Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Sayfalar, Yeni Seyahatler Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Seyahat arzusuyla yanıp tutuşuyorsun. Belki de tatile çıkma zamanın gerçekten gelmiştir. Ya da hafta sonu kaçamağı yapabilirsin. Yeni yerler görüp günlük rutinini kırabilirsin. Doğal güzellikler hoşuna gidiyor sevgili Akrep, öyleyse neden dağ tırmanışına katılmıyor veya kırsal bir kasabayı ziyaret etmiyorsun? Kendini Toprak Ana'nın güzellikleriyle çevrele. Ruhun ve enerjin tazelensin!Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun bir hafta geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta gergin bir hava mevcut. Ama her şeyden çok bazı şeyleri yoluna koymak ve konsantre olmak için gün boyu güce ihtiyacınız var. Bazı dış baskılardan ötürü savunmacı davranırsanız, dilediğiniz şeylere ulaşamayabilirsiniz. Bazen kuralları yıkmaktansa onları izlemenin daha iyi olacağının farkına varabilirsiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tuhaf düşünceler içinde olabilirsiniz. Sizi mevcut durumunuzla pek alakalı olmayan bir yöne yönlendirebilirler. Bu garip alemleri keşfetmekten korkmayın, çünkü aksi halde farkına varamayacağınız bazı önemli bilgiler verebilirler.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayata başka bir gözle bakacağınız bir sayfa açabilirsin. Bahar seni gittikçe etkisi altına alıyor, bu senin daha önce yapmaya cesaret edemediğin işleri yapmak için heveslendirebilir. Kendine olan güvenini tazeliyorsun. Planların çerçevesinde hayata daha iyimser bakmaya başlıyorsun. Karmaşık olaylardan uzaklaşmak istiyorsun, kendine bir seyahat ayarlayabilirsin.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmel haberler alabileceğiniz güzel bir gün. Yakın çevre dostluklarınız ve seyahatleriniz ile ilgili konularda oldukça sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Evinizde kalın ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız planlarda erteleme olabilir.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yolculuklar, eğitimler, sosyal medya ve gelecek alanındaki planlarınızı gözden geçirecek; belki de biraz engelleri aşarak ilerleyeceksiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sanal ortamda da olsa farklı insanlar, kültürler tanımak hoşunuza giderken fikirlerinizi anlatmaktan, yazmaktan, yaymaktan keyif alabilirsiniz. Değişik düşüncelere açık olabilirsiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kötü durumlarda bile en iyisini ummanız daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Pesimist olmayın ve etrafınıza iyi enerjiler saçın.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. İnançlar, din ve felsefe konuları ön planda olacak.Çocuklarınızla ve partnerinizle felsefi sohbetler yapmaktan keyif alırsınız. Uzak akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur. Almış olduğunuz tedbirler ve tecrübeniz, rakibinizin yaya kalmasını sağlayacak. Hesaplaşma ve kendinizi kabul ettirme günü geldi ama yine de kırıcı olmayın! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sevdiklerinden romantik ve duyarlı davranmasını bekleyebilir, aile kurmaya yönelik adımlar atabilirsin. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, sanatsal konulara merak sarabilir, ufak ufak araştırmalar yapabilirsin. Sezgilerinin yüksek olması girişimlerinin olumlu sonuçlanmasını sağlayabilir.

1 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 22" R
Ay
Balık
15° 26' 27"
Merkür
Koç
18° 41' 21"
Venüs
Boğa
05° 23' 51"
Mars
Koç
02° 28' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 52' 59"
Uranüs
Boğa
22° 33' 07"
Neptün
Balık
29° 00' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 31"
Lilith
Başak
23° 44' 01"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>