Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Soru İşaretlerini Gidermek İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun

Bugün biraz 'arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Duyguların ve eylemlerin oldukça uyumlu; ve bu da seni inançlarınla daha doğru orantılı eylemlerde bulunmaya sevk ediyor. Bu harika uyumluluk enerjileri seni meşgul kılacak ve beladan da koruyacak. Kendin olduğun sürece, hiçkimse yaptığın şeye laf edemeyecektir. Kimse kim olduğun hakkında ileri geri konuşamayacaktır. Sen olduğun kişisin ve yaptıkların için bahaneler yaratmaya ihtiyacın yok.Bugün kendinizi bir film karakteri gibi hissedebilirsiniz. Bazı tuhaf olaylara karışmış olmanız mümkün. Muhtemelen kişisel hayatınızda heyecan verici bir şeyler meydana geliyor. Bu şey başınızdan geçerken, bir filmde oynuyormuşsunuz gibi tuhaf bir hisse kapılabilirsiniz. Ya da bir pembe dizi karakteri gibi de hissedebilirsiniz. Bazen gerçek hayat nasıl da bir kurmacadan daha tuhaf olabiliyor! Olup bitenle ilgili herhangi bir yargıda bulunmayın. Yalnızca elinizden gelen en iyi şekilde onunla başa çıkmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yapılması gereken her türlü değişikliği bu aralar yapabilirsiniz. Değişim ilk bakışta biraz korkutucu gelse de bilin ki ilerleme kaydedebilmek için gerekli bir değişken. İlle de odak noktanızı ya da hedefinizi o kadar değiştirmeniz gerekmeyebilir ancak kuvvetle muhtemel oraya nasıl ulaşacağınız konusunda tuttuğunuz yolu değiştirmeniz gerekecek.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında sorgulama ve merak duygusuyla hareket edebilir; yaşamı veya olayları, geleceği sorgulayabilirsiniz. İdealleriniz, hayalleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda ilerleme isteği artabilir. Eğitimde bir süreci tamamlama, eğitimle ilgili bir kararsızlığı bitirme, yeni eğitim planları gündemde olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığın birinin sana sürekli olarak ilgi göstermesini kendince farklı yorumlayabilirsin. Yakın arkadaşların ile bu durumu değerlendirerek kafandaki soru işaretlerini gidermek isteyebilirsin. Sağlığın konusunda kendine karşı daha özenli davranabilirsin. Tükettiğin yiyeceklerin besin değerlerine dikkat ediyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzle alakalı bir yenilik yapmak isteyebilir ve bu sebeple doğru kişilerle hoşunuza gidecek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Ekonomik dengenizi bugün çok iyi bir şekilde ayarlamalı ve abartılı harcamalardan kaçınmalısınız. Yaşamınızda kariyerinizde sabrettiğiniz konularda haklılığınızın anlaşılabileceği bir gün genelindesiniz. Yeni bir başlangıç size yepyeni başarılara hazırlıyor olacaktır.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı gizli kalan konular sizi daha hassas ve endişeli kılabilir. Düşüncelerinizi olumlu yöne çevirmeye bakın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı değerlendirmeli ve kendinizi iyi hissettirecek kişilerle beraber olmalısınız. Dostlarınızı ve yanınızda olacak kişileri iyi seçmelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmek için çaba ve gayret göstermelisiniz. Zira kendinizin de en ummadığı bir zamanda taşıp patlayabilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşılık beklemeden yaptığınız ufak jestler arkadaşlarınız için çok daha büyük anlamlar taşıyabilir. Onların gözünde çok yüce gönüllü bir insansınız. Sizi bu konuma getiren de yaptıklarınızla böbürlenmemeniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati kendinizi içe dönük hissetmenize sebep oluyor.Bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin. Doktor kontrolünden geçebilir, terapi almak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yoga, meditasyon, ibadet gibi çalışmalarla içsel huzurunuza yatırım yapabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu olacak. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyorsunuz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 39" R
Ay
Balık
17° 45' 15"
Merkür
Koç
18° 47' 23"
Venüs
Boğa
05° 35' 40"
Mars
Koç
02° 35' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 53' 48"
Uranüs
Boğa
22° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 03"
Lilith
Başak
23° 45' 05"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>