Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sana Kırılan İnsanların Farkına Varıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Görmezden gelemeyeceğin kadar dram ve kaosun yaşanabileceği bir gün. Mevcut enerjinin seni çok bunaltmasına izin vermemelisin. Ayrıca bu hayatta, olduğundan daha büyük ve abartılı görünün şeyler vardır. Belki bugün de böyle bir şeye tanık olursun. O yüzden kaygılanmamalısın. Büyük olasılıkla, düşündüğünden daha az kaygılanmanı gerektirecek şeyler var. Bu durumun üstesinden gelmek elinde ihtiyacın olan bütün araç gereçler var. En zor kısım ise, zihnini ikna etmek...Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini psişik addeden tuhaf biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi bir psişik olmaktan daha karmaşık özelliklere sahip. Dolayısıyla hakkınızda bir kehanette bulunursa, aklınızın bir köşesine yazın fakat bel bağlamayın. Hiçbir doğruluk payı olmayabilir. Kendi sezgilerinize güvenin. Sezgileriniz, sözde psişiklerden fersah fersah önde.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkilerde manipülasyon, gizleme ve yanıltma durumlarına dikkat etmeli, etik değerlerle hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde açık bir konuşma, saklı duyguları, saklı durumları dile getirme söz konusu olabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun finansal imkanlarını doğru değerlendirmek istiyorsun. Etrafına karşı eleştirilerin konusunda biraz daha yumuşak olabilirsin. İstemeden kırdığın insanları bugün fark ediyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan karşı tarafın seni rahatsız eden alışkanlıklarını bırakmasını istiyorsun. Alacağın cevap olumlu ya da olumsuz bir cevap olmayabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bıraktığınız bazı konularla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda yaşadığınız sorunların sebeplerini bulabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bugün emek harcamanız gerekebilir. Çalışma konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedeceğiniz durumlar olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak gününüzü renklendirebilir. İşten gelen destekler rahatlamanıza neden olacaktır.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tereddüt etmeden karar alabilmeniz oldukça önemli. Özellikle işinizde tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız oldukça önemli olacak.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her taraftan sosyal davetler alıyor olabilirsiniz! Bu tekliflerin hepsini kabul etmeniz mümkün olmayabilir. Arkadaşlar sizi gidecekleri bir partiye davet edebilir. Aile üyeleri de sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Bugün biraz sosyalliğe yer açın ancak herkesi memnun etmeniz gerekiyor gibi de hissetmeyin. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız varsa, bu vakti kendinize yaratmak hakkınız!

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki enerjiler hayatınızda yaptığınız değişiklikleri destekler nitelikte. Bu yüzden yeni başlangıçlar yapmaktan asla korkmamalısınız. Merak ettiklerinizin peşinden koşun ve neler başarabileceğinizi görün.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinize dikkat çekiyor.Bugün yalnız kalmak istemezsiniz, arkadaşlarınıza vakit ayırmak iyi gelecektir. Kişisel hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ile Uranüs etkileşimi sosyal ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi çok şaşırtacak birinden çıkma teklifi almanız an meselesi olabilir. Entelektüel bir insan olduğunuzdan dolayı, insanlar sizinle sohbet etmekten zevk alıyor. Bugün, çok yakın bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. 

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmaya özen göstermelisiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 20' 10" R
Ay
Akrep
12° 09' 29" R
Merkür
Boğa
08° 31' 20"
Venüs
Boğa
27° 38' 06"
Mars
Koç
16° 16' 57"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 57"
Satürn
Balık
18° 12' 12"
Uranüs
Boğa
23° 35' 56"
Neptün
Balık
29° 28' 22"
Plüton
Kova
02° 01' 09"
Chiron
Koç
21° 48' 05"
Lilith
Başak
25° 44' 14"
True Node
Koç
14° 52' 17"
Son Güncelleme : 22/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>