Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlı konuşmalar yapıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.örünüyor.

Yaratıcı ruh halinde olabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz işleri ele alabilir. Evinizin çevresinde çevre düzenlemesi yapmaya, güzel ağaçlar veya çalılar ekmeye karar verebilirsiniz. Evin içini yeniden dekore etmekle ilgilenebilirsiniz. Biraz resim yapabilir veya yeni bir duvar kağıdı asabilirsiniz. Parlak renklerden ve hoş şeylerden etkileneceksiniz. Yalnızca bilgisayarınızda çalışıyor olsanız bile, bir Web sayfası için tasarım yapabilirsiniz.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Duygusal içgüdülerinle kişiliğin bir çatışma yaşayabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı kabullenici ve anlayışlı olabilirsin. Aynı zamanda, hissettiğin şeyler yüzünden öfkelenebilirsin ve eyleme geçme dürtüsüyle dolup taşabilirsin. Alelacele hareket etmediğine emin ol. Belaya bulaşmadan önce eylemlerinin sonuçlarını değerlendir.Denge algınız, istediklerini gerçekleştirmekte direten kuvvetli etkilerce zorlanıyor. Çevrenizdeki insanların cesur ve inatçı sözler sarf ettiğini ve gökyüzündeki tahtlarından inmeye yanaşmayacaklarını görebilirsiniz. Siz kendiniz de inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz fakat çok fazla yüksekten konuşmamaya dikkat edin. Kendinizi birden dışlanmış bir halde bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayattaki rollerinizi gözden geçirebilirsiniz. Muhtemelen, sıklıkla bir erkek kardeş ya da baba rolünü üstleniyorsunuz. Çevrenizdekiler sizin desteğinizi ihtiyaç duyuyor. Bu sorumluluğu almak iyi hissettirse de, bazen sizin de şefkate ihtiyacınız var! O yüzden bugün yorgun ve bitikin hissederseniz her şey yolundaymış gibi davranmayın. Çevrenizdekilere, bazen sizin de onların desteğine ihtiyaç duyduğunuzu göstermenin vakti geldi.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 02:07 itibariyle Terazi burcuna geçiyor. Daha durgun bir günde olabilirsiniz. Kalabalıklar yerine yalnız başınıza kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Merkür-Uranüs güzel açısıyla bugün hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler için çevrenizden destek görebilirsiniz. Venüs-Satürn olumlu etkileşimiyle ise yaşça büyük kişilerden beklemediğiniz güzellikte iyilikler görebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlı konuşmalar yapıyorsun!Eğer bugüne dair planların var ise ertelenmesine üzülmeyeceksin. Sevdiklerinden gelecek teklifleri reddetmemelisin. Daha iyi bir gözlemci ve dinleyici olabilirsen, şansını kendin oluşturabilirsin. Gün senin için sürprizlerle dolu. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, ayrıldığın sevgilin barışma teklifiyle iletişime geçebilir. İkili ilişkilerinde ise özgürlüğünden taviz vermek istemeyişin, kararlı konuşmalar yapmana neden olacak. Gündelik hayatından kopuk hallerin eşinden eleştiri almana neden olabilir. Kendini açıklamaya çalışmadığın için yanlış anlaşılabilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı mücadeleler vermeniz gerekebilir. Yapacağınız görüşmelerinizin başrolünde sabrınızın yer alması sizi başarıya götürebilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan ve üzerinizde duygusal bir yük yaratan konular olabilir. Kendi kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve sizi sıkıntıya sokacak konular aniden ve hızlıca yaşanabilir. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşamak sizde şoklanmışlık etkisi yaratabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından önemli kişilerle tanışıp bağlantılar kurabileceğiniz bir gün olabilir. Sürpriz görüşmeler yapabilirsiniz. Sözgelimi ani bir telefon görüşmesi size çok mutlu kılabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir konuyla ilgili kontrolü sizin üstlenmenizi isteyebilirler. Hemen evet demeyin, eliniz, avucunuz yapmanız gereken işlerle dolu ve meşgulseniz, kontrolü başkaları da üstlenebilir. Bırakın bazen sorumluluğu başkaları alsın.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, örgütler, dernekler, arkadaşlıklar alanınızı etkiliyor.Yeni sosyal faaliyetlerin ya da oluşumların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Sağlıklı besin ürünleri yetiştirmek ya da satmak için arkadaşlarınızla ortak bir işe girme kararı alabilirsiniz. Bukısa sürede verimli bir şekilde gelişme ve büyüme gösterir.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu çevrenizden baskı gördüğünüzü, daha özgür olmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Yargılanmak veya üzerinizde otorite kurulması hoşunuza gitmiyor. Partnerinize olan hislerinizden emin olamıyor veya gereğinden fazla beklenti içine giriyor ve bu sebeple hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün kontrolünde olmayan durumlar söz konusu olsa da gelişen koşullar lehine gelişeceğe benzer.  Sosyal çevrenden  gelebilecek sürpriz fırsatları bir an önce eyleme geçirme konusunda hareketsiz  kalmamaya bakmalı, isteklerinizi daha yapıcı bir şekilde ortaya koymalısın. Dışardan duyacağın söylentiler yaratıcı yönünü tetikleyecek.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 57' 20" R
Ay
Akrep
07° 16' 18" R
Merkür
Boğa
07° 56' 01"
Venüs
Boğa
27° 08' 54"
Mars
Koç
15° 58' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 21"
Satürn
Balık
18° 10' 44"
Uranüs
Boğa
23° 34' 34"
Neptün
Balık
29° 27' 51"
Plüton
Kova
02° 01' 21"
Chiron
Koç
21° 46' 56"
Lilith
Başak
25° 41' 36"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 21/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>