Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Düzen Kuruyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bir şeyler hakkında güçlü düşüncelere sahip olan insanlar, yolunuza engel olabilir. Bu gerilimin neden olduğu enerjiden en çok etkilenen konular aşk ve romantizm. Herkes düşmanınız değil, unutmayın. Bu konuda paranoyak olmamaya çalışın. Rahat bir yaklaşım sergilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve işler iyi sonuçlanacak, inanın.

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla birlikte bulabilirsiniz. Bir proje için birlikte çalışacağınız farklı bir takıma atanabilir veya takımınıza yeni biri katılabilir. Hatta birlikte seyahat etmek ve tekrar görmek istediğiniz bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz! Diğer bilgili insanlarla bağlantı kurmak için de iyi bir gün. Birbirinize yardımcı olabilir ve işleri daha çabuk bitirebilirsiniz!

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Her zaman geleceği düşünüyorsun. Bugün senin günün, dünyayı yaratıcı fikirlerine tanıştıracağın gün. Sanki binlerce profesyonel alandaki fikirler beyninin içinde zıplıyor! Bugün sahip olduğun fikirler, geleceğin trendleri! Enerjini yaratıcılığa harca ve olabildiğin kadar yaratıcı ol!Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin ve arkadaşlarınızın birbirlerinden epey uzakta yaşıyor olması herkesi bir araya toplamayı zorlaştırıyor olabilir. Bugün herkesin katılacağı bir aile toplantısı planlamanın tam zamanı. Arada hava yollarını aramak, otel rezervasyonlarını yapmak ve herkesi birbirini görecekleri konusunda heyecanlandırmak sizin üstünüze kalabilir. Bugün çok fazla telefon konuşması yapabilirsiniz ancak akşam karanlığıyla birlikte bir şeyler başarmış olacaksınız.

10 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde harcamalarınızda aşırılıklara gidebilirsiniz. Eş, patron ve baba gibi eril figürler kararlarınızda ve gelecek planlarınızda daha etkin olabilir. Bir duruma boyun eğmek ile bir duruma rağmen hareket etmek arasında olabilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün bir haftanın getirdiği yoğunluğu üzerinde atmak için arayışların olabilir. Arkadaşların ile vakit geçirmek için yaptığın planlar son dakika aksilikleri ile bozulabilir. Ailenin üstüne fazla düşmesi, bazı tartışmalara yol açabilir. Onlarla olan iletişimini yakından takip ederek, empati kurmak isteyebilirsin. Fiziksel yorgunluğun için sağlıklı beslenme ve meditasyona yönelik çalışmalara başlayabilirsin.

10 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamak için yeni planlamalar yapabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İlişkiler konusunda kendinizi bir çıkmazda hissediyorsanız bir şeyleri sonlandırma noktasına gelmiş olabilirsiniz olayları doğru okuyun.

10 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda ya da destek bulma konusunda daha hassas olabilirsiniz. Birikimlerinizi çarçur etmemelisiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızda bazı bahanelerin arkasına saklanmak yerine dürüstçe fikirlerinizi ön plana koymak isteyebilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli bir kişisel projeye başlayabilirsiniz. Belki evinizin tadilatı için birkaç plan yaparsınız. Ya da yaptırmayı istediğiniz bir mobilyanın çizimini yapabilirsiniz. Bir heykeltraş olmanız durumunda bir sonraki eserinizi tasarlayabilirsiniz. Önemli bir yaratıcı girişimin eşiğinde olacaksınız. Bugün hayal gücünüzün nimetlerinden faydalanmanın tam zamanı.

10 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabetçi duygular sizi zorlayabilir. Oldukça azimli olabilirsiniz ve bir projeyi ilerletmek için fazladan bir baskı alabilirsiniz. fikirlerinizle veya yaratımlarınızla daha fazla gurur duyacağınız haberler alabilirsiniz. Romantik bir his güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ve şu anda yapılan gözlemler ve bu zamanda gerçekleşen konuşmalar muhtemelen önemli olacaktır.

10 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün oldukça verimli bir gününüz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Sadece alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyi kırmak istemiyorsanız sözlerinize dikkat etmeli kırıcı olmamalısınız.

10 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

10 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle alakalı bazı sorunlar gündeme gelebilir. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Ev ve aile hayatınızdan yana ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kafanızın içindeki olumsuz düşünceleri de tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

10 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlık ilişkileri sizi rahatsız ediyor gibi. Bu konuda duygusal davranıyorsunuz. Riskli ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Size oyun oynamak isteyen kimse, kazdığı kuyuya kendisi düşecek. Maddi ve manevi bakımdan sakıncalı bir durumdan kurtulacaksınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

10 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 08' 06" R
Ay
Yengeç
29° 41' 12" R
Merkür
Koç
27° 15' 55"
Venüs
Boğa
17° 09' 47"
Mars
Koç
09° 48' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 02' 26"
Satürn
Balık
17° 38' 00"
Uranüs
Boğa
23° 06' 20"
Neptün
Balık
29° 16' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 39"
Chiron
Koç
21° 22' 24"
Lilith
Başak
24° 47' 36"
True Node
Koç
14° 55' 39"
Son Güncelleme : 13/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>