Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Hâkim Olamayabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Sırf kalbiniz çok büyük ve cömert olduğu için, tanıdığınız herkese çiçek göndermeniz gerekmez. Böyle bir günde, bütün inanılmaz sevginizi ve şefkatinizi verebileceğinizözel birini seçmelisiniz. Bu kişinin, hayatınızda son derece önemli olduğunu bilmesini sağlayın.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.Çevrendeki ikinci el mağazaları ve pazarları gezmek için uygun bir gün. Gözün güzellikleri ve fırsatları görme konusunda başarılı. Şans senden yana; harika ve verimli bir alışveriş yapabilirsin. Evin için objeler ara ve hayatını güzelleştirecek dekorasyon ürünlerine bak. Bir kişinin atığı bir başkasının hazinesi olabilir. Eski ürünleri alıp kullanış biçiminle yaratıcılığını konuştur; yemek odan için yenilikler yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade ederken zorlandığınızı, karşınızdaki anlamakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sözlere ve tavırlara daha çok takılabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruma ve yardımcı olma ihtiyacı artabilir. Seyahatlerde problemlere dikkat. Eleştirel sözler, büyük konuşmalar ve dedikodudan kaçınmalı.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaybettiğin bir eşyanı evini temizlerken tesadüfen bulabilirsin. İlişkisi yeni biten bir Akrep burcuysan sosyal medyada eski sevgilinin koyduğu fotoğraflar canını sıkılabilir. Bu konuda kendine hâkim olamayıp daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsin. Sosyal çevrende yaptığın düzenleme başına potansiyel sorun getirebilecek insanlardan arınmanı sağlıyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ya dayerinizle ilgili bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Motivasyonunuzu yapacağınız bazı değişiklikler ile arttırabilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz önemli bir konunun ya da geciken bir bilginin bugün sonucunu alabilirsiniz. Bazı şeyleri bugün daha fazla detaylandırmak için sorular sormak doğru olacaktır.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde sizi meşgul eden daha çok konu var. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya gayret göstermelisiniz. Kısa yolculuklar artabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızdaki endişe ve belirsizliklerin arttığını hissedebilirsiniz. Zamanınızı verimli şekilde kullanışınızın başarılarını bugünlerde alabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde hızlı ve hareketli iletişim trafiğinde randevularınızda zamanlamaya, geç kalmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Ciddi işleri konuşmak, anlatmak için uygun bir gün olabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki büyük resmi ve kazanımları düşünmenin tam zamanı. Nasıl bir döneme girmek üzere olduğunuzu daha iyi anlamak için buna gerekli zamanı ayırın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati iletişim konusuna dikkat çekiyor.Bugünlerde telefon ve sosyal medya trafiğiniz artacaktır. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla ve yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler ön planda. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı iletişim problemlerine işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan, eski sevgilinin sosyal medyaya koyduğu fotoğraflar canını sıkabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnsanlara istediğinizde bir konu hakkında ne kadar sabırlı ve anlayışlı olabildiğinizi bugün en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Hızlı düşünmeden, acele etmeden, olgun ve kararlı yaklaşımlarla isteklerinizi belirtin. Kendinize güveniniz ve kararlılığınız insanları son derece etkileyecek. Patronlarınız, kurumlar ve sizden yaşça büyük insanlardan ciddi destekler görebileceğiniz bir gündesiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 21' 47" R
Ay
Kova
08° 31' 12"
Merkür
Koç
17° 17' 28"
Venüs
Boğa
02° 11' 22"
Mars
Koç
00° 28' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 57"
Satürn
Balık
16° 39' 37"
Uranüs
Boğa
22° 24' 09"
Neptün
Balık
28° 56' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 48"
Lilith
Başak
23° 26' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>