Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni bir başlangıç yapmayı düşünebilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

İnsanlar sık sık sizinle birlikte olmayı sevdiklerini söyler, çünkü etrafınızdaki insanları etkileyebilen birisiniz. Fakat bugün özellikle birini etkilemek veya hatta onlarla konuşmak bile istemeyebilirsiniz. İçinizde dışarı çıkmak için çığlık atan bir sır olabilir. Biri size güvendiğinde, sizin de onlara güvenebileceğinizi düşünüyor musunuz? Bugün bu sorunun cevabının bulmalısınız.

Bugün, güçlü yaratıcı yapınızı geliştirecek bir gün. Kariyerinizin son seyri hakkında biraz kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bugünün özellikleri, durumu olumlu bir perspektifle daha iyi değerlendirmenizi sağlayacak. Değişim, genellikle hazır hissetmeseniz bile iyidir. Mevcut duruma tökezleyen bir bloktan ziyade bir meydan okuma olarak yaklaşırsanız, kesinlikle üstesinden gelebileceksiniz.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Hafif, vurdumduymaz bir tutum sürdürmen, sırtında bir ton yük varken pek de mümkün olmuyor. Belki de bu yükleri zaman içinde sırtında biriktirmişsindir. Dışa vurman gereken şeyleri açıklamak yerine içinde tutup bastırdığında, sırtına yeni tuğlalar yüklenmiştir. Birden bir gerçeklerle yüzleştin ve bütün bu tuğlalarla daha fazla ilerleyemeyeceğini fark ettin. Şimdi acıyla başa çıkma ve fazla yüklerinden arınma zamanı.Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün ilişkileriniz güçlenecek ve anlayış seviyeniz yükselecek. Düşünce şeklinizi duygularınız iyi bir yönde etkileyecek, bu sebeple ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize her zamankinden çok daha eğileceksiniz. Sonuç olarak tanıdıklarınız birbiriyle arkadaş olabilir ve bu arkadaşlıklar ömür boyu sürecek bağlar yaratabilir. Romantizm seviyeniz de yüksek derecedeki empati düzeyinizden fayda görecek. Tadını çıkarın!

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın Satürn ile oluşturduğu gergin kontak nedeniyle eğitim yaşantınızda önünüze engeller çıkabilir. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranızdaki diyalog sertleşebilir. Güneş ve Jüpiter arasındaki pozitif görünümle sağlık problemleriniz varsa bugün iyileşme sürecine girebilirsiniz. Geçmişinizde kalan bir şeyden olumlu haber alabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmayı düşünebilirsin! Bugün saat 23:12'de ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. İkili ilişkilerin ön plana çıkarken ilişkisi olan bir Akrep burcuysan romantik, yapıcı bir gün geçirebilirsin. Yalnız bir Akrep burcuysan duygusal dünyana hitap eden biriyle yeni bir başlangıç yapmayı düşünebilirsin. Kim bilir belki bu çok yakınında biri de olabilir, kalabalık arkadaş gruplarından tanımadığın biri de.

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili geleceğe yönelik bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Yakın çevre ve dostlarınızla ilgili de bugün kuracağınız iletişimler sizi oldukça şaşırtabilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına yardım etmeyi gerçekten çok isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Başkalarına iyi gelmek, bunu gönülden istemek size iyi gelecek.

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmeyen bir fatura gelebilir ve kötü haberi beklenmeyen bir patlamaya neden olabilir! Para durumunuzu gözden geçirme zamanı. Harcamaları kısmanın yanı sıra, tasarruflarınızı artırmayı kolaylaştırmanın bazı yollarını düşünebilir misiniz?

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Dolunay, gündelik rutin akışınızı bir anda değiştirecek, ani kopmalara işten çıkarmalara dikkat edin. Aniden üst solunum yolu hastalıklarıyla boğuşabilirsiniz. Kızgınlıkla sevdiğiniz insanların kalbini kırabilirsiniz. Hayatta öfkeyle hiçbirhallolmaz, bunu aklınızdan çıkartmayın. Soğukkanlı tavrınızı hiç elden bırakmayın. Ofis arkadaşlarınızın öfkeli tavırları sizi yorar.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fark edilmek istediğiniz veya size saygı gösterilen ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Biraz pof poflanmak herkesin hakkı. Arkadaşlarınızın problemlerine çözüm bulabiliyor olmanız, başları derde girdiğinde size koşmalarına sebep oluyor. Sorumluluklarınızdan fazlasını kendinize yük edinmemelisiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; dolunayla birlikte alışkanlıklarını gözden geçirmen gerektirebilir, görev alanlarında değişiklik olabilir. Bir diyet ya da spor programına dahil olarak kendine daha iyi bakmak ve bazı sağlık sorunlarından kurtulmak isteyebilirsin. Bu arada kazançlarını artırabileceğin fırsatları da araştırabilirsin.

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>