Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz. Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor.

İş yaşamınızda huzur var. Bir arada çalıştığınız yetkili, yetkisiz herkesle çok düzeyli ilişkiler içine girmişsiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir..

Bir zamanlar sıkıcı bulduğunuz ısrarlarla sağlamış olduğunuz birikim, önümüzdeki günlerde cankurtaran simidiniz olacak. Bir satın alma işiniz var. Ama para getirecek bir şeyi satın alacaksınız gibi.

Aşk ilişkinizde biraz daha hareketli olmanız gerekiyor. Dans kurslarına giderseniz, sevgilinizin size hayranlığı daha da artabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Siz, bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini istiyorsunuz. Ama kendinizi bu konuda hiç zorlamadınız. Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Hayatınızda düşüneceğiniz en son şeyin, onunla bir çıkar ilişkisi içine girmek olduğunu savunuyorsunuz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü, kararlarınızı mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçiriniz. İşlerinizi düzenli, planlı şekilde yapmaya çalışınız. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeden önce ne kadar uzun ömürlü diye bakmanızda yarar var. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşumu  rahatlatıcı, huzur verici, aşkı ruhumuzda hissetmemizi sağlayıcı bir enerjidir. Sizlerin, sakinleşmenizi, olumsuz duygulardan uzak kalmanızı, romantik ve ılımlı yaklaşımlarla çevrenizi kucaklamanızı destekleyicidir. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, aşkı yine vurguluyor. Duygularınız ılımlı bir şekilde akıyor. Sizin için en önemli konu, ilişkinizde fikirsel ve hedefsel anlamda ortaklaşa hareket etmek. Bu olduğunda kafanızın içinde soru işareti kalmayacak. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümü hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Buna mecbur olmak dahi bizi yoruyor çoğu zaman. Duygusal anlamda sıkıntılı olabiliriz. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü, ruhunuzu sakinleştirici ve sizi güçlendiricidir.  Problemleri çözüme kavuşturacak gücünüz yükselir. Biriyle tanışmak veya mevcut ilişkinizde kendinizi gayet iyi hissetmek mümkündür. Daha özel, daha yakın ilişki,  sevgi ve şefkat gibi duygulara hayatınızda yer verirsiniz. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri.. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini bildiğiniz için, hedeflerinizi iyi belirliyorsunuz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgileriniz sizi doğru yönlendirecek, bazı kişilere güvenmeniz gerekebilir, ama güvenmeli misiniz? Çözülmemiş sorular, askıda kalan problemler kafanızda yerli yerine oturmaya başladı, sıra diğerlerine nerede durduğunuzu ve ne düşündüğünüzü göstermekte. Başkalarına göre değil, kendi bildiğiniz gibi hareket etmeyi seçebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafa karışıklıkları, belirsizlikler veya konsantrasyon sorunlarına açık bir iki günün içindeyiz. Aynı zamanda kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız zira sözel tartışmalar tetiklenebilir. Ani ve düşünülmeden alınılmış kararlardan da kaçınmak lazım. Ancak, aynı zamanda özverili ya da fedakar davranmayı gerektiren olaylar yaşayabileceğimiz, başkalarına yardım etmemiz lüzumu doğuran olaylara açık bir gün olabilir. Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugünlerde farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Hava, havayla ya da uzayla bağlantılı olaylar, elektrik, elektronik ve her tür teknolojik başlıklı konular, internet, doğalgaz, enerji çeşitleri, nükleer içerikli başlıklar, yangınlar, yanıcı veya patlayıcı maddeler, dünya genelinde doğal felaketler anlamında önemli ve aslen Pazartesi yazdığımız saldırgan kişiler, isyankar tutumlar v.b her şeyin geçerliliğini sürdürdüğü günlerdeyiz. Daha tedbirli hareket etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal uğraşlar başarı kazandırabilir. Gün içinde eğlence için karşınıza pek çok fırsat çıkacak. Ancak para harcamada biraz ölçülü olun.

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence hayatınıza gereken zamanı ayırsanız bile, maddi konularda kafanızı kurcalayan düşünceler olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı tutumlarınızda sabırsız olabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Hareketli bir film izleyebilir, keyifli bir komedi tiyatro oyununa gidebilirsiniz. Jüpiter gününüzü ruhsal olarak kendinizi keyifli hissettiğiniz etkinliklere ayırmalısınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 12" R
Ay
Başak
21° 37' 03"
Merkür
Boğa
02° 34' 56"
Venüs
Boğa
22° 27' 36"
Mars
Koç
13° 05' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 24"
Satürn
Balık
17° 56' 02"
Uranüs
Boğa
23° 21' 20"
Neptün
Balık
29° 22' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 38"
Lilith
Başak
25° 16' 15"
True Node
Koç
14° 54' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>