Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Problemler işlerini aksatabilir! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün arkadaşlarınızla takılarak güzel zaman geçirebilirsiniz. Bazen programınız biraz fazla yoğunlaşıyor ve arkadaşlarınızı zar zor görebiliyorsunuz. Ancak bugün bir araya gelmek için bir buluşma ayarlamak kolay olacak. Arkadaşınızı güzel bir bir akşam yemeğine götürerek doğum gününü kutlayın. "Dörtlü bir buluşma" için bir çift daha davet edin. Özel ve eğlenceli bir şeyler planlayın ve çılgınca eğlenin.

Nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi hissediyorsanız ya da bugün her zamankinden çok sakar hissediyorsanız, huzurlu bir bahçede dinlenmek için kendinize yarım saat ayırın. Oturun ve dışa vuramadığınız öfkenizi araştırın. Öfkeniz bilinçsiz kaygıya dönüşmüş gibi görünüyor. İşinizle, itiraf etmenize izin verdiğinizden daha fazla hoşnutsuz olabilir misiniz?

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.İnsanların seni farketmesi için deha olmana ya da sıradışı bir şey yapmana gerek yok. Mozart'ın kulağına sahip olmadığın için enstrüman çalamayacaksın veya ellerin Rodin'in elleri gibi olmadığı için heykel yapamayacaksın diye bir şey yok! Bu bakış açısını bırak. Yeni hobiler veya ilgi alanları edinmeye cesaret etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 02:25-06:42 arasında Ay, boşlukta seyrini sürdürüyor. 06:42'de ise Kova burcuna geçiş yapıyor. Aile yaşamınızın önem kazanacağı bir gündesiniz. Sizin desteğiniz bugün onlara ilaç gibi gelebilir. Evinize dair yapacağınız değişimler varsa öğleden önceyi seçmeniz iyi olacaktır. Ay, öğleden sonra sert açılar kurarak gergin hissetmenize neden olabilir. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı karşıt açı da evlilik ve ilişki hayatınızda ummadığınız şeyler öğrenmenize neden olabilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemler işlerini aksatabilir! Bugün Merkür, Uranüs karşıtlığı gerçekleşiyor. Detaylara değil, büyük resme odaklanmak her şeyi değiştirebilir. Tek başına halledemeyeceğini düşündüğün işlerde yardım istemekten çekinme; gün birlikte hareket etmeyi destekliyor. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, teknolojik aletlerinle ilgili karşılaşabileceğin problemler işlerini biraz aksatabilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi anlatmak bugün biraz zor olabilir. Âmâ hayat zaten hep böyle değil midir? Mümkün oldukça kendinizi anlatma konusunda açık ve ne istediğini belirten ifadeler seçin. Konuşmak istemiyorsanız uygun bir gün belirleyin ve karşı taraftan izin isteyin.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin hassaslaştığı bu dönemde dış dünyadaki bazı negatif enerjiler sizi rahatsız edebilir. Konfor alanınızdan çıkıp çözümü tercih edebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların size daha fazla saygı duymasını istiyorsanız, bugün adım atıp onlara ne yaptığınızı göstermek için harika bir gün. En kısa sürede en büyük etkiye sahip olmak için doğrudan açıkça davranın.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskı ve isteklerin büyük olacağı bir dönemdesiniz. Yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk alabilir ve kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz. Dinlenmeyi ihmal etmeyin. Dostlarınızla birlikte olmak rahatlatacak.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerdeki soru işaretleriniz devam ediyor. Sadece partneriniz değil, siz de kararsız ve garip bir ruh hali içindesiniz. Birbirinizin kalbini kırmaya ve yaralamaya müsaitsiniz. Arkadaşlık ilişkileri ve sosyal aktiviteler ön plana çıkıyor. Organizasyonlara, davetlere katılabilir ve keyif alabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; aile yaşamınla ilgili ilişkileri gözden geçirerek, gizli ve derinden girişimlerde bulunabilirsin. Evine zaman ayırarak, yaşadığın yere dair yeni kararlar alabilirsin. İdeallerin ve ilkelerin doğrultusunda yaşamak istemene rağmen duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin.

7 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>