Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Risk almaktan korkmuyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, birine karşı güçlü bir şefkat duygusu hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde zor bir dönemden geçen biri olabilir. Belki de bir adım atıp ona destek vermelisiniz. Ekstra işlerinde ona yardımcı olabilir ve yükünü biraz hafifletebilirsiniz. Bu iyilik, kalbinizi sıcacık hissettirecek! O halde melek kanatlarınızı takın.

Neredeyse bir aydır, profesyonelce kendiniz için büyük planlar yapıyorsunuz. Bir anlamda, yeni bir yaşam ve çalışma tarzı için yeni bir çerçeve inşa ediyorsunuz. Ne istediğinizi ve sizin için neyin en iyisi olduğunu keşfettiniz. Şimdi fikirlerinizi savunmak için öne çıkma zamanı. Sizin için sırada tam olarak ne var? Bu arada, bir süreliğine bunları aklınızdan çıkarmaya çalışın ve biraz dinlenip rahatlayın.

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Öyleyse neden ayırmayasın? Muhtemelen etrafın hep insanlarla çevrili ve gerektiğinde tek başına kalamamak seni sağlıksızlığa itiyor. Bir Akrep olarak, duygusal durumunla ilgilenmek kritiktir; çünkü oldukça hassas bir yapın olduğu ortada. Çevrende devam eden hareket içerisinde, kendinle gerekli bağlantıyı sağlayamıyorsun. Bugünü buna ayır.Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız 'putları kırıcı' ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Denge algınız, istediklerini gerçekleştirmekte direten kuvvetli etkilerce zorlanıyor. Çevrenizdeki insanların cesur ve inatçı sözler sarf ettiğini ve gökyüzündeki tahtlarından inmeye yanaşmayacaklarını görebilirsiniz. Siz kendiniz de inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz fakat çok fazla yüksekten konuşmamaya dikkat edin. Kendinizi birden dışlanmış bir halde bulabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Saat 11:33'te Ay, uzun süre boşlukta kalmaya başlıyor. Öğlen oluşan Güneş-Mars kavuşumu sayesinde şansınızın çok açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Özellikle önceden çok emek verdiğiniz, savaştığınız konularda ibre lehinize dönecektir. Akşam meydana gelen Venüs-Jüpiter etkileşimiyle sevdiğinize karşı hak etmediği şekilde sert çıkışlar yapabilirsiniz. Sakin olmanızda yarar var.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk almaktan korkmuyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Kariyerinde hem para kazanacak hem de risk alabileceksin. Bu sıralar birilerine kafa tutmak kolaylaşabilir. Herkesin senden beklentisinin yüksek olduğu bir konuda bambaşka bir karar alabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle baş başa romantik anlar geçirebilirsin. Ailenin sevgisi kendini huzurlu hissetmeni sağlayacak ancak kardeş kadar yakın gördüklerinin hakkında konuştuğuna da şahit olacaksın. Yaşam alanından sıkıldığını fark edebilirsin. Daha geniş, ferah bir eve taşınma isteğin artacak.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin size doğruyu söyleyeceği bugünü değerlendirmelisiniz. Kurduğunuz hayallerin gerçekleşmeye başlamasıyla, aşk hayatınızda beklediğiniz güzel günlerin kapısı aralanabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişim problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Alınan kararlarda dikkatli olmakta fayda var. Gizli düşmanlar olabilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde rahatlatıcı koşullar söz konusu.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklardan, yurt dışından ve yabancılar arasından güçlü bağlantılar kurabileceğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. Seyahatler gündeme gelebilir ve gördüğünüz yerler, tanıştığınız insanlar üzerinizde derin izler bırakabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık hayatta bir dönüm noktasına ulaşıyorsunuz. Manevi kaygıları dikkate almadan ileri gitmek mümkün olmayacaktır. Nasıl hem gerçekçi hem de sempatik olabileceğinizi öğrenin. Bencil bir tutum sizi yalnız ve şaşkın bırakacaktır. Yavaşlayın. Yaşam ve maneviyatınızı yeniden değerlendirin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi kendinize verin. Kendinizle ve hayallerinizle ilgili çalışmak yerine arkadaşlarınız, aileniz, sevdiklerinizin hayallerine öncelik verdiniz. Kendinizi ön plana alma zamanınız gelmedi mi?

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınızda bir ayrılık gündeme gelebilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere çok dikkat edin. Sonra geri adım atamayacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir haftadasınız. Kapalı kapılar ardında yaşadığınız ilişki sizi yorar.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Yalnız kalmak, kendi istediğiniz gibi özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Maddi anlamda devrim yapabileceğiniz fırsatlar yakalamanız mümkün. Duyduğunuz haberleri iyi değerlendirmelisiniz. Hayatınızın rotası değişmeye çok müsait.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sosyal ilişkilerinin yoğun olduğu günlerden sonra bugün; derin duygular içinde olabilirsin. Bireysel ilişkilerindeki alınganlıkları kafaya takabilir ve her kelimenin altında anlam aramaya başlayabilirsin. Yolunda gitmeyen işlerine kısa sürelide olsa meydan okuyabilirsin,  sinir sistemine özen göstermende yarar var.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 18' 58" R
Ay
Akrep
11° 53' 60" R
Merkür
Boğa
08° 29' 28"
Venüs
Boğa
27° 36' 34"
Mars
Koç
16° 16' 01"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 39"
Satürn
Balık
18° 12' 07"
Uranüs
Boğa
23° 35' 52"
Neptün
Balık
29° 28' 20"
Plüton
Kova
02° 01' 09"
Chiron
Koç
21° 48' 02"
Lilith
Başak
25° 44' 06"
True Node
Koç
14° 52' 22"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>