Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkilerine ikinci şansı vermeyi düşüneceksin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, bir ilişkiyi daha iyi bir hale getirmeniz için iyi bir zaman. Zihniniz açık olacak, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini görebileceksiniz. Sadece bunuhnla kalmayıp, pozitif enerjiyi harekete geçirecek kadar da cesur hissedeceksiniz! Aklınızdakileri paylaşın ve sevdiğiniz kişiye karşı açık olun. Paylaşılması gereken bazı düşünceler veya duyguları saklamış olabilirsiniz. Şüpheleri ortadan kaldırarak, daha uyumlu bir ilişkiye doğru yol alacaksınız.

Bugün meydana gelecek olaylar talihsiz şeyler olmasa bile mevcut durum "kriz dönemi" olarak nitelendirilebilir. İletişim kurmakta, özellikle deortamında, zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır yeteneğinizin fark edilip takdir edilmesi için yatırım yapıyorsunuz fakat artık dikkat çekmek için haddinden fazla sabreden bir zavallı gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün yolunuza çıkan ve size engel olan güçlerle yüzleşmek için ideal bir gün.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Bu akşam bir derse mi katılıyorsunuz? Eğer öyleyse, akşama kadar anlamsız şeylerle uğraşın, kendinizi çok yormayın. Mesela edebiyat yerine aşk veya gizem romanları okuyun. Aksi takdirde, sınıfa girdiğiniz anda zaten aşırı bir entelektüelliğe maruz kalacaksınız ve duyduğunuz şeylerin çok azı aklınızda kalacak. Gidene kadar kendinizi bilgiye aç olarak hazırlayın! Bu sayede hem hızlı öğrenecek hem de çok şey kapabileceksiniz. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

17 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 13:30'da Boğa burcuna giriş yapıyor. Sizler için bu saatten sonra ikili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Eşiniz veya sevgiliniz sizinle baş başa kalmak isteyebilir. Sevginizi belli etmekten çekinmeyin. Venüs'ün Kiron ile yaptığı karşıtlık nedeniyle gece saatlerinde psikolojik olarak negatif odaklanmaya meyilli olabilir. Geçmişte yaşadıklarınız şu anki ilişkinizde kendinizi geri planda tutmanıza neden olabilir.

17 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerine ikinci şansı vermeyi düşüneceksin! İlişkisini yeni bitirmiş bir Akrep burcuysan, ilişkinize ikinci bir şans vermek isteyebilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin kardeş ve kuzenin oldukça keyifli sohbet ederken bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalabilirsin. Tarafsız kalman gereken bu durum canının sıkılmasına neden olabilir. Eğer yalnız yaşayan bir Akrep burcuysan yaşam alanın ile ilgili değişimler yapma konusunda çok cesur davranacaksın.

17 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizi karşılamak ve borç, kredi gibi konularda fikir alışverişi yapmak için ideal bir gündesiniz. Bu sayede ekonomik koşullarınız ve ihtiyaçlarınızı istediğiniz dengeyi kurabilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve çalışma koşullarınızda yenilik söz konusu olabilir. Sizi yoran ve yıpratan konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Gün içinde detaylara boğulacağınız zamanlar yaşanabilir. Stres altında olduğunuzda beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde sabit fikirli olmamaya özen gösterin. Yeni konular gündeme gelebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizde ve hayatınızda heyecan arayabilir, rutinden sıkılabilirsiniz. Aşk ilişkinizde özellikle partnerinizin belirgin değişiklik ve heyecan vaad etmesini isteyebilir ve bu yönde siz de onu harekete geçirebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün olabilir.

17 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde daha fazla uyum sağlamak için sevdikleriniz hakkında gerçekçi bir görüş sahibi olmak önemlidir. Son zamanlarda sizi hayal kırıklığına uğratanlardan çok fazla şey beklemeyin. Kendilerini değiştirmeye çalışıyorlar, ancak bu değişiklikler bir gecede gerçekleşemez.

17 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir haberle heyecanlana caksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için daha fazla çalışmaya başlayabilirsiniz. Olumlu ve kararlı bir tavır sergilemeyi başarabilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcuyoğunluğunuz giderek artıyor. Siz de bu yoğunluğu düzenlemek için biraz daha fazla efor sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Kariyerinizde parlama zamanlarınız. İçinde bulunduğunuz zamanları, özellikle aşk hayatınızın daha dalgalı olduğu bu süreci, kariyerinize katkıda bulunarak değerlendirmelisiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün öğle saatlerinde karşıt burcuna geçen Ay ile birlikte ikili ilişkiler ve işbirlikleri öne çıkabilir. Huzur ve konfor arayışının yanı sıra parasal konularda gündeme gelebilir.  Karşındakilerle ortak hareket edebilir, nereye kadar onlara güveneceğini sorgulayabilirsin.

17 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>