Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Eğlenceli etkinliklere katılabilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Ortaya çıkmak isteyen bir coşku dalgası, tüm gününüzü ele geçirebilir. Sevdiğiniz biriyle samimi bir akşam geçirmek iyi bir fikir olabilir. Yaratıcı tutku oldukça güçlüdür ve bugün aniden uzak yerlerden ilham alabilirsiniz. Bu ilhamın peşinden koşmak için günlük işlerinizi bir kenara bırakın. Yaratıcılık, en az hayatınızdaki her şey kadar önemlidir.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Yeterince dikkat etmezseniz kendinizi bir kafesin içinde bulabilirsiniz. Önceden bir çıkış yolu hazırlamayı unutmayın. Sonuçlara bu kadar hızlı atlamayın. Sıkışıp kaldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu durum, bütün seçenekleri ince eleyip sık dokumadan doğrudan sonuca ulaşma isteğinizden kaynaklanıyor. Çok aceleci davranmayın. Sabırlı olun, bırakın sular durulsun ve bundan sonra diğer adımınızı atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yardım ettiğiniz insanlardan beklenmedik hediyeler alabilirsiniz. Aslında siz yaptığınız bu iyiliği unutmuş olabilirsiniz ancak görünen o ki arkadaşlarınız unutmamış. Şimdi size borçlarını geri ödemek istiyorlar ve muhtemelen tam da en çok ihtiyacınız olan anda. Teşekkür etmeyi unutmayın. Zira teknik olarak arkadaşınız size borçlu da olsa siz bunu karşılığında bir şey bekleyerek yapmamıştınız. Gününüzden keyif alın.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Ay'ın gün içinde oluşturduğu sert kontaklar sebebiyle çevrenize karşı önyargılı olabilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmayacağını düşünerek peşin hükümlü olmayın. Özellikle dostlarınıza verdiğiniz tepkiler kalp kırıcı olabilir. Merkür-Plüton gergin kontağından dolayı geçmişe olan öfkenizi, kırgınlıklarınızı tekrardan aynı yoğunlukla hissedebilirsiniz. Bu özellikle birinden alacağınız bir haber sonrasında olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli etkinliklere katılabilirsin! Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailecek alışverişe çıkabilir ya da eğlenceli etkinliklere katılabilirsiniz. Akşamüzeri evin sakinliğinin tadını çıkarabilir, film izleyebilirsin. Özgürlüğüne düşkün oluşun, ailenle aranda sorun haline gelebilir. Fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisin.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızla ilgili beklentileriniz yakın çevrenizle kuracağınız iletişimlerinizle oluşabilir. Bugün diyaloglar sizin için kafanızda yanacak bir ampul niteliğinde olacaktır. Bilginin peşinde olmalısınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı hayal gücünüzü gelecekle ilgili beklentileriniz yönünde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakârlık yapabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay yön çizebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişki konusunda anlık yaşadığınız ve hayatınızı değiştirecek konuların tartışmasını ilerleyen günlere bıraktığınız taktirde mutlu ve huzurlu olabileceksiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gün içinde iki farklı gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde görev ve sorumluluklarınız daha planlı ve disiplinli hareket etmeyi gerektirebilir. Öğle sonrasında ise arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal aktiviteler göze çarpıyor.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumlu düşünün çünkü gününüzün sonucu gücünüz dahilinde. Aynı anda eğlenmeye karar vermeniz durumunda, her şeyi harika kılacak beceri ve keskin bir zihniniz var. Bugün başarıya doğru koşacaksınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Sırları keşfetme zamanı!Derin bilgiyle öğrenebileceğiniz her konunun eğitimine kayıt yaptırabilirsiniz. Okült bilgiler, metafizik konuları ilginizi çeker. Fakat aldığınız eğitimleri herkese anlatmamakta fayda var. Alt yapınızı güçlendirip yeni bir donanımı hayatınıza rahatlıkla dahil edersiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizde bazı insanları uyarmak, hatta bazı kimselerin işlerini sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Son dakikaya kadar sabrediyor ama o dakika gelince kimsenin gözünün yaşına bakmıyorsunuz. Size faydası olmayan, işinize faydası olmayan insanları daha fazla etrafınızda tutmak istemiyorsunuz. Aşk hayatınızda kırıldığınız konular var.

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sosyal alanlarda sevdiklerinle birlikte vakit geçirme fırsatı bulabilirsin. Ancak uzun zamandır çevrende olan birileriyle sürdürdüğün gizli mücadele alevlenebilir. Rahatsız olduğun konuları yumuşak bir dille ifade edebilmen, her iki tarafın da incinip, kırılmasını önlese de kontrolünde olmayan karşıt durumlar oluşabilir.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>