Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Radikal kararlar almak için acele etmemelisin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Bugün kaygısız, neredeyse çocuksu bir atmosfer var. Bu durum size çok yakışacak. Son zamanlarda olağanüstü bir şekilde çok çalıştınız ve biraz rahatlamanız ve gevşemeniz gerekiyor. Bugün, açık alanda taklalar atabileceğiniz bir gün. Bu şekilde hisseden tek kişi siz değilsiniz - yaşam sevinci pozitif bir şekilde bulaşıcıdır. Bu harika duygudan en iyi şekilde yararlanın. Bugün oyun günü,günü değil.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Birkaç farklı projeye bulaşabilirsin. Günün enerjisi seni meşgul yapacak! Zamanın kaç olduğuna dikkat etmelisin, yoksa önemli toplantıları kaçırabilirsin. Yoğun bir programın varsa, her bir şeyi tamamlamak için ekstra disiplin ve dikkate ihtiyacın olabilir. Eğer iptal edilebilecek veya ertelenebilecek bir taslak varsa, bunu yapmayı bir değerlendir.Bugün kendinizi dört bir yandan herkes kolunuza bacağınıza yapışmış gibi hissettiğiniz günlerden biri. Hatta etrafınızdakilerden bazıları öyle bir asılıyor ki uzuvlarınız adeta kopacak geriliyor. Biri oraya biri buraya çağırıyor ve aynı anda dört yöne birden çekiliyorsunuz. Kendiniz için biraz mola vermeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dile getirmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün havada kafa karışıklığı, uyumsuzluk ve mutsuzluk olabilir. Arkadaş ve aile arasında tartışmalar ve yanlış anlamalar olması muhtemeldir. Yangına körükle gitmemeye çalışın. Önünüzdeki kişinin sinirleri biraz parlarsa, sadece dinleyin ve kabul edin. Olaya atlayıp ve haklı olduğunuzu kanıtlamak yerine, anlayışlı olmayı ve empatik kurmayı seçin - özellikle de öyleyseniz!

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yay burcunda ilerliyor. Bugüne dair iki tane önemli gökyüzü hareketimiz var. İlki, Plüton retrosunun sonlanıyor olması. Eğitiminizde karşılaştığınız zorluklar bitiyor. İkincisi, Merkür sizlerin burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar kendinize yönelik eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu bir hobi de olabilir bir dil kursu gibi eğitime yönelik bir şey de olabilir. Kendinizi keşfetme sürecinde olacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar almak için acele etmemelisin! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün sosyal çevrenle ilgili radikal kararlar almak için acele etmemelisin. Çevrendeki kişilerin beklentileri değişiyor. Bu anlamda etrafındaki insanlar senden farklı taleplerde bulunabilir. Bu duruma her ne kadar anlam veremesen de karşılıklı iletişimden uzak durmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle hızlı bir aşka yelken açabilirsin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğiniz veya ilişkileriniz ile ilgili şaşırtıcı bir konuşmaya açık olabilirsiniz. Önemli bir anlaşma yapabilir ve herhangi bir konuda mükemmel bir başarı elde edebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda riskli durumlar meydana gelebilir. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizle işleri kontrolünüz altına alabileceksiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha hareketli bir gündem oluşabilir. Başkalarından alacağınız destekler var.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkiniz ve ilişkinizdeki dengenin sizin için ön planda olduğu bir gündesiniz. Duygusal konulara yönelirken, işlerinizde yeterince ilgi gösteremeyebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesaret ve özgüven depoluyorsunuz. Görünümünüzle, duruşunuzla dikkat çekici olabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazla söz vermemek için elinizden geleni yapın. İşinizi veya zamanlamanızı çevreleyen belirsizlik çok güçlü olabilir. Gün ilerledikçe kendinizden ve yeteneklerinizden daha emin hissedebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi Sherlock Holmes gibi hissedebilirsiniz. Bilinmeyen konuların dehlizlerinde ilerleyip önemli çıkarımlarda bulunabilirsiniz.Çevrenizdekilere gizemli görünürsünüz. Sizi keşfetmeye çalışmak isterler. Başarılıgörüşmeleri yapmak için harika bir gün. Fırsatı kaçırmayın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda özellikle partnerinize karşı patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Sebebini bile bilmiyorsunuz belki ama içinizde işlerin yolunda gitmediğine dair bir his var. Daha ısrarcı, agresif ve hızla çözümlemeye çalışan bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza sığınmak ve onlarla daha fazla zaman geçirmek daha doğru bir tercih olacaktır.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesaret ve özgüven depoluyorsunuz. Görünümünüzle, duruşunuzla dikkat çekici olabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 05" R
Ay
Balık
18° 21' 31"
Merkür
Koç
18° 48' 58"
Venüs
Boğa
05° 38' 44"
Mars
Koç
02° 37' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 21"
Satürn
Balık
16° 54' 00"
Uranüs
Boğa
22° 33' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 11"
Lilith
Başak
23° 45' 22"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>