Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aşk kapını çalacak! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bir süredir haber almadığınız bir arkadaşınızla iletişim kurmaya çalışın. Sizle görüşmek için sabırsızlanıyor. Sevginizi beklenmedik bir şekilde göstererek birini şaşırtın. Harekete geçin ve iç haritanıza güvenin. Başkalarının anlamsız sözlerinin sizi yolunuzdan geri çevirmesine izin vermeyin. Zaman kaybetmeyin ve hedeflerinize odaklanın. İnsanlar bu günün sizin için pürüzsüz bir şekilde ilerlemesinde önemli bir role sahip, ama yine de sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.

Bugün çok iddialı olmamaya çalışın. Bazen çok heyecanlanabilirsiniz ve insanlar sizi agresif olarak görebilir. Utangaç insanlar ise enerjiniz tarafından bunalmış hissedebilirler. Bugün sinirli hissedebilirsiniz, bu yüzden bu ekstra öfkenin bir kısmını yok etmek isteyebilirsiniz. Sert bir antreman ile toksinlerinizden kurtulun ya da herhangi bir hayal kırıklığınızdan kurtulmak için uzun bir yürüyüşe çıkın. Çok daha dengeli hissedeceksiniz!

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Bugün hayattaki rollerinizi gözden geçirebilirsiniz. Muhtemelen, sıklıkla bir erkek kardeş ya da baba rolünü üstleniyorsunuz. Çevrenizdekiler sizin desteğinizi ihtiyaç duyuyor. Bu sorumluluğu almak iyi hissettirse de, bazen sizin de şefkate ihtiyacınız var! O yüzden bugün yorgun ve bitikin hissederseniz her şey yolundaymış gibi davranmayın. Çevrenizdekilere, bazen sizin de onların desteğine ihtiyaç duyduğunuzu göstermenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar diğer bütün kaynaklar tükendi diye, birisine sahte gösteri numarası yapmana hiç gerek yok. Belki bir vodvil sahnesi düşünüyorsun. Gerçekler, kabul etmek ve katlanmak için fazla ağır olduğunda, eğlendirici ve dikkat dağıtıcı bir performans uyduruveriyorsun. Çok yakında çevren seni alkışlayacak bir kitle ile dolacak çünkü onlar da gerçeklerden korkuyor ve senin sahnen gerçek dünyadan çok daha güzel. Fakat yine de, sen, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Başak burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Şanslı olduğunuz günler devam etse de sabah oluşan Ay-Neptün karşıtlığından dolayı duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Ay ve Plüton arasında oluşan olumlu kontak sayesinde ise eğitim hayatınızda şansınız açılıyor olacak. Güzel haberler alabilirsiniz. Saatler 11:46 olduğunda yarına kadar Ay boşlukta kalıyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk kapını çalacak!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Kendi kafana göre karar almak bazen seni zorluyor, farkında mısın? Bugün de etrafındaki insanlara haber vermeden hareket etmek, onlarla aranın bozulmasına sebep olabilir. Sonradan pişman olacağın karar almadığından emin olman gereken bir gün. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yakın bir arkadaşını aracılığıyla tanışacağın kişi konuşmalarıyla seni etkileyecek. Aile bireylerinin sözlerini kişisel olarak algılaman bazı tartışmalara neden olabilir. Meseleleri kendine yormadan önce sadece birkaç dakika beklemen, daha mantıklı düşünmeni sağlayabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi gün genelinde savunmasız hissedebilir veya kendi gücünüzü başkalarının üzerinde denemek isteyebilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok sorumluluk almak ve gerçekçi düşünmek gerekiyor. Beklentilerinizi de gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde sinirleriniz kontrol etmekte zorluk çeken halinizden bir nebze uzaklaşmak için topraklanmak, tuzlu su ile temas etmek size iyi gelebilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkinizde ve iletişiminizde bir şey sizin aklınızı kurcalarsa, boşverip göz ardı etmeyin. Eşiniz ya da sevgilinizle bunun üzerinde sohbet etmeniz, daha sonra büyüyebilecek bir mevzuyu şimdiden kontrol altına almanızı sağlayacak.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin ve sivri dilli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve sevdiğinizi kırmaktan kaçının. Büyük beklentilerinizin yarattığı bir gerilim içine girebilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal iniş çıkışlarınız çevrenizi de olumsuz etkiliyor. Son zamanlarda çok öfkeli olabiliyorsunuz. Uzaklaşmanın, yeni şeyler öğrenmenin, aile olmanın tadını çıkartmalısınız. Maddi anlamdaki problemleri kafanıza takmak yerine masraflarınızı azaltmayı denemelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; çevrenle ve arkadaşlarınla sosyalleşeceğin bir gün olabilir. Kişisel veya toplumsal değişimlere çok fazla yönelmeden eğlenceli saatler geçirebilir ve akışta kalarak günü tamamlayabilirsin. Bugün çok fazla yine girişimlerde bulunmadan ve risk almadan ilerlemelisin. Maceraya atılmaman gereken bir gündesin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 16' 10" R
Ay
Akrep
11° 17' 53" R
Merkür
Boğa
08° 25' 07"
Venüs
Boğa
27° 32' 59"
Mars
Koç
16° 13' 48"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 58"
Satürn
Balık
18° 11' 57"
Uranüs
Boğa
23° 35' 41"
Neptün
Balık
29° 28' 17"
Plüton
Kova
02° 01' 11"
Chiron
Koç
21° 47' 53"
Lilith
Başak
25° 43' 47"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>