Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkilerini düzenliyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Eviniz bugün misafirlerle dolu olabilir. Arkadaşlarınız veya komşularınız size uğrayabilirler. Sevgiliniz kapınıza gelebilir ve sizinle görüşmek isteyebilir. Sesli mesaj kutunuz eve geldiğinizde mesajlarla dolu olabilir. Huzur ve sessizlik istiyorsanız, kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı koymanız gerekebilir, çünkü çok yoğun olacaksınız!

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay Akrep doğuştan bir sistem analisti!

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Artık içsel hislerini keşfedemiyormuş gibi hissediyorsun ama buna şu an tahammül etmek zorundasın maalesef. Sorunları içinin derinlerine gömme konusunda kapasiten yüksek ve hayatı da bu gömülerin üzerine inşa ediyorsun. Bu strateji olumlu bir mod sürdürmene olanak sağlıyor. Ama kalıcı bir mutluluk yakalayamıyorsun, sence de öyle değil mi?Saatler ilerledikçe kendinizi daha rahatsız hissedebilirsiniz. Dilinizi bağlayan sohbetlerin ortasında kalabilirsiniz -ki bu görülmeye değer bir manzara! Sorun şu ki, ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz ya da biliyorsanız da bir arada bulunduğunuz insanlara bunu ifade etmekten çekiniyorsunuz. Yeteneğinizi yitirmiş gibi hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Bunun yalnızca geçici bir dönem olduğunu ve daha önceki dışa dönük, iletişimi kuvvetli halinize kısa sürede döneceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Günün ilk kısmında Ay'ın oluşturduğu olumlu görünümler sayesinde beklentinizin üstünde güzel haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayacağınız bir gün içinde olabilirsiniz. Saatler 11:30'u gösterdiğinde Ay, yarına kadar boşlukta kalıyor. Bu saatten itibaren gönderdiğiniz mesajları kontrol edin, ulaşmamış olabilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini düzenliyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Aşk hayatın, kariyer hayatını gölgeleyecek cinsten olacak. Sevgilinin sosyal medya hesaplarını ya da telefonunu da gizlice kurcalayabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, ayrıldığın sevgilin hakkında duyacakların karşısında daha güçlü bir tavır takınarak, isabetli karar almışım diyebilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin vereceği müjdeli habere inanmakta zorluk çekebilirsin. Ailenin yapacağı konuşmayla, sıkıntılarından habersiz kaldığını fark edebilirsin. İlişkilerini düzenleme ve telafi etmek adına önemli adımlar atabilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim araçlarından uzak durmayı tercih edebilir, planladığın yolculuğu başka tarihe ertelemek isteyebilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlere yöneleceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlarda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceğiniz ve aksaklıklara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda size ağırlıklı olarak eşlik eden duygu ve düşünceleri yakalamaya çalışın. Kötü olanların sebeplerini bulun, onları dönüştürmeye çalışın...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşularınızla, etrafınızdaki kişilerle, kardeşlerinizle iletişim halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızı onlarla paylaşmaktan, birlikte öğrenmekten ve keşfetmekten keyif alabilirsiniz. İletişimde ikna gücünüz kuvvetli bugün.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüksek enerjili bir gün sizi bekliyor! Her şey son hız ilerleyecek, tüm olaylar ileri viteste ardı ardına karşınıza çıkacak. Fikirleriniz havada uçuşacak ve kolayca kabul görecek. Günün enerjisinden mutlaka faydalanın.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle olan ilişkinizi düzenleyebildiğinizde duygusal anlamda kendinizi daha güvende hissediyorsunuz. Siz sevdiğiniz zaman kendinizi düşünemez hale geliyorsunuz. Son zamanlarda enerjinizi harcamanız gereken yer kariyer hayatınız. Daha fazla çalışmak yerine işe yarayan projelere imza atmalısınız. Gözleryerinizde üzerinizde.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün zihinsel olarak oldukça aktif ve ikna edici olabilirsin. En kârlı anlaşmaları yapmak için çaba sarf edebilir, hem kendine hem de yakın çevrene fayda sağlayacak görüşmeler yapabilirsin. Gruplardan ya dabirliklerinden alacağın destekle akılcı girişimlerde bulunabilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 05' 12" R
Ay
Kova
04° 35' 08"
Merkür
Koç
17° 10' 01"
Venüs
Boğa
01° 50' 19"
Mars
Koç
00° 15' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 38' 07"
Uranüs
Boğa
22° 23' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 50"
Lilith
Başak
23° 24' 48"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>