Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Planlı ve programlısın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Başkalarının ne düşündüğünü fazla önemsemeyin. Özgür ruhlu bir hava burcu olarak, kendinize karşı dürüst olmanız önemli. Şu anda, hangi yolu takip edeceğinize karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinin sizi çok fazla etkilemesine izin vermeyin. Örneğin, yeni bir maceraya atılmaktan bahsederken, anneniz bununla ilgili korkularını ifade edebilir. Ama kalbinizin derinliklerinde, sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. O halde, kim tutar sizi!

Bugün, gruplar halinde bir araya gelmek için iyi bir gün. Birkaç ekibi aynı anda içeren bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bölümler arası iletişim kurarak, bugün arabulucu veya yönetici olarak hareket edebilirsiniz. Sözcü olmaktan ve karmaşık noktaları açıklığa kavuşturmaktan korkmayın. Doğrudan konuşma konusunda iyisin. "Gri" alanları görebiliyor olmanız gerçekten yardımcı olabilir.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Konuşabildiğin kadar fazla insanla konuş. Yabancılara gülümse ve gördüğün bebeklere komik suratlar yap. Çevrendekilere yardım eli uzat ve göksel enerjilerin sunduğu keyifli hislerin tadını çıkar. İnsanlar sana çekilecek ve sen de onlara! Kişiliğin parlayacak ve içinde bulunduğun iyi modla birçok insanın da gününü parlatacaksın. Yaşlı insanların 'Ne kadar da tatlı bir insan' diyecekleri tarzda olacağın bir gün!Geçmişte yardım ettiğiniz insanlardan beklenmedik hediyeler alabilirsiniz. Aslında siz yaptığınız bu iyiliği unutmuş olabilirsiniz ancak görünen o ki arkadaşlarınız unutmamış. Şimdi size borçlarını geri ödemek istiyorlar ve muhtemelen tam da en çok ihtiyacınız olan anda. Teşekkür etmeyi unutmayın. Zira teknik olarak arkadaşınız size borçlu da olsa siz bunu karşılığında bir şey bekleyerek yapmamıştınız. Gününüzden keyif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi inanılmaz derecede stresli bir ortamda bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler gergin,stresli ve oldukça endişeli olabilir. Sizin de onlardan aşağı kalır bi yanınız yok. Ama yine de, amacınıza ulaşana dek bu ortamda kalmanız gerek. Muhtemelen akşamınızı televizyonun karşısına yığılıp tam olarak hiçbir şey düşünmeden ve yapmadan evde geçirmek isteyeceksiniz. Rahatlayın!

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:36 itibariyle boşlukta olan Ay, Başak burcuna geçiyor. Günün diğer yarısında şansınız açılmaya başlıyor. Özellikle bulunduğunuz ortamda başarılarınızla dikkat çekebilirsiniz. İşinizde detaylara dikkat etmeniz takdir kazanmanızı sağlayacaktır. Ay ve Uranüs arasındaki uyumlu görünüm sayesinde akşam saatlerinde yaşayacağınız güzel gelişmelere inanamayabilirsiniz. Bu konu aşk hayatınızla ilgili de olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlara yardımcı olacaksın! Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Bir yandan işlerini yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da kişisel alanınla ilgilenebilirsin. Koşullarını iyileştirmek genişletmek amacı ile hareket edeceksin. Kendi hayatını yönetmekle kalmayacak aynı zamanda çevrendeki insanlarında hayatını düzene koymalarına yardımcı olacaksın.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyguların ve yaşananların tersine döndüğüne şahitlik edebilirsiniz. Ağızınızdan çıkacak sözlerle ilgili temkinli olmalısınız. Gizli kalmış konuların üstesinden, tahammül seviyenizi yüksek tuttuğunuzda gelebilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kabullenme içinde olacağınız konular keyfinizi kaçırabilir. Sabırlı olmalısınız. Kadınlardan gelecek kısmetler olabilir. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde hareketlilik devam edebilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınıza karşı önem almanız gereken bir gündesiniz. Arkanızdan gerçekleşebilecek bir dedikodu ya da istemediğiniz bir hadise ile güveniniz sarsılabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha fazla para harcamak için baskı hissediyorsanız, kaçının. Peki ya arkadaşların bir akşam yemeği için dışarı çıkmak ya da alışveriş merkezinde takılmak isterlerse? Onlara sensiz eğlenmelerini söyleyin, kendinizi bir süre harcama alışkanlıklardan uzakta tutmalısınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler.Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur. Sosyal ilişkileriniz canlanır. Arkadaşlarınızın sorunlarına kulak vermelisiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda daha planlı davranabileceksiniz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün. İş hayatınızdaki başarılar özgüveniniz ile doğru orantılı ilerleyecek. Kendinize güvendikçe daha fazla çalışıyor, çalışıp başarılı oldukça daha özgüvenli hissediyorsunuz. Odağınız çalışma hayatınız olduğunda daha az üzülüyorsunuz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün işte birlikte çalıştığın insanlarla ilgili konular gündemini etkilerken, hizmet aldığın konu veya kişilerle ilgili sıkıntılarla boğuşuyor olabilirsin. Karar aldığın plan veya programlarda aksamalar olabilir, işe kendini adapte edemeyebilirsin. Akşamüzeri çalışma ortamında daha önce zaman bulamayıp yapamadığın işlerini tamamlayabilirsin.

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>