Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gelecek umut dolu! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Bazen aklın bir karış havada oluyor, ulaşmak istediğin hayallere dalıp gidiyorsun. Hedef belirlemek ancak pratik olarak eyleme geçtiğin iyi bir şeydir. Bugün hayallerini gerçekleştirme konusunda sabırsız olabilirsin. İlerleme kaydediyorsun; sadece somut delilin çok fazla yok. Çalışmaya devam et ve umutlu ol. Şu anki rahatsızlığın sadece bir çalkantı, yakında geçecektir.Bugün, zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda biraz egonuzun kurbanı olup insanların olaylara sizin gibi bakmasını beklediniz. Belki de aslında tüm cevapların sizde olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Şimdi, diğer insanların katkılarını fark etmek çok önemli. Br arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ve sabrını ne kadar değerli bulduğunuzu söyleyin. Ekibinizi daha pozitif bir noktaya yönlendirmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 01:32'den itibaren Ay, hareketini Koç burcuna geçerek sürdürüyor. Erken saatte oluşan Ay-Venüs ve Ay-Merkür karşıtlıkları güne huzursuz bir ruh haliyle başlamanıza neden olabilir. İçinize sinmeyen şeyler özellikle duygusal hayatınızda sizi agresif yapabilir. Güne devam ederken bu etki de sizi terk ediyor. Çalışma hayatınızla ilgili yeni projeler düşünebilirsiniz. Sağlığınızda da toparlanmalar olacaktır.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek umut dolu!Geleceğin ile ilgili umutlarla dolu yaptığın planlarının sana heyecan verecek. Hayallerini gerçekleştirmek çok uygun bir gündesin. Bu kadar istekliyken, yeteneklerini keşfetmek adına çeşitli kurslara yönelmende fayda var. Seni yeni atılımlara itecek teşvikler ortaya çıkabilir. Bu sayede önüne çıkabilecek fırsatları akıllıca kullanırsan istediklerin bir bir gerçekleşebilir. Seninle ilgili farklı fikirlere sahip olan insanlarla bugün bir araya geleceksin. Aktif bir konuşmacı olmaktan çekinme, gün içinde ailene karşı da oldukça yapıcı olacaksın. Varsa kardeşlerin dertlerine çare oluyorsun. Bir araya geleceğin kişilerin sorunlarına tarafsız yaklaşmaya çalışsan da duygusallığın ağır basabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle eğlenceli organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda kıskançlık temelli sorunlar canınızı sıkabilir. Hayatınızdaki önemli kadınlarla rekabet ya da tartışmaya girmemeniz daha doğru olacaktır.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Radikal karar alma düşüncesi içine girerseniz o kararı ilerleyen günlere bırakmanız faydanıza olacaktır. Sosyal olarak mutlu olacaksınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay aşk uğruna ya da sevdikleriniz için yaptığınız fedakarlıkları gün yüzüne çıkarabilir. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan alacağınız destek gerçekleri daha kolay görmenizi sağlayabilir.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok enerjik hissedebilirsiniz. Ancak herkes sizin hızınıza yetişemeyebilir. Belki de yavaşlamanız ve başkalarının size yetişmesini beklemeniz gerekir. Grubun enerjisine uyum sağlayın.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, Merkür'ün ardından 8 Ekim'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Gizli ilişkilere yelken açın. Akılınızı başınızdan alacak güzel bir insan hayatınıza girer. Estetik, zarif ve narin yapısıyla sizi etkilemeyi başaracaktır. Ayrıca spiritüel konular, ve bilinç altı enerjiniz açığa çıkıyor.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mesafeler duygusal gerginliklere veya aşırı tepkilere sebebiyet verebilir. Ailenizi yanlış anlamaya müsaitsiniz. Özellikle evinizde sular dalgalı, kafanız karışık olabilir. Bütün odağınızı toplum önündeki imajınıza yatırmış olabilirsiniz. Şu an yapacağınız en güzel şey de bu olacaktır. Arkadaşlıklar ve kariyer ön planda olmalı.

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; son günlerde yaşanan yorgunluğun ve gerilimin ardından sabah saatlerinde girişimlerinin sonuçlarını alabilir, isteklerin doğrultusunda ilerleyebilirsin. Yaşadığın krizleri fırsata çevirerek, cesaretin ve gücün sayesinde çevrende liderliği üstlenebilirsin.  Fakat dedikodular ve gizli düşmanlıklar sinirsel gerginliklere ve çatışmalara yol açabilir.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 50" R
Ay
Oğlak
11° 14' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 32"
Venüs
Koç
29° 43' 00"
Mars
Balık
28° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 52"
Satürn
Balık
16° 28' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 60"
Lilith
Başak
23° 13' 20"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>