Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sözlerine Daha Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, aklınızı karıştıran herhangi bir ilişki konusunda derine ineceğiniz bir gün. Son zamanlarda sevilinizle aynı görüşlerde değilsiniz. Karşılaştığınız sorunlarla yüzleşin. Dürüst, sevgi dolu bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız, iyileşme dönemi yaşayacaksınız demektir. Ya da bazı şeyleri birlikte çözmeniz gereken bir arkadaşınız olabilir.

Bugünyerinde yeni bir takım kurabilirsiniz. Başkalarını denetliyorsanız, birkaç işe alımın veya eğitimin zamanı gelmiş olabilir. Nöbet değişiminin tam zamanı. Resme bazı yeni elementlerin eklenmesi gerekiyor. Bilgili insanları zorlu konumlarla eşleştirebilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Resmen patron olmasanız bile, idari bir rol üstlenmeye çalışın. İnsanları bir araya getirmekte iyisiniz.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve erkeklerle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...İki farklı yana çekiliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Belki de ikiarasında karar vermeye çalışıyorsunuz. Daha yüksek bir maaşla çalışabileceğiniz bir pozisyon teklifi almış olabilirsiniz. Fakat aynı zamanda yaratıcı yönünüzü daha iyi ifade etme imkanı tanıyan bir başka teklif de cevaplanmayı bekliyor olabilir. Sıkılmaktan nefret ediyorsunuz, bu yüzden yaratıcılığınızı destekleyen teklif sizin için çok daha uygun. Fikriniz netleşene dek düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkinizdeki en büyük problem sizin duygularınızla, onun ise mantığıyla hareket etmesi. Bunu çözemediğiniz sürece ilişkinizdeki kaos devam edecek. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler var. Kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceğiniz bir gün. Özgüveninizin artması hayatınızın her alanına yansıyor. İş toplantısında tanışacağınız biri sayesinde maddi kazancınızda beklemediğiniz artış olacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Sabrını zorlayacak bazı gelişmelerle karşılaşabilirsin. Sinirini azami seviyede tutmalı ve kalp kırmamalısın. Güne ait planlarında işler beklediğin gibi gitmeyebilir. Bugün akla kara belli olacak; miras konularında bazı gelişmeler seni yakından ilgilendiriyor. Ailen ile bu konular hakkında hararetli konuşmalar içinde bulabilirsin kendini. Sözlerinin önemi ve anlamı bugün daha fazla?

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili partnerinizden alacağınız tepkiler sizi mutlu etmeye yetmeyebilir. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda karşı tarafın adım atmasını beklemek şu an için pek doğru bir zamanlama olmayabilir. Bugün kendinizi savunmak yerine biraz daha geri planda durmayı seçmelisiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Yengeç burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stresli hissedebilir, beraberinde beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda doğru tepkileri verdiğinizden emin olun.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile uzaklar, eğitim, yabancılar, seyahatler hakkında planlamalar yapacak, yakınlarınızla olan ilişkiniz ve hayata bakış açınızı gözden geçireceksiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı durumlarda yeni şeyler öğrenmek istiyorsanız bir şeyleri bilmediğinizi de kabul edip itiraf edebilmeniz gerekir. Bunu yapmak egonuzu biraz zorlayacak olsa da yapmanız gerekir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay kariyer evinizde seyahat etmeye başlıyor. Ay ile Uranüs arasındaki sert görünümün etkisiyle eşinizle veortaklarınızla ilgili şaşırtıcı gelişmeler kariyer hayatınız üzerinde etkili olabilir.Yakın çevrenizden beklenmedik birteklifi alabilirsiniz. Uzun süredir kafanızı kurcalayan konularda mantıklı kararlar alabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda değer verdiğiniz tüm dünyevi konular bambaşka şekillerde gündeminize gelebilir. Eski olana daha fazla kıymet vermeye başlayabilirsiniz. Maddi anlamda güçleniyorsunuz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda ise bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. 

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep;ve sosyal hayatında gelişen olaylar ani kararlar almana ve hızla harekete geçmene neden olabilir. İçinde bulunduğun sosyal ortamda parlayabilir, yeteneklerini sergileyerek başarı kazanabileceğin fırsatlar yakalayabilirsin. Ekonomik konularda girişimciliğini gösterebileceğin bir gün.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>