Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini yeniden sınayacaksın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz, bu yüzden sevdiklerinizle temas kurmaktan çekinmeyin. Belki de sizi önemseyen insanlarla biraz vakit geçirip kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız var. Ebeveynlerinizi ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve bir süre rahatlayın. Ya da aranızda daha fazla yakınlık hissi yaratmak için sevgilinizle samimi bir konuşma yapın. Kalbinizin şu anda bir miktar sevgiye ihtiyacı var, bu yüzden biraz ilgi isteyin!

İlk kez, evinizdeki kozadan çıkmaya isteksiz görünüyorsun. Doğru, ailenizle, eski arkadaşlarınızla, hatta kendi başınıza bile bu kadar rahat ve mutlu hissetmenizin üzerinden uzun zaman geçti. "alçakgönüllü olun," dedikleri gibi, "ev gibi bir yer yok." Bunun için şimdi "Amin" deyin. Bugün işe gitmeye çok niyetiniz yok.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Akın akın gelen enerji dalgaları, kaldırabileceğinden daha fazlasının üzerine yüklenmesine sebep olabilir ve fakat bir kısmını da tamamlayabilmene de destek olabilir. Eski projeleri bitirmek ve bitmemiş işlere el atmak için harika bir gün. Azimliliğin gayet yerinde ve içsel güçlerin her zamankinden daha aktif; böylece her zamanki kadar yorulacağın söylenemez. Yine de hızını biraz düşürmen bilgece olur...Bugün astroloji, numeroloji ya da ilk başta size Yunanca gibi gelen simya gibi okült konular üstüne eğitim alabilirsiniz. Karmaşık bulup uzaklaşabilirsiniz. Uzaklaşmayın. Bir kez terimleri öğrendiniz mi muhtemelen bu konulara bayılacaksınız. Elinizin altında bir sözlük bulundurun ve bir şeye birden çok kez bakmanız gerekirse kendinizi yetersiz hissetmeyin. Bunu başarabilecek kapasiteniz var. Sadece buına biraz zaman ayırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız ?putları kırıcı? ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika?yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 02:34 itibariyle sizlerin burcuna geçiyor. Üstünüzdeki bitkinlik ve isteksizlik yerini pozitif bir Akrep burcuna bırakıyor. Sadece gündüz oluşan Ay-Uranüs karşıtlığından ötürü partnerinizle birbirinize ani tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Merkür-Mars kavuşumunun yaşandığı akşam saatleriyle beraber enerjinizi sosyal ortamlarda harcayabilirsiniz. Dostlarınızla görüşmek, fikirlerinizi paylaşmak iyi gelecektir.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yeniden sınayacaksın!İdeallerin senin her şeyin! Bugün, güvenebileceğin bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksın. Beklentilerinde acele etmeden kendini ifade etmenin yollarını bulabilirsin. Duygusal ihtiyaçlarını ön plana çıkarmadan önce, kendini yeniden sınamak isteyeceksin. İdeallerinle yaşamaktan son derece memnunsun ve işine karışılmasından asla hoşlanmıyorsun. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiyle karşılaşman telaşlanmana neden olabilir Akşam saatlerinde yakın bir buluşabilirsin. Kahve molası vererek, hoş sohbet etmek ikinize de iyi gelecek.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz sorunların kaynağı olabilir. Siz ve partneriniz arasındaki anlaşmaları iyi anladığınızdan emin olun. Tüm ilişkilerinizin dürüst ve ortada olduğundan emin olun. Hukuki sorunlardan kaçının - karışıklık hakim. Tüm konularda açık iletişim kurduğunuzdan emin olun.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde yeni gelişmeler yaşanabilir. Özgürlük hissiyatı içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Duygusal açıdan yoğun zamanlar yaşanabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklardan, yurt dışından ve yabancılar arasından güçlü bağlantılar kurabileceğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. Seyahatler gündeme gelebilir ve gördüğünüz yerler, tanıştığınız insanlar üzerinizde derin izler bırakabilir.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenize olan desteğiniz ile onların sevgisini bir kere daha kazanıyorsunuz. Hoşgörülü tavrınızla tüm sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız organizasyonlarda birtakım karışıklıklar gelişebilir, planlamanızı iyi yapın. Özellikle akşam saatlerinde özel hayatınızda mükemmel bir uyum ve sevgi dolu paylaşımlar sözkonusu.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün nerede durduğunuzu fark etmenin ve düşünmenin zamanı. En son projenizde ahngi artılarınız var, rakiplerinizden neleri farklı yapıyorsunuz? Bunun üzerine düşündüğünüzde kendinizi aşağı çektiğinizi görebilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın burcunuzdaki seyahati, ilgileri üzerinize toplamanıza yardımcı olacak.Etrafınızdakilerin ilgisini üzerinizde hissetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aslında kendi başınıza kalmak ve kök enerjinizi güçlendirmek için yoga öğretisinden faydalanmak için ideal bir zaman dilimi. Partnerinizin farklı vizyonlara yelken açması belik sizin için de yeni kapıların açılmasına neden olacak.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu ailenizle ilgili bazı konularda hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Umduğunuzu bulamamış olabilirsiniz. Yine aynı durum evinizle ilgili konularda da geçerli. Belki evinizi tadilat yaptırmış ve sonucunu beğenmemiş olabilirsiniz. Kariyer hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. 

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; burcuna geçen Ay, geri planda durduğun konuları ele almanı sağlarken, seni kabuğundan çıkartabilecek ani gelişmelerle karşı karşıya bırakabilir. Ekonomik dengeni etkileyen bir konuda mücadele etmen gerekebilir. Gönül ilişkilerinde tez canlı olabilir ya da sahiplenme duygunu abartabilirsin. Keyif ve zevklere olan zaafın bu dönem artış gösterebilir.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 28' 35" R
Ay
Akrep
13° 58' 04" R
Merkür
Boğa
08° 44' 27"
Venüs
Boğa
27° 48' 52"
Mars
Koç
16° 23' 35"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 01"
Satürn
Balık
18° 12' 44"
Uranüs
Boğa
23° 36' 26"
Neptün
Balık
29° 28' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 04"
Chiron
Koç
21° 48' 31"
Lilith
Başak
25° 45' 12"
True Node
Koç
14° 51' 38"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>