Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yanlış kararlar verebilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aile ile vakit geçirmek için iyi bir gün. Yalnız yaşıyorsanız, bugün ailenizi veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Şu an sevdiklerinizle iletişim kurarsanız daha enerjik ve beslenmiş hissedebilirsiniz. Eğer kendi aileniz varsa, bugün birlikte yapabileceğiniz eğlenceli bir şeyler bulmaya çalışın. Çocuklarla oynarken ya da eşinizle vakit geçirirken stresinizi atacak ve kendizi şarj edeceksiniz.

Bugünyerinde yeni bir takım kurabilirsiniz. Başkalarını denetliyorsanız, birkaç işe alımın veya eğitimin zamanı gelmiş olabilir. Nöbet değişiminin tam zamanı. Resme bazı yeni elementlerin eklenmesi gerekiyor. Bilgili insanları zorlu konumlarla eşleştirebilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Resmen patron olmasanız bile, idari bir rol üstlenmeye çalışın. İnsanları bir araya getirmekte iyisiniz.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Düşünceli bir ruh hali içerisindesin. Normalde insan içine karışmayı seven bir insansın ama şu anda kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyorsun. Belki bir kitap okumayı ya da kıvrılıp e-postalarını incelemeyi keyifli bulabilirsin. Rahat kafayla hayatın üzerine düşüncelere dalacaksın. Biraz meditasyon yaratıcılığını tetikleyecektir. Zihnini biraz kapattığın takdirde aradığın çözümlere ulaşabilirsin!Bugün geçmişte kalan birini düşünüyor olabilirsiniz. Belki de gördüğünüz bir şey, yıllar içinde irtibatı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşının anılarının canlanmasına neden olmuştur. İnternet üzerinde, eski arkadaşları ya da akrabaları bulmaya çalışan servisler olduğunu görebilirsiniz. Bunlar arasında büyük ve başarılı olanlar var. Neden bilgisayarınızı kaybettiğiniz bu kişinin izini bulmanıza yardım edecek bir araç olarak kullanmıyorsunuz? Her zaman kolay olmayabilir ancak denemeden o kişiyi hiçbir zaman bulamazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda, ilgi alanlarına geri dönüp tüm gücünle çalışmalar yapmaya devam etmen büyük önem taşıyor. Biraz yaptıklarını paylaşman lazım! Eksik olduğunu düşündüğün tanınırlığın üzerinden ilerlemen önemli, ama bunu önceden başarmıştın sanki? Bir grubun parçası olarak veya sosyal ortamlara girerek hedefine ulaşabilirsin. Ancak bu şekilde işlerini ilerletebilirsin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne Venüs'ün Plüton ile yaptığı güzel açıyla başlıyorsunuz. Şansınız sabah saatlerinde bir hayli açık olacaktır. Mevcut çevrenizde adeta parmakla gösterilen kişi siz olabilirsiniz. Çekici olacağınız, dikkatlerin üzerinde olduğu bir gündesiniz. 13:37 itibariyle boşluktaki hareketini sonlandıran Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Bu saatle beraber sizlerin sosyal yönü ortaya çıkabilir. Yakınlarınızdan davet alabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış kararlar verebilirsin!Sadece işine ve maddi temelli konulara yönelmek istediğin bir gün. Öğle saatlerinde yanlış kararlar verebilirsin. Özellikle ortaklıyaptığın kişiler ile anlaşmazlıklar yaşaman farklı düşüncelere kapılmana neden olabilir. Bugün hiçbir bilginin doğruluğu kanıtlanmadan inanmamalısın. Eğer yurtdışı firmasında çalışıyorsan bazı gelişmeler yüzünü güldürecek. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle sinemaya gidebilirsiniz. Ailede çözümlenemeyen miras gibi konular, radikal kararlar almanı sağlayabilir. Kardeşlerle ya da anne tarafından kuzenler ile bir araya gelerek toprak, mal bölüşümü gibi konular üzerinden fikir alışverişi yapabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabetten uzak durmalısınız. Zira bugün baskın olan alınganlık duygusunun da etkisiyle, bugün can sıkıcı durumlar yaşayabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak burcuna ilerliyor. Bugün ziyaretler ve görüşmeler açısından verimli geçebilir. Zihinsel açıdan da hareketli ve meşgul bir gündesiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki okların size döndüğü durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikleyerinizde ağzınızdan çıkan her lafa dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi işler, sorumluluklar gündeme gelirken, bütçeniz, paranızla ilgili ikili ve çifte durumlara daha çok dikkat etmelisiniz. Konfor ve rahatlık için lüks alışverişler söz konusu olabilir, maddi dengeleri gözetmelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hayatınızı etkileyen her şey açıkta değil. Bilinçaltınızda yüzerek dolaşan çok güçlü şeyler var. Bugün tüm seçeneklerinizi bırakıp düşünmek için iyi bir zaman. Herhangi bir anlaşmaya imza atmaktan kaçının. İşler biraz daha belirgin hale gelinceye kadar altını deşmeye devam edin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etki sizi kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli bir konuda ortak karar almak zorunda bırakır.Her zaman ilişkiler yumuşak bir çizgide ilerlemeyebilir. Gelecekle ilgili kalıcı planlar yapabilir, güvendiğiniz dostlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Geleceğinizi değiştirecek bir toplulukla tanışabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyu süren ani değişiklikler günü dilediğiniz gibi planlayamamanıza sebep olacaktır. Ailenizle ilgili konularda doğru olanı yapmak istiyor ama doğru olanın ne olduğu konusunda kararsız kalıyor olabilirsiniz. Sürpriz kararlar alabilirsiniz. Bazı Akrep burçları kendi işlerini kurmak üzerine planlar yapıyorlar.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; ailenden, yatırımlarından veya güçlü kişilerden alacağın destekleri lehine kullanmanı sağlayacak fırsatları yakalayabilirsin. Ancak zevklerin için yüksek harcama yapabilir ya da  fazla iyimserliğin problem çıkarabilir. Bugün için yaptığın program sabah saatlerinde ertelense bile hemen ardından yeni bir yola çıkabilirsin.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 36' 20"
Ay
Kova
11° 59' 31"
Merkür
Koç
17° 24' 18"
Venüs
Boğa
02° 29' 51"
Mars
Koç
00° 39' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 40' 55"
Uranüs
Boğa
22° 25' 00"
Neptün
Balık
28° 56' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 38"
Lilith
Başak
23° 28' 21"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>