Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beklenmedik Aksaklıklar, Beklenmedik Harcamalar Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış havadaysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyeleriniin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Bugün seyahat etme modunda olabilirsin. Eğer fırsatın varsa, manzaralı bir yere gitmek isteyeceksin. Ya da doğada uzun bir yürüyüş yapıp Toprak Ana'yla vakit geçirebilirsin. Akşam vakti, arkadaşlarınla bir araya gelip şehir dışına çıkabilirsin. Yeni restoranlar, kafeler vs. ilgini fazlasıyla çekecektir.Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

10 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçen hafta baskının arttığını hissetmiş olmalısınız. Yoğun, değil mi? Son dakikada bitirecek bir işin var mı? İlişkileriniz arasında kötü bir mizah ya da yanlış anlama var mı? Kendinizden memnun değil misiniz? Bugün, iyi çözünürlüklerle eksiksiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarının arttığı bir gündesin. Yalnız yaşayan bir Akrep burcuysan evinde beklenmedik bir aksaklık sonrasında yapacağın masraf maddi planlarını etkileyebilir. Sorunlar ile başa çıkmakta zorlandığını düşündüğün noktalar olduğunu düşünüyorsun. Yakın bir dostun yardım eli seni bu dardan kurtarabilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan onlara karşı daha korumacı bir tavır sergileyebilirsin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anne ya da babanızdan duyabileceğiniz eleştirilere karşı biraz daha açık olmalısınız. Bu noktada sizi başarıya taşıyacak başka bir bakış açısı olabilir. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

10 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Oğlak burcuna ilerliyor. Yakın çevreniz, konuşmalar ve zihinsel uğraşlar açısından dikkat çekici bir gündesiniz. Sözlerinizle daha etkileyici olabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar karamsar olduğunuz bazı konularda ilham alabilir ya da başkalarının desteğini görerek umutlanabilirsiniz. Tartışmalara dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi mutluluğunuzu kendiniz yaratmaya çalışır bir şeylerin peşinden koşmazsanız hayatınızın daha kolaylaştığını fark edebilirsiniz. Mutluluk kendi içinizde saklı, başka yerlerde değil.

10 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 12:38'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde finansal konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde iletişim trafiğiniz hızlı olacaktır, sevdiklerinizi ihmal etmeyin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler bugün oldukça durgun ve sakinsiniz. Sonunda bazı şeyleri umursamaz hale gelebildiniz. Siz her ne kadar rahat hissetseniz de etrafınızdakiler sizin bu durumunuzdan mutsuz. Sağlığınıza hem fiziksel hem de zihinsel açıdan daha fazla özen gösterin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Her zamanki gibi değişenkoşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz.

10 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>