Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ailen İle Vakit Geçirmek Sana Keyif Veriyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.Omuzlarınızda on tonluk bir ağırlık taşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Normalde on dakika süren işleriniz artık bir saat sürdüğü oluyor. Bazıları olana kadar tekrar tekrar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu aslında bitmek bilmeyen bir durum ama muhtemelen bugün bitecek gibi. Bugün en önemli işlerinizi yapmak için elinizden gelen çabayı gösterin sonra kalanını yarına kadar bırakın. O zaman daha iyi bir olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinin sizi tasvip etmeme durumuyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu, muhtemelen bir üst ya da bir otorite figürü olarak gördüğünüz birisinden - belki bir ebeveynden gelecek. Bu kişiyi dinlemek önemli de olsa, işinizi, kişisel yaşamınızı içeren şeyler söyleyecekler ancak hayatı nasıl yaşadığınız ve seçtiğiniz ancak sizi ilgilendirir. Bir şeyi nasıl yaparsanız yapın, birileri bir yerlerde sizi onaylamayabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün erken saatlerini keyifli ve huzurlu geçirebilir, ilerleyen saatlerle birlikte yaşamı ciddiyetle ele alabilir, gerçekçi bakabilir ve değer yargılarınıza göre hareket edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük sorunlar karşısında endişe duyacağın bir durum oluşmasına izin vermek istemiyorsun. Çocukları olan bir Akrep burcuysan onlarla birlikte daha fazla aktivite yapmak istiyorsun. Duygu ve düşüncelerinin içten içe değiştiğini düşünüyorsun. Kendine ve ailene bakış açın olumlu yönde değişiyor.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne asabi başlayabilirsiniz. Bu hissin etkisini en aza indirmek için sakinleşmenizi sağlayacak aktivitelere ya da çalışmalara yönelmelisiniz. Aklınız ruhunuza destek olacaktır ama sizin de buna izin vermeniz gerekiyor. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlar olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz. Ancak aile içi ilişkiler biraz daha özen, dikkat gerektirebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en az bir kez aşırı tepki vermeniz kaçınılmaz çünkü çok duygusalsınız. Adeta sadece birinin yanlış bir şey söylemesini bekliyorsunuz, böylece onlara içinizdeki tüm hisleri dökebilirsiniz. Fazla kalp kırmamaya özen gösterin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilir, bunun için çeşitli programlar yapabilirsiniz. Bu kişiler de sizin yaptığınız programlara uyacak ve davetlerinizi kabul edeceklerdir. Birlikte çeşitli eğlence faaliyetlerinde bulunmanız veya değişik sosyal ortamlar içinde yer almanız mümkündür.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Finansal durumunuz ile ilgili önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun ve gerekirse bir uzmandan destek alın. Kendinizi çok neşeli ve huzurlu hissediyorsunuz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine, ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Bir türlü üzerinizdeki kararsızlığı atamadığınız için endişelerden de kurtulamıyorsunuz. İki cazip teklif ardarda günün saatleri arasına serpilmiş. İş konusunda daha esnek davranmak sizi rahatlatacak. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>