Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sabrın zorlanabilir! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Kendinle vakit geçirmek bugün için en iyi plan olacaktır. Rahatlamak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin. Gününü sürekli bir şeylerin bölmesine izin vermek istemiyorsun. Günü sadece kendin için bir şeyler yaparak değerlendir. Uzun yürüyüşler yap, bisiklete bin, koş. Zihnini boşaltıp şarjını doldurmak iyi hissettirecektir. Dışarı çıkıp biraz temiz hava alırsan, evde oturduğun zamanlara oranla kendini çok daha iyi hissedeceksin.Çevrenizdekilerle yapacağınız aktiviteler bugün sizi oldukça tatmin edecek. Bu yüzden inisiyatif alıp arkadaşlarınıza yapabilecekleriniz hakkında teklifler sunabilirsiniz. Yaratıcı olun ve sıra dışı bir şeyler düşünün! Arkadaşlarınız buna bayılacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

20 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bugün finansal işlemlerinize vakit ayırabilirsiniz. Olumlu düşüneceğiniz, karamsarlığı bir kenara bırakacağınız bir gündesiniz. Ay'ın Venüs ile oluşturduğu pozitif görünüm sayesinde bugün ödemelerinizi kapatabileceğiniz paralar elinize geçebilir. Mirasla ilgili konularınız varsa lehinize gelişmeler olabilir. Ay-Merkür arasındaki olumlu etki de dostlarınızdan güzel haberler getirebilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim çanları çalıyor! Bugün senin için değişim çanları çalıyor. Çevrendeki insanlara karşı davranış ve tutumlarını değiştirmek isteyeceksin. Bir süredir düşündüğün yaşam alanı değişikliği için ilk adımı atabilirsin. Aşk hayatında daha sahiplenici ve hatta kıskanç bir tutum sergileyebilirsin. Ailende otorite sahibi birisi ile yapacağın bir konuşma planlarının değişmesine neden olabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızla ilgili beklentileriniz yakın çevrenizle kuracağınız iletişimlerinizle oluşabilir. Bugün diyaloglar sizin için kafanızda yanacak bir ampul niteliğinde olacaktır. Bilginin peşinde olmalısınız.

20 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin bol olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

20 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara hayır diyememe durumundan dolayı kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Mümkün olduğunca tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin.

20 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız çalışma ve başkalarıyla iyi geçinmenize zarar veriyor. Inatçılıktan kaçının.

20 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Sevdiğinizle birlikte sinema, tiyatro veya eğlence yerlerine gidebilir, dost davetlerine katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız organizasyonlardan büyük keyif alacak, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Tatil hazırlığı yapabilirsiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda bilinçaltınızın derinliğindeki problemleri çözme fırsatı yakaladınız. İçiniz oldukça rahatlayacak. Kafa karışıklıklarınız son bulmasa bile, bazı öğrendikleriniz sizi tatmin edecek ve daha fazla kurcalama gereği duymayacaksınız. Odağınızı işinize ve kendinize çevirdiğiniz sürece problem olmayacak. Dış dünyadan son zamanlarda çok etkileniyorsunuz.

20 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün duygularını bir tarafa bırakarak daha objektif olabilir, krizlere soğukkanlılıkla yaklaşabilirsin. Finansal konulardabirlikleri ve anlaşmalar yaparak riski paylaştırabilir, tek başına sorunları çözmek zorunda kalmazsın. Perde arkası ilişkiler ve kulislerden işine yarayacak duyumlar alabilirsin.

20 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>