Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gerçekleri fark ediyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sosyal faaliyetler, sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

İçgüdülerine bir göz at. Günün enerjisi, sahip olduğun psişik yetileri vurguluyor olacak. Bazen içgüdülerine güvenmiyorsun. Fakat bazı insanların enerjisini çok rahat sezebiliyorsun. Örneğin, bugün birinin seninle bir konuşma yapacağını hissedeceksin. Belki de daha bir kelime bile ağızlarından çıkmadan sen ne demek istediklerini anlarsın. Bu bilgiyi, insanları daha iyi anlamak ve uygun davranmak için kullan.Zaman zaman kabuğunuza çekilip kendi kendinize günlerinizi geçirmek isteseniz de, bugün o günlerden biri değil. Muhtemelen aklınızda yazı yazmayı ve konuşmayı kapsayan, bugün halletmek istediğiniz pek çok kesin hedef var. Her şeyi birden erteleyemezsiniz! Bugün her tür yeni girişim için son derece uygun bir gün çünkü gezegenler bugün elinizi neye atsanız başaracağınızı müjdeliyor. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir yeni ay meydana geliyor. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar ve yeni adımlar gündeminize gelebilir. Yeni hedefler ve planlar geliştirebilir ve bunları benimseyebilirsiniz. Kariyerinize etki edebilecek otorite ve yönetici konumunda kişilerle tanışabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Aslan burcunda hareket ediyor. Saat 06:11 olduğunda 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Sonrasında 06:57'de ise Merkür retrosu sona eriyor. Saat 23:47'de ise Ay boşluğa giriyor. Yeniayla birlikte geleceğinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Kariyerinizde de yeni sayfalar açabilirsiniz. Yeni birteklifi hem maddi hem de statü olarak sizi ileriye taşıyacaktır. Yeniayın detayları hakkındaki yazı için tıklayınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleri fark ediyorsun!Ağustos ayına ateş burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. İşleri yoluna koymak için uygun bir gün olabilir. Keskin zekânı sezgilerinle birleştirirsen, yanı başındaki gerçekleri fark edebilirsin. Özel bir kurumda çalışıyorsan, performansını artırman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, eski sevgilin yeniden gündeme gelebilir. İçinde yeniden başlama isteği uyansa da geçmişte olanları unutamayacağını anlayacaksın. Bugün aynı zamanda yaşam alanını daha dinamik hale getirmek için çeşitli düzenlemeler yapabilirsin. Bu durum alışverişi de beraberinde getirecek. Ancak harcamalarında ipin ucunu kaçırmamanı tavsiye ediyor Gök kubbe.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal süreçlerinizde sürpriz gelişmeler karşısında fazlasıyla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Bu noktada tedbiri elden bırakmadan işin takipçisi olmalısınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için önünüze farklı yollar çıkabilir. Uğraştığınız işlerde ani değişiklikler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Başkalarına duyarlı davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hareket halinde olabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözler verirken dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bugünlerde ilişkilerinizde ya da işinizde yapamayacağınız vaadler vermek için teşvik edilebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yeni ay meydana geliyor. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar ve yeni adımlar gündeminize gelebilir. Yeni hedefler ve planlar geliştirebilir ve bunları benimseyebilirsiniz. Kariyerinize etki edebilecek otorite ve yönetici konumunda kişilerle tanışabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyi reddetmeyin, eğer o “Bugün sizin neyiniz var?” sorusunu sorarsa: Tek cevabınız kısa bir “Hiçbir şey!” ise eşinizin öfkesini artırırsınız. Kötü ruh haline sahip olmakta utanacak bir şey yok. Tabii ki, bunun nedenleri size sorulacak.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Yeni Ay ve Yengeç burcunda geri giden Merkür'ün düz harekete geçmesi gurur ve kibir temasını hayatınıza taşır. Bu enerjiyi topluma faydalı olacak şekilde açığa çıkarırsanız hem siz hem çevrenizdekiler mutlu olur. Kariyer hayatınızda önemli başlangıçlara adım atacağınız bir dönem başlıyor. Ani değişimlerden kaçınıp her yeniliği içinize sindirin. Sonraki akış sizin menfaatinize olur.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle maddi konularda sıkıntılarınız söz konusu olabilir. Son zamanlardaile ilgili konulardan özgüven kaybetmiş olabilirsiniz. Toparlanmak için mutlaka daha fazla çalışmanız gerekiyor. Hem maddi anlamda hem de özgüven anlamında problemler yaşamak sosyal anlamdaki motivasyonunuzu da düşürüyor. 

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; yeniayve kariyer alanında değişim ve dönüşümlerin kaçınılmaz olabileceğini vurgularken, bazı krizlerle ya da ilişkilerinden kaynaklı ani kararlar alabileceğini, yer değişikliği yapabileceğini gösteriyor. İletişim trafiğin artarken, ailene, akademik kariyerine ve sosyal projelere odaklanabilir, sürüncemede kalan kararlarını aktifleştirebilirsin.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>