Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yanıtları Arıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Dışarı çıkıp Toprak Ana'nın güzelliklerini deneyimlemek için iyi bir gün. Muhtemelen çoğunluklu kapalı ortamlara tıkılıp kalıyorsun ve yeryüzü enerjisine adeta muhtaç hissediyorsun. Uzun bir bisiklet sürüşünün veya yürüyüşün tam zamanı. İnsanlardan mümkün olduğunda uzaklaş ve doğanın enerjisiyle deşarj ol!Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenirken sevdiklerinize karşı daha sahiplenici ve koruyucu olabilirsiniz. Dargınlık yaşadığınız insanlarla barışmak isteyebilir, eski iletişiminizi ve ilişkinizin eski halini özleyebilirsiniz. Aile içi kutlamalar gündeme gelebilir.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak gel gitler yaşadığın, yönetmekte zorluk çektiğin süreçler, bugün başlayan Eylül ayı ile birlikte tozlu raflara kalkıyor. Aklını kurcalayan birçok konuda sonuca ulaşman, hayattaki güzellikleri daha kolay fark etmeni sağlayacak. Bu süreçte, yoğun tempon, yorgun düşmene sebep olabilir. Evini süslemeyi düşünürken bahçe işlerine olan ilgin artıyor. Yeni bitki ve tohumları araştırıyorsun.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizi aksatmadan yoğunluğunuzu hafifletmenin yöntemini arıyorsunuz. Yeni bir uyku ve beslenme düzeni fiziksel olarak daha zinde olmanızı sağlayabilir. Bu sayede kısa zamanda daha çokbitirebilecek ve kendinize zaman ayıracak haliniz, vaktiniz kalacaktır.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak değişik konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir. Kendinizi geliştirmek için uygun bir gündesiniz. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tecrübeli ve yol gösterici davranabilirsiniz. Zamanlama konusunda yaşadığınız problemleri çözmek için planlı olmayı tercih edebilirsiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

1 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüz ve bilinçaltınız bir temizliğe ihtiyaç duyuyor gerçekleşmemiş olayları düşünmeye ara verin ve meditasyona zaman ayırın. Bir amacınız olmadan sadece keyif almak için bir şeyler yapın. Arkadaşlarınızın sizden çok fazla şey beklemesiyle bir süre yalnız kalabilirsiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşiniz ve kişisel yaşamınız, pozitif enerjiler ile dolu bugün. k. Kariyeriniz doğru yönde ilerlerken pazarlama ve halkla ilişkiler çalışmaları da istenen sonuçları verecektir. Gün romantizm için olumlu enerjiler ile dolu iken eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı ve onun ilgisini çekmeye gayretli olmalısınız.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareketleriniz duygularınızın etkisinde. O yüzden karar verirken daha dikkatli davranmaya çalışın. Sevgilinizle aranızdaki iletişim harika ve bugünlerde birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Geleceğe dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Asla ve asla karamsar olmayın. İşle ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. İyi düşünün ve duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. Yapacağınız maddi yatırımlar kısa vadede çok olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Zamana ihtiyacınız var.

1 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>