Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Birikim Yapmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 80%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Bugünün şartları senin için pek uygun olmayabilir. Birileri tarafından bir yöne gitmeye mecbur bırakılıyor gibi hissediyorsun ve işin kötü yanı senin başka yere gitmeyi istiyor olman. Fakat gözü kara hareketler yapma çünkü bütün bu eylemlerin ardındaki güç önemli. Hayatına dikkatlice yaklaş (ve kendine)!Bazen biraz fazla düşünceli olabiliyorsunuz. Duygusallığa meyillisiniz ve olayları aşırı içselleştiriyorsunuz. Diğer insanlara karşı hassasiyetiniz baskın olmanızı zorlaştırıyor. Devreye girip girişken olmaktansa ipleri başkalarının eline veriyorsunuz. Bu eski alışkanlıkları değiştirmeye çalışın. Kendinizi daha öz güvenli ve yaratıcı bir şekilde ifade etme fırsatı önünüze seriliyor ve kuvvetle muhtemel bunun faydasını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir film karakteri gibi hissedebilirsiniz. Bazı tuhaf olaylara karışmış olmanız mümkün. Muhtemelen kişisel hayatınızda heyecan verici bir şeyler meydana geliyor. Bu şey başınızdan geçerken, bir filmde oynuyormuşsunuz gibi tuhaf bir hisse kapılabilirsiniz. Ya da bir pembe dizi karakteri gibi de hissedebilirsiniz. Bazen gerçek hayat nasıl da bir kurmacadan daha tuhaf olabiliyor! Olup bitenle ilgili herhangi bir yargıda bulunmayın. Yalnızca elinizden gelen en iyi şekilde onunla başa çıkmaya çalışın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda yardımlaşmalar gündeme gelebilir. Fikir danışmak, destek almak daha iyi ilerlemenizi sağlayabilir. Teknolojik aletler ve araçlarla ilgili sorunlara dikkat. Gün içinde planlarınız değişebilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerini gerçekleştirmek için biraz birikim yapman gerektiğinin farkındasın. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinle bu konuda fikir alışverişinde bulunabilirsin. Onunda bu konuda senin görüşünü desteklemesi hoşuna gidiyor. Önceden karşılaştığınız anlık kişiler ile tekrar karşılaşabilirsin. Bu karşılaşmayı onları daha yakından tanımak için kullanabilirsin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize veya sevdiğiniz insanlara duyduğunuz özlemi gidermek için onlarla görüşebilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Sevilmeyi hissedeceğiniz özel bir gündesiniz. Bu yüzden sizlerde çevrenize sevdiğinizi ve değer verdiğinizi sesli bir şekilde söyleyin. Geleceğe yönelik finansal beklentilerinize bugün bir netlik kazandırmak isteyebilirsiniz. Olayların istediğiniz gibi ilerlemesi için önce inanmanız gerekmektedir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda kafanızda pek çok düşünce kararsız kalmanıza yol açabilir. Aynı zamanda gizli durumlar, konularla da ilgilenebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olmayan Akrep burcu üyeleri kendi istekleri ile bir süre daha yalnız kalmayı tercih edebilirler. Bugünlerde evrene direnmemeye çalışın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde bulunduğunuz çevrelerde ve ikili ilişkilerinizde daha çok agresif ve baskın bir tavırda görülebilirsiniz. Aile ve kurumlar başta olmak üzere ikili ilişkilerde daha sakin yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü yüksek enerjiniz sayesinde günlerdir ertelediğiniz işlerinizi bir çırpıda bitireceksiniz. Bazı aksaklıklar çıksa bile arkadaşlarınızın yardımı sayesinde her şey çözüme kavuşacak.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati iç dünyanıza ve psikolojik durumunuza dikkat çekiyor.Sabah saatlerinde gereksiz yere stres yapabilirsiniz, spor yapmak enerjinizi atmanıza yardımcı olacaktır. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza iyi gelecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz. Baş bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine dikkat etmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz kendisine yalan söylediğinizi düşünüyor. Bu konuyu acilen çözüme kavuşturun. Kariyeriniz harika bir şekilde ilerliyor fakat birikim yapmaya başlamanızda fayda var. Duygusal olarak çok kararlı hissediyorsunuz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>