Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hobilerine Vakit Ayırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün, size özgü bir gün. Tam anlamıyla bir hayalperestsiniz ve bugünün gezegen enerjileri, kişiliğinizin bu yönünü ortaya çıkarıyor. Bu sizin için harika bir durum fakat biraz dikkatiniz dağılabilir. Yapabiliyorsanız, işleri veya projeleri ertelemeye çalışın ve bunun yerine ortaklığınıza odaklanın!

İnsanlarla bugün uğraşmak zor olabilir, çünkü onların da senin kadar inatla hareket ettiklerini keşfedebilirsiniz. Başkalarının şüphelerinden faydalanmayı deneyin, yoksa hayatınızın hemen her köşesinde tam bir çıkmaz olacak. İşleri yapmak için başkalarına taviz vermeniz gerektiğini fark etseniz dahi, bunu bir kayıp veya karakter hatası olarak görmeyin.

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Hayatınızda yapılması gereken her türlü değişikliği bu aralar yapabilirsiniz. Değişim ilk bakışta biraz korkutucu gelse de bilin ki ilerleme kaydedebilmek için gerekli bir değişken. İlle de odak noktanızı ya da hedefinizi o kadar değiştirmeniz gerekmeyebilir ancak kuvvetle muhtemel oraya nasıl ulaşacağınız konusunda tuttuğunuz yolu değiştirmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerinizde farklılıklar olabilir. Eski dostlarla iletişime geçebilir, yakın çevre ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İş ve eğitim konularıyla ilgili ortak adımlar, yardımlaşmalar olabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerine fazladanalmadan önce yerine getirmen gereken sorumluluklarının farkında olmalısın. Vakit ayıramadığın hobilerine vakit yaratmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan rutinlerini onların planlarına göre düzenlemek zorunda kalıyorsun. Onları mutlu görmek senide mutlu ediyor.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktifleşerek düşündüğünüz bazı konuları dostlarınızla paylaşmak isteyeceğiniz nitelikli bir gün. Önceliğiniz eğitim ve seyahatlerinizle ilgili olabilir. : Bugün aile ilişkilerinizde biraz daha fazla empati yapmak önemli olacaktır. Gündelik rutinlerinizle ilgili yenilikçi yaklaşımlar benimseyebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İşlerinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Size kalan kısımlarıyla arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşeceğiniz kimseler size ilerlemeniz için yardımcı olabilirler. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumlulukları yerine getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çoğunlukla duygularınızın ne yöne gittiğini veya yaklaşan yeni olayların bu dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğini düşünmekten pek düşünmüyorsunuz. Ancak gezegenlerin bugünkü açısı tüm teorilerinizi ve hırlarınızı bir kenara bırakırsanız nasıl olacağına dair kendinize doğru bir bakmanız konusunda yardımcı olacak. Verdiğiniz nasihatları kendiniz uyguluyor musunuz acaba?

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizden birine doğru daha hırslı bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Siz ona gitmeden başarı size kendiliğinden gelmeyecek! Tabii, ulaşmak zor görünebilir ve muhtemelen biraz fazla zaman alacak.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcundaki seyahatine devam ediyor.Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı bugün yalnız kalmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla fikir paylaşımında bulunabilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlarda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ruh haliniz çok dengesiz olacak ama neyse ki etrafınızdaki insanlar böyle bir durumda size anlayış gösteriyor. İş yerinde rahatsız olduğunuz bir nokta var. Kafanızı boşaltmak için bu sorunu bir an önce çözümlemeye çalışın.   

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelemeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 56' 08" R
Ay
Akrep
07° 00' 56" R
Merkür
Boğa
07° 54' 10"
Venüs
Boğa
27° 07' 22"
Mars
Koç
15° 57' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 03"
Satürn
Balık
18° 10' 40"
Uranüs
Boğa
23° 34' 29"
Neptün
Balık
29° 27' 50"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 53"
Lilith
Başak
25° 41' 28"
True Node
Koç
14° 53' 52"
Son Güncelleme : 21/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>