanda yeniliğe gitmek isterken, geleneklerinizi de bırakamayacaksınız. Mevcut değerleri zamana uydurmak konusunda kendinize olduğu kadar çevrenize de ilham verebilirsiniz. Bu size ilerleyen günler için daha sağlam bir konfor ve yatırımlar getirebilir.

Jüpiter, 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçecek ve uzun zamandır hissetmediğiniz kadar iyi hissedeceğiniz döneme siz dahil edecek. Hayata geçireceğiniz fikirleriniz ve projelerinizle hem psikolojik hem de kültürel anlamda bir gelişim fırsatına sahip oluyorsunuz. Ne kadar iyi değerlendirir ve geniş bir ufukla hareket ederseniz bunun meyvesini o kadar çok alabilirsiniz.

20 Mayıs’ta Güneş, İkizler burcuna geçiş yapıyor. Karanlıkta kalmış, gizli olarak saklanmış bütün sırlarınızın ortaya çıkabileceği bir dönem başlıyor. Bu süreçte en büyük destekçiniz beklentilerinizi düşük tutmak olacaktır. Lehinize sonuçlanacak gelişmeleri, aleyhinize çevirmemek için acı ya da öfkeye yenilmeden hareket etmeli, aklınızla hareket etmelisiniz. Şifanız ve iyileşmeniz kaçınılmaz.

Kova burcundaki Satürn 23 Mayıs’ta geri hareketine başlıyor. Endişeleriniz artış gösterebilir. Kendi içinizde bazı fikir ayrılıkları yaşamanız bazı dengeleri ve gelirleri korumanızı zorlaştırabilir. Belirlediğiniz sorumluluk ve hareket alanının dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz.

26 Mayıs’ta Çarşamba günü Yay burcunda ay tutulması gerçekleşecek ve sorumluluklarınız yeni bir boyut kazanmaya doğru taşınacak. Düzenli ve verimli çalışmalarınız üstlerinizin takdirlerini alabilir, çalışma alanlarınızda yeni terfiler söz konusu olabilir.

30 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda geri hareketine başlıyor. Sohbet etmek veya paylaşmak yerine yalnız kalmayı ve düşüncelerinizi sorgulamak isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Günlerin, ayların, mevsimlerin sihirli güçleri yoktur. Değişim ve yenilenme senin bakış açındadır."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>